IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@delfi75 Tak u partnera také nejdřív diagnostikována azospermie, utěšovali nás IVF TESE atd., ale z krve zjistili genetickou poruchu, spermie se mu netvoří od narození. Přijal to hrozně, pořád na to myslí, ale do dárcovství chce jít. To spíše já řeším ty důsledky... bojím se, že mi to jednou vyčte, nebo jak budou všichni říkat celý táta, tak oba budeme vědět, že to tak není ... no nevím, mám z toho strach.
@lenkasaf to je skvělé, že on sám hned do dárcovství půjde, vůbec o tom nepřemýšlej, je to celkem jediná možnost, jak mít dítě...když půjdete do adopce, tak je to běh na dlouhou trať a genetika nebude ani z jednoho z vás. jinak nám se 1. dárce nějak neujal, tak jsme zvolili statisticky nejúspěšnějšího, podobu jsme úplně vypustili u druhého...
@lenkasaf morální otázky jsem neřešila, řešila bych nevěru🙂 spíše jsem řešila partnera, nějak se s tím nemohl vyrovnat... partner byl i u transferu, ale zatím byly jen embrya s jeho spermiemi...bohužel neúspěšně. Dárce jsme měli u obou IVF, z prvního se embrya rozpadla, takže jsme měnili dárce a rozumově jsme zvolili dle úspěšnosti...u prvního jsme vybírali dle vzhledu, zaměření (profese), váha, výška..teď už ne....
@78marcela bříško se mi malinko zvedlo, docela už mi vadí moje rifle. Nevolnosti trochu ano, spíše ale večer. Nezvracim, ale kolikrát mi přijde, že kdyby ano, bylo by to lepší. Vyhodila bych to a byl by klid. Takhle mě to tlačí, mám knedlík v krku a jen krkám....... No a hodně se mi motá hlava a mám větší prsa 😀
Takja už mám po revizi, teď jsem dorazila domů....nic příjemného to je jasné to nebylo, ale dalo se to zvládnout...co taky jiného..
byli 1,3 cm velci.....8 týden, stále nemůžu pochopit, proč mi to nemohlo vyjít....
@bibianca taky to nechápu. Byla jsem 17.9, plod měl 3 milimetry. Teď za deset dnů tak pěkně vyrostl. A teď toto. Jenže kam by se schovalo, když tam bylo mimi tak pěkně vidět. Holky, to je hrozné. Proc, proc. To je nejhorší rána z celého IVF. Já už nevěřím že se dočkám. Chytlo se na pátý pokus a takový konec, už asi nemám sílu jít do dalších pokusu. Už nemuzu.
@ferginka
Fergi, blahozelam najviac na svete!!!! 😀DDD aspon na teba sa usmialo stastie. Tak sa pekne opatruj a uzivaj si to 🙂 moc drzim palce, aby si to dotiahla az do zdarneho konca 😀
@78marcela Marcelko přesně tak jako já !!! Věřím ti, že si myslíš, že už dál nemůžeš, ale můžeš. Marsi musíme!!!! Já jsem se z toho taky seskládala, pořád jsem na neschopence, ale hledám a hledám a jsem objednaná už na různé aktivity, protože se musíme dát dohromady. Nic nevzdávej prosím tě. Teď je to těžké, vím co bylo u mě, ale musíme dál zabojovat. Máš zamraženo embryjko ?

@donia Ahoj, to budeš hodná. Potřebuji se s někým poradit, kdo to řeší stejně jako já. Děkuji.