icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

ivetule79
19. zář 2014

Ahojte, dneska jsem byla v nemocnici ve spec.rizikove poradne kvuli toho meho rozdvojeni embrya a ocekavani dvojcat.....dnesni verdikt zamlkle tehotenstvi v 8 tydnu....ja jsem mela spatne tuseni ☹ ta priroda je neuprosna...ale vsem ostatnim vse dobre. 😉

donia
19. zář 2014

@ivetule79 to je mi moc lito, ja jsem akorat 5-ty tyden po revizi, takze je mi jasne cim si prochazis. Nase tehu bylo po IUI, takze take po pomoci dr. Ach jo, proc je to tak caste. ☹ Jsi objednana na revizi, nebo co ted bude? Myslim na tebe a drzim palce, at je brzy lepe.

ivetule79
19. zář 2014

@donia jo jsem objednana na ctvrtek...budu rada, kdyz to bude za mnou...

ferginka
20. zář 2014

@ivetule79 ☹ ☹ ☹

78marcela
20. zář 2014

@ivetule79 ach jo. Ten srpen vypadal tak nadějně a nakonec všechny skončíme takhle blbě. To není možný. Je mi to líto.

donia
20. zář 2014

@ivetule79 to ti verim. Tak se drz, holka. Musime byt statecne, i kdyz je to tak tezke.

cub
20. zář 2014

@ivetule79 Ahojky to snad ani není možné toto!! Moc mě to mrzí a dovedu si představit co prožíváš. Určitě máš od nás všech podporu i na tu dálku, ale podívej, můžeš se uklidnit, že v tomto nejsi sama. To byl tvůj 1 transfer? Holky všem nám co se to teď nepovedlo, musíme moc věřit, že prosinec-leden se to 100% povede a my všechny budeme prožívat velké štěstí a radost. Uvidíte, že tomu tak bude !!!! Drž se moc.

ivetule79
20. zář 2014

Diky moc, ja si rikam, ze lepsi, ze se to stalo ted, nez treba v 5.mesici......a rodila bych mrtve deti.....doktor rikal, ze tam bylo neco spatne asi od zacatku a priroda to vyresila za me....

cub
20. zář 2014

@ivetule79 Ivet je to tak, je to sice krutá řeč, ale asi je to opravdu takto lepší. Vím sama, jak to s člověkem zacvičí v pozdějším stádiu. Drž se prosím !!! Jsme s tebou určitě všechny. !!!!

cub
22. zář 2014

@ivetule79 Ahojky Ivet, tak já už mám i po revizi. Musela jsem do nemocnice.

ferginka
22. zář 2014

@78marcela ahoj Marci, jak se cítíš?

@cub mrzí mě to, je aspoň trochu líp?

cub
22. zář 2014

@ferginka no včera to byl masakr vyloženě, to bych neustála. A jinak po psychické stránce - napíši ti to přímo: stojí to vyloženě za prd, ale dnes razím k pani psycholožce. Tobě se to krátí už na ultrz., že jo? Jak je ti? Šíleně moc ti držím palce a všechno možné !!!

ferginka
22. zář 2014

@cub rozumím ti a asi si ani nedokáži představit, jak je to těžké, dokud si tím člověk sám neprojde prd ví......
Držte se.......
A moc děkuji, že při tom všem na mě myslíte a držíte pěsti. Vážím si toho.
Jdu ve čtvrtek, začínám zase blbě spát, jak se to blíží........

cub
22. zář 2014

@ferginka taky jdu ve čtvrtek ještě na kontrolu. Fergi to, že blbě spíš to můžou taky dělat nervy, protože víš, že se kontrola blíží. Ale neboj vše bude dobré, budu na tebe moc myslet !!! Taky se drž !!!

ferginka
22. zář 2014

@cub no, jsou to právě nervy........ taky na vás všechny moc myslím 😉

ivetule79
22. zář 2014

@ferginka vsechno bude v poho, tolik nas se spatnym koncem byt nemuze...ja jsemto vybrala a ja jdu ve ctvrtek na revizi, v kolok jdes na utz? Ja ma nastup mexi 8 az 9 hod, mozna se potkame..... 🙂

ferginka
22. zář 2014

@ivetule79 já tam jdu na devět a určitě tam před devatou už budu 😉 Budu na tebe myslet 😉
Prosím tě, když jsi šla ráno na ultrazvuk záváděla sis utrogestan?

ivetule79
22. zář 2014

@ferginka ne nezavadela, zustane ti tam stejne nejaky z vecera, hned po vysetreni jsem si ho aplikovala....

