IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
mě prsa bolí, chodím více čůrat a podbřišek a záda občas cítím. Hlavně když něco dělám a asi to trochu přeženu......
@cub mě v nich zpočátku nepříjemně pichalo, minulý týden jsem spíše měla citlivé bradavky, ty já běžně citlivé vůbec nemám. Přítel říkal že mám prsa větší ale mě se to zatím moc nezdá. Ale teď mě ryplo v podbřišku. Teď jsem mluvila se ségrou, říkala že ji taky nic nebylo, ani jednou nezvracela že prý ani nevěděla že je těhotná. Teda věděla, je taky po IVF, ale že se cítila úplně normálně. Já doufám že budu mít tehu jako ona. Obě jsme silné ale ona během tehu přibrala dvě kila a po porodu jich měla dvacet dole. Doufám že to u mě bude taky tak.
@lenaaf děkuji🙂
@ferginka 25.9 už určitě bude srdíčko, to už ano. Já jsem zvědavá jestli u nás teď v pátek bude. Nekdo v tuto dobu už má ale někdo musí čekat. Já myslím že jak bylo viki zpomaleně, tak že si asi budeme muset počkat.
A kdepak je dnes kiki ?jak jsi dopadla na kontrole?
@delfi75 jasné že budeš mít co hlásit. O tom žádná. Koukni na
@ferginka, pokud si dobře pamatuji, embryo nebylo úplně nejlepší a teď bude mít dvojčata.
Fergi, nevím jestli si to pamatuji dobře, byla jsem v té době na dovolené ale tak matně si pamatuji, že jste s kiki řešili, že ty embrya nějak odcházejí. Pokud si to pamatuji špatně, tak se omlouvám.

@78marcela Tak to je parádička, jenom tak dál !! Moc ti to přeju. A cítíš něco? Máš nějaké příznaky?