icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

78marcela
17. zář 2014

@supermarket1976 máš pravdu, pokud je mimi v pořádku, tak to dá...musím mu věřit, nic jiného se nedá dělat. tahle lékařka je velmi dobrá, věřím jí. No uvidíme...
@ferginka snad to bude dobré...

ferginka
17. zář 2014

@78marcela no, je možný to co píše @supermarket1976. Drž se, jsou to hrozný nervy a ty chudero už od začátku, ale je to bojovník a budeme mu věřit 😉

opicka_kiki
17. zář 2014

@ivetule79
cestou z prace som si precitala nieco malo o mo-mo dvojickach... Ivet, ty si si to teda vyzrebovala... vcera som ti radila, aby si sa hodila do pohody, teraz by som si za to najradsej nafackala... netusila som... myslela som, ze cakas klasicke jednovajecne dvojicky... mozno ti dada aspon trochu radosti aspon toto video: http://www.bulvar.cz/dojemne-video-dvojcatka-se...
aj ked asi si ho uz videla...

opicka_kiki
17. zář 2014

@donia
ooo, dakujem za velmi za odpoved, cenim si to... my mame zle spermio (mozno aj u mna problem, to zatila neviem), takze tam asi zavolam... este raz diky a drzim ti palce, aby sa coskoro zadarilo 🙂

opicka_kiki
17. zář 2014

@78marcela
budeme ta tu vsetky podporovat, bojujes od zaciatku, tak teraz hlavne nevesaj hlavu.

ferginka
17. zář 2014

@ivetule 79 to jsem našla tady na modrém koníkovi. Nějaká labambola a miminka se jí narodila a má tam i fotečky.....tak se koukni

labambola Ja taky čekam mono mono riziko je v tom ze jedno miminko muze ubirat ziviny druhemu, proto se casteji sleduji utz, rozdil mezi dvojcaty by nemel byt vetsi nez 20% Cetla jsem vyjadreni doktorky, ze pokud se chodi pravidelne na kontroly umi to ohlidat a popr. vcas resit. Dnes uz je lekarska veda natolik vyspela,ze si poradi temer se vsim, tak hlavne zadne zbytecne stresy Me pani doktorka poradila jenom polehavat, ze se tim zajisti dobry přisun živin ..

cub
17. zář 2014

@supermarket1976 Tak vidíš to je paráda. Přesně tady toto co ti řekla doktorka mě řekli úplně to stejné 3 doktoři nezávisle na sebe. A je to pravda !!!! Což je velmi pozitivní. Takto u nás vědí, že opravdu jde otěhotnět tím, že se to zahnízdí. Toto mě těší taky !!!

donia
17. zář 2014

@opicka_kiki hlavne, kdyby te tam pak posilali, tak maji od 7.7. novou adresu, je to dle mapky jen ve vedlejsi ulici, ale aby to clovek nehledal. Ja to cetla na netu, protoze vizitka z Gennetu, kterou nam k zadance dali, ma jeste tu puvodni. U me se zatim na nic neprislo, ale asi pred IVF posilaji automaticky kazdou + partnera, pokud ma spatne spg, takze to bude asi vas pripad. Tak uvidis jak se tam pak dohodnete. Ke ktere dr. jdete?

cub
17. zář 2014

@78marcela Marci šíleně moc ti držím palce, aby vše dobře dopadlo. Nic negativního si neříkej, neměj žádné předčasné doměnky. Miminka jsou i maličko no a co, však oni dorostou. Drž se všechno bude dobré, moc ti to přeji. Hlavně opravdu se snaž co nejvíc o klid. I když sama vím, jaké to čekání je. Ale drž se !!!!!!

cub
17. zář 2014

@supermarket1976 Ahojky a musíš jít na revizi - vyčištění dělohy ?

opicka_kiki
17. zář 2014

@donia
ked som sa objednavala, tak sa pytam sestry, ci by mi dala termin u pani primarky, ze som na nu citala dobre referencie. A sestra ze OK, ze na leden... tak ma omylo... tak ja teda ze ku komukolvek inemu... a ona ze OK, ze na leden ku komukolvek inemu 😀 😀 boze... nakoniec nasla termin na 3.10. u MUDr Radky Jarosovej - nejaka pani si ten termin zrusila, takze jej dakujem 🙂

donia
17. zář 2014

@opicka_kiki to bud rada, my na prvni konzultaci cekali 3 mesice

opicka_kiki
17. zář 2014

@donia
ja som skoro plakala do telefonu, volala som tam dvakrat v priebehu pol hodiny...to bolo asi dva dni po tom, co som dostala MS po neuspesnom IVF... bola som absolutne na dne. prosila som ju asi 20 minut, vsetko vysvetlovala, jak som v prdeli, ze by som jej bozkavala ruky aj nohy, keby mi dala nejaky termin skor nez v lednu, kludne o polnoci... bola som fakt zufala 😀 😀 a ked je clovek zufaly, kona zulafe ciny... normalne by som tak nezobrala...

opicka_kiki
17. zář 2014

@donia
a aky bol tvoj prvy dojem? ku ktorej chodis doktorke?

