icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

delfi75
7. zář 2014

@patty50 ale tady na MK je spousta žen v Unice spokojených...

lenaaf
7. zář 2014

@lavinka Ahoj, tak snad je to dobré znamení. Tak to si byla na transgeru 2 dny přede mnou 🙂

patty50
7. zář 2014

@delfi75 má s nimi špatnou zkušenost?

delfi75
7. zář 2014

@patty50 oni je znají po pracovní i lidské stránce, ale může to být vše jinak. je to jen jedna paní povídala...

lavinka
7. zář 2014

@lenaaf Taky doufám. Kdy se chystáš testovat? 🙂

lenaaf
7. zář 2014

@lavinka Mám prý testovat 14. den, což by bylo 17.9., ale myslím, že by mohlo být něco vidět už i dřív. Měla jsi prodlouženou kultivaci?

78marcela
7. zář 2014

@cub ano, skočím si jako samoplátce. Chci vědět jestli to roste jak ma .

lavinka
7. zář 2014

@lenaaf mě říkali že nejdřív to má smysl 11-12 den, jj asi jo, zaváděli mi ho 5. den.

lenaaf
7. zář 2014

@lavinka A kam chodíš do car?

markulenka
7. zář 2014

ahoj, tak já nevydržela a dneska 8. den po ET jsem si udělala test...aaaa... nic 🙂 utíká to tak pomalu

delfi75
7. zář 2014

@markulenka ahoj, ještě je brzy, vydrž !

lavinka
7. zář 2014

@lenaaf do Cubu v Praze a ty?

lavinka
7. zář 2014

@markulenka taky si říkám 🙂

pbuc
7. zář 2014

@cub Ahoj to víš že se to povede.Poplakala jsem si jak jsem to zjistila, ale teď už jsem v pohodě a těším se na listopad. Máme 5 embryek zmražených tak si říkám, že snad je tam to správné 🙂
V Unice jsem spokojená moc, chovají se tam krásně, takové jednání jsem ještě nikde ve zdravotnictví nezažila a to musím říct, že nemám vyloženě špatnou zkušenost.

pbuc
7. zář 2014

@cub A tobě přeji ať ti to dobře dopadne 🙂

cub
7. zář 2014

@pbuc Já jsem měla transfer 11.8., test a krev vyšla pozitivní a teď čekám na kontrolní ultr. Jdu na něj 12.9. Mockrát ti děkuji za přání. Taky to tobě přeji, i kdyby to mělo přijít v listopadu. Určitě ten náš čas ( náš všech ) musí přijít a přijde - nic se neboj. Taky jsem na Unice moc spokojena. Teď se tam teda vyměnily sestřičky, ale zvykneme si i na nové. 😉

cub
7. zář 2014

@78marcela Tak dej zítra vědět, ale neboj se vše je v pořádku - hlavně pozitivně ! 😉

cub
7. zář 2014

@patty50 Mě vyšel test i krev pozitivní a teď čekám na kontrolní ultr. Nějak se ztrácím ... ty taky chodíš do Brna na Unicu ?

78marcela
7. zář 2014

@cub určitě dam vedet. Snad to bude dobré. Hcg by mělo byt aspoň 2600, tak snad bude. Musím tomu věřit, že to moje viki v bříšku je správný bojovník nebo bojovnice.

delfi75
7. zář 2014

@78marcela tak čtu, že jsi opustila původní jméno na holčičku 😢

lenaaf
7. zář 2014

@lavinka A ty jsi zařazená v té jejich studii? My chodíme do Gennetu.

78marcela
7. zář 2014

@delfi75 to neopustila, neboj, drahá jmenovkyne. Ale my teď bojujeme, takže jsem mu/jí začala teď říkat Viki. Jako Viktor nebo Viktorie, protože to znamená vítěz. A já chci aby zvítězil, takže mu tímto dodávám pozitivní energii, víš. Až to dobojuje, tak pak se uvidí, jak se Viki bude nakonec jmenovat. Viktor by se mi líbilo. A docela hodně. viktorie jako holka moc ne. Takže se v květnu uvidí.

cub
7. zář 2014

@78marcela Moc držím palce, ale neboj, to bude. Zítra písni a pamatuj táhneme za jeden provaz a vše tak bude v co nejlepším pořádku 😉

78marcela
7. zář 2014

@cub pevně tomu věřím. Holky, já už jsem tak strašne zvědavá, co se to v tom bříšku klube, jestli holčička nebo klucik. Ale to si ještě pár týdnu počkám. Hlavně ať je to ale v pořádku..
Necháš si říct co to bude? Já určitě ano, obdivuji maminky co si to nenechají říct, já to určitě nevydržím.

delfi75
7. zář 2014

@78marcela jak bojujete? O jména? Zítra dej vědět. .

cub
7. zář 2014

@78marcela určitě si taky nechám říct. Ale je jedno co to bude, hlavně ať je to zdravé. U mě klidně všema 10-ti beru i dvojčátka 😀

78marcela
7. zář 2014

@delfi75 viki bojuje o šanci na život, přece...a musí zvítězit. O jména nemusim s nikým bojovat. To si pak pojmenuji sama a přítel bude muset souhlasit🙂

patty50
7. zář 2014

@delfi75 aha, tak to jo 🙂

patty50
7. zář 2014

@cub jj chodím a jsem zatim spokojena. Tak to ti držím palce 🙂

delfi75
7. zář 2014

@patty50 jsem zvědavá ,kdy se rozhodnete na KETvy...

Strana