icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

78marcela
7. zář 2014

@cub já měla z dvojčat trochu strach ale kdyby byly, tak by se to taky zvládlo. Ale myslím, že moje nízké hcg hodnoty mi dávají stoprocentní jistotu, že dvě tam určitě nejsou. Jaké jsi ty měla hodnoty z krve a jaký den?

patty50
7. zář 2014

@delfi75 já bych chtěla hned jak to bude možné. Zítra jim budu volat a domluvim se na schůzku 😉

delfi75
7. zář 2014

@patty50 tak písn,jak jste dopadli 🙂

patty50
7. zář 2014

@delfi75 jj napíši 🙂 . Co si myslíš o Ketu? Čítám tu, že hodně holek jsou k tomu skeptické.

delfi75
7. zář 2014

@patty50 prý KET je statisticky úspěšnější než ET .tak uvidíme . Také jste neměli po 1.ivf nic k zamrazení ?

patty50
7. zář 2014

@delfi75 po prvním nic. Teď po druhem mame 2 mražačky v 1 pejete

delfi75
7. zář 2014

@patty50 tak to máme úplně stejné ,máme 2XB. ..

patty50
8. zář 2014

@delfi75 dobré ranko, tak musím počkat na test do čt a pak se domluvíme. Nejdříve na ket ale až prý tak za 2 měsíce

ferginka
8. zář 2014

holkyyyy, já tu sedím a čekám až mě doktor vezme.......já jsem tak nervní.......bože to je horší, než před maturitou 😒

delfi75
8. zář 2014

@patty50 pěkné ráno ,tak nás bude v listopadu více 🙂

delfi75
8. zář 2014

@ferginka tak přeji šťastné číslo a hodnocení výborně! !!!

ivetule79
8. zář 2014

@ferginka
drziim palce, al urcite to bude ok!

ivetule79
8. zář 2014

Ja mam dotaz vsude se snazim zjistit, kolikaty tyden jsrm vlastne tehotna, kdyz jsem mela et 9.8. 5 denniho embrya? Poradite mi nektera? Ve stredu jdu na 1. Utz a mam nejake divne pocity, v noci spatne spim, porad mam stahnuty zaludek, zadne tehot.nevolnosti, citim se krom vetsich prsou uplne netehotne. Je zajimave, ze jsem se na tehotenstvi tak tesila a ted se nejak nemuzu srovnat, ze nemuzu nic moc delat, byla jsem zvykla vsechno zvladat, na nikoho se nedpolehat, jen sama na sebe, snad se to zlepsi...

markulenka
8. zář 2014

dneska 9. den, včera začlo bolet břicho na mens. a v noci jsem začla špinit ☹ ☹ měla jste to některá taky tak?

ivetule79
8. zář 2014

@markulenka
vis co me bolelo bricho na ms od 3.dne po et, fakt jsem cekala kdy to prijde, prsa me bolely a jsem tehotna...nespinila jsem, ale spousta holek ano..a vyslo jim to.

markulenka
8. zář 2014

mě právě včera přestala bolet i ta prsa, to je fakt na palici, a to jsem si říkala, že to budu prožívat v klidu 🙂

ivetule79
8. zář 2014

Ja jsem byla nervozni, ze me boli, pak ze neboli a pak zase zacaly, pakmuz jsem ani
Nevedela, jestli to dovedu objektivne rict co a kde me boli..

patty50
8. zář 2014

@delfi75 jj asi taky zkusím tedy mojžíšovku 😀

delfi75
8. zář 2014

@patty50 no jasně🙂 žádanku dostaneš v CARu a objednáš se pak někde...

78marcela
8. zář 2014

@ferginka tak to jsem zvědavá, dej hned vědět, já si ted taky zajedu na krev a budu se modlit, aby tam byla hodnota aspon těch 2500, ideálně více...držím pěsti, at je to vše ok.

suzik161
8. zář 2014

@78marcela držím palce a čekám na hodnotu!!!

patty50
8. zář 2014

@delfi75 to jsem netušila, že tu tam dávají. Snad budu moct i někde v Ov odkud pocházím 🙂 . To cvičíš přímo tam nebo doma?

delfi75
8. zář 2014

@patty50 no i gynekoložka může vydat žádanku, byla jsem na rehabce, teď cvičím doma a kolem24.9 tak jdu zase, to bude 2 dny po sobě...pak přidá další cviky...

delfi75
8. zář 2014

Tak jak jste holky dopadly???
@78marcela
@ferginka

cub
8. zář 2014

@78marcela Marci ani přesně nevím,jaké jsem měla hodnoty. Po pozitiv. testu (14 den po KET) jsem si zašla na krev. Byla jsem tak šťastná z výsledku, že si nepamatuji jaké hodnoty mě sestřička sdělila. A co ty dnes - zašla sis na tu krev ? Jaký je výsledek ?

cub
8. zář 2014

@ivetule79 Ahojky na toto se moc nesoustřeď, každá z nás to může mít jiné. Něktrá necítí vůbc nic a jiná nějakou bolest, chutě, nevolnost zase cítí. Podle tohoto se to fakt nedá posoudit. Přeji ale moc, aby ti to vyšlo !!

78marcela
8. zář 2014

@cub
@delfi75
Tak dnešní hodnota hcg je 3311, což je pěkné, krásně se to skoro obden dvojnásobí, mám radost. 😀 🙂 😀 🙂 😀

lavinka
8. zář 2014

@lenaaf jsem

78marcela
8. zář 2014

@ivetule79 tady máš jeden docela šikovný odkaz - http://www.fertilityfriends.co.uk/index.php?ac=ivf tam si zadáš datum ovulace, což je bud datum opu nebo pokud jsi byla na ket, tak termín ket mínus pět dnů, takže asi 4.8. No a tam ti pěkně vyjde, co jsi za týden, trimestry apod. nebo spousta českých kalkulaček je podle poslední ms, mě to u nich vychází tak plus mínus dva dny, tady je to podle ovulace pro nás nejpřesnější.
a jinak, já taky nemám příznaky na těhu, asi před týdnem trochu občas něco jakože lekhá nevolnost, co hned přešla, jinak nic. Měla jsem bolesti v podbřišku, to mě už taky přešlo před pár dny a necítím ted vůbec nic. Ale podle krve hcg roste, tak by mělo být vše v pořádkku.

78marcela
8. zář 2014

@delfi75 tak já nejdřív myslela, že počkám do pátku na utz, ale ted po krvi myslím, že už se otevřu světu a vyplním si, že čekám miminko...holky, poprvé to u svého profilu uvidím, po dlouhých letech snažení...

Strana