78marcela
22. zář 2014

@ferginka u mě nic nového, ale začínám se bát pátku, co mi řeknou, nejraději bych tam jela už hned...ale pořád mám naději, sem tam bolesti a prsa citlivá, tak snad tam mimi pořád je a snaží se...
tobě držím moc pěsti na čtvrtek.
@cub je mi to líto...a co psycholožka, jaké máš pocity, myslíš, že pomůže?

supermarket1976
22. zář 2014

Tak holky, já jsem v pátek skončila ve špitále s podezřením na mimoděložní. Včera mi udělali revizi a teď napjatě čekám na výsledek hcg, jestli konečně klesne. Nemůžu se tam dovolat, ale snad už mám proboha vybráno.

supermarket1976
22. zář 2014

Tak uf, kleslo to. Nedřív jsem myslela, že mě klepne. Doktor to měl vytištěný naopak, tak mi asi dvě minuty tvrdil, že to stouplo a že jdu zase do špitálu. To jsou ale fóry...

bibianca
22. zář 2014

@supermarket1976 Jjo no mě volali ze špitálu když už mě pustili, že už mají výsledky z histologie a že pro kontrolu ještě udělají jedno HCg. Měla jsem nervy na špagátě. Bylo to šílené čekání... asi by mě kleplo, kdybych musela znovu na revizi...

supermarket1976
22. zář 2014

@78marcela Držím všecky pěstičky!!! @ferginka Taky držim, držim!!! Holky, koukejte to dát!

patty50
24. zář 2014

cub@ ahojky, tak jsem byla v centru a v listopadu (ne v prosinci)by mohl být transfér 🙂. Jak se máš ty?

patty50
24. zář 2014

@cub ahojky, tak jsem byla v centru a v listopadu (ne v prosinci)by mohl být transfér 🙂. Máme si i na sebe udělat teď hodně času a třeba prý k němu ani nedojde 🙂. Jak se máš ty?

cub
24. zář 2014

@patty50 Ahojky děkuji ti za zprávu. Já zítra jedu na kliniku ještě na kontrolu. Mě teda doporučil že by mohl už být pro transfer i prosinec, ale zase upozorńoval, že v tom prosinci díky vánocům je to všelijaké. Mají tam i sanitární den a teď no znáš to svátky - dovolené... Takže nechci nic riskovat. Namyslela jsem se, že v prosinci si využívám antikoncepci a v lednu transfer. Mezi tím musím se hodit do pořádné pohody a klidu. Děkuji ti moc

lenkasaf
24. zář 2014

Ahoj holky, dnešní verdikt v CARu - partner má genetickou vadu, neplodný, vlastní děti, nepřicházejí v úvahu. Doporučeno sperma dárce, to by mohlo vyjít přes IUI, já podle krevních odběrů vše v pořádku. Máte s tím někdo prosím zkušenosti? Nevím, jestli do toho jít. ☹ budu ráda za vaše názory, děkuji.

donia
24. zář 2014

@lenkasaf To je mi moc lito ☹ Jsem tu v kontaktu s jednou maminkou co maji stejny problem, uz jedno mimco pres IUI maji a ted planuji druhe. Sama psala, ze to nejprve resili pres dr. oba, aby i partner se s tim dokazal smirit. Jestli chces, pisnu ti do IP na ni kontakt a urcite ti poradi a podpori.

delfi75
24. zář 2014

ahoj holky, moc všechny zdravím...trošku jsem vás pročetla a strašně mě mrzí, že ten úspěšný srpen se pokazil v září...ale věřím, že boj nevzdáte stejně jako my, které jsme i ten srpen neměly šťastný!!!!! jsem v polovině cvičení mojžíšovky, dnes kontroly, protočení a prokroucení a prohýbání těla včetně kontroly kostrče a všech svalů a vše ok 😉

delfi75
24. zář 2014

@lenkasaf ahoj, máme obdobný problém, ne geneticky neplodný, ale azoospermie. s diagnózou se srovnával obtížně (dle mého se s tím žádný muž nikdy nevyrovná), ale promluvili jsme si, já vysvětlila, že jde jen o genetický materiál, ale že on bude u 1. UZ, že on bude ten táta...i když podstoupil TESE, spermie našli, tak jsme půlku vajíček měli oplodněno i dárcem, do rezervy....šli jsme do IVF, ale pokud by byl geneticky neplodný, tak bych šla přes IUI s dárcem také, nezatíží to tak tělo...

Strana