donia
17. zář 2014

@opicka_kiki tak hlavne, ze to zabralo a podarilo se s lepsim terminem 😀
a kdyz jsi chtela k primarce, to je tam kdo?

opicka_kiki
17. zář 2014

@donia
na Letne je to MUDr Milada Brandejská... citala som na nu chvalu tu na konikovi... ale urco tam budu vsetci dobri... nakoniec je to aj tak o tom, akej kvality bude vajicko a spermia a ako / jestli telo prijme embryo...

ivetule79
17. zář 2014

@supermarket1976 ja jsem jinak naprosto v pohode, neni mi spatne, zadne problemy.....ale od zacatku mam nejake spatne pocity!

ivetule79
17. zář 2014

@opicka_kiki videla, jeste davno pred ivf a nikdy me nedojimaji fotky deti, jakekoliv a na tomjsem se divala nekolikrat, mam segru, jsme si hodne blizke, jsem sice starsi, alle kde kdo si mysli, ze jsme dvojcata, hodne me to dostalo, kdyby me napadlo, ze se me to bude tak tykat....

ivetule79
17. zář 2014

@ferginka diky, jsem zvedava, co mi v patek reknou, zitra si asi sepisu otazky...

supermarket1976
17. zář 2014

@cub Zatím - klepu na dřevo - to vypadá, že možná ne. Dneska už tím strašili, ale tím, že hormony stagnují, tak prý 4 mm váček odejde s ms. V pátek jdu ještě jednou na kontrolu a pokud budou hormony níž, počítám, že mě revize ušetří.

donia
17. zář 2014

@opicka_kiki ja uz v Gennetu byla na plodove vode, takze jsem si matne vybavila jak to tam vypada, je to tam ciste, moderni, vsichni moc prijemni. Urcite na urovni. My se dostali k Dr. Langerove.

opicka_kiki
19. zář 2014

@donia
Ahoj, tak Gennt 3.10., odbery v Immunii 7.10. a vysledky + pohovor s MUDr v Imunnii 5.11. 🙂

cub
19. zář 2014

@78marcela Ahoj Marci, jak se máš? Byla jsi už na dalším koltrolním ultr. ? Nebo ještě stále čekáš. Tak moc ti držím palce a moc na tebe myslím !!!

78marcela
19. zář 2014

@cub ahoj, jsi moc hodná. Teď jsem nikde nebyla, jen v tu středu co bylo miminko moc malé. Půjdu až za týden v pátek zase do centra. Uvidíme co mi řeknou. Mám z toho trochu obavy. Nějak už ani necítím moc prsa a to jsem je měla citlivá, bolesti v podbřišku co jsem měla, taky nic. Tak nevím. Ale pořád strašne moc doufám že když už jsme vybojovali srdíčko, že zbytek už taky dobojujeme.

ferginka
19. zář 2014

@78marcela Marcelko věř, taky moc věřím a moooc ti to přeji 😉 😉

donia
19. zář 2014

@opicka_kiki no vidis jak to mas pekne naplanovane. to mas konkretni termin i na odbery asi, ze jdete oba, ne? ja jdu sama jen na krev, tak muzu prijit kdykoli, chystam se tam pristi patek. a kdo ti vlastne vystavil zadanku?

cub
19. zář 2014

@78marcela Marci věř, věř a hlavně opravdu pozitivita - já na ní taky musím zabojovat. Všechno negativní stranou a cvičit pozitivitu, štěstí a radost - jinak to nejde a nepůjde. Takže se drž. Prsa jsem měla taky dost citlivá, pak tršičku polevila. Ptala jsem se na to doktora, jestli je to špatná známka k něčemu špatnému a nebo i když jsem těhotná, prsa nemusí vůbec být citlivé nebo bolet. Odpověděl mi, že nic to neznamená, že vůbec !! bolet ani nemusí. Že na to se soustředit nemám. Takže se taky nesoustřeď. Moc na tebe myslím a držím šíleně moc pěsti. Holky nevzdáme se a všechny otěhotníme !!!

opicka_kiki
19. zář 2014

@donia
jj, odbery pre pary robia v utorky...
7. rijna je hned pry utorok po tom termine, co mame v Gennete. ziadanku zatial nemam, povedala som tej pani, ze mame neuspesne IVF za sebou, spatny spermiogram, ze menime CAR a ze hned na prvej schodzke v Gennete si budem pytat ziadanku na imunologicke vysetrenie... nemala s tym ziadny problem, hned mi dala termin 🙂

opicka_kiki
19. zář 2014

@donia
a velmi ti dakujem za tip na tu immuniu! 🙂

donia
19. zář 2014

@opicka_kiki tak to je super, ze se s nimi da takhle domluvit. to je clovek hned klidnejsi, kdyz vi, ze to navazuje vid? Tak jen si nezapomen rict o to, aby uvedli na zadanku, ze je to vysetreni pro oba. Ja tam mam jen vysetreni partnerky. Takze aby to tam bylo vylozene uvedeno, nekde jsem cetla, ze to tam musi opravdu byt. Ja jdu pristi patek alespon na tu krev.
Nemas vubec zac, jsem rada, ze to pomuze. Taky kdyz nevim, shanim informace.

Strana