IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@78marcela Marci to že nevěříš, že se dočkáš.... to ani neříkej, to ani nemějna myšlence, protože se dočkáme !!!! Je to velký boj, ale takto to je. Proč tam nebylo srdíčko - to nám nikdo neřekne, nikdo na tuto otázku neumí odpovědět. Drže se prosím tě, já teď abych to zvládla beru i léky na zklidnění, taky bych to jinak nedala, ale vím a věřím, že další transfer se podaří!!!! Moc na tebe myslím
@78marcela A ještě Marcelko Ti zopakuju, to co jsem si taky ráda vyslechla. To, že se chytlo, je dobrá zpráva. Takhle končí 1/3 těhotenství z IVF a Ty za to nemůžeš. Je to krutá lekce, ale výsledek z ní je ten, že MŮŽEŠ BÝT TĚHOTNÁ. Doktoři vědí, jak na Tebe.
@supermarket1976 jenže já už mám za sebou druhý zamlkly tehu. To první sice bylo jen malé, k srdicku vůbec nepřišlo. O to to teď víc bolí, že jsem věřila že když máme srdce tak už bude vyhráno. O to je to horší že jsme se dostali tak daleko.
Vím že ta síla to znovu zkusit zase přijde.
@78marcela Já vím, ale zase máte mrazáčky. U mě je to tak, že jsem schopná po stimulaci vygenerovat 1 nebo dvě vajíčka. Tj. co pokus, to stimulace. Nechci se teď litovat, lituju Tebe. Vím, že to bolí a moc. A taky vím, že z tý bolesti vychází taky síla jít dál. Držím Ti pěsti, Marcelko!
@78marcela to mě taky mrzelo asi o to víc, že takhle daleko jsem se ještě nedostala...už jsem byla na 2 UTZ se srdíčkem....tak to úplně chápu,měla jsem dlouhou rozpravu s primářem na téma zamklého těhotenství, říkal, že tělo vyřešilo za mě těžké rozhodnutí, které bych musela udělat třeba mnohem později, pravděpodobně to emryjko nembylo v pořádku od začatku, tak si pořád říkám, že to tak asi je lepší, ikdyž cítím hrozné prázdno....měla jsemzavedené 1 embryo, to se ujalo, tak velká radost, potom šok, rozdělilo se na 2, začala jsem přijímat myšlenku na jednovaječné dvojčata s absolutně nejrizikovějším těhotenstvím a najednou šok, není ani jedno, najednou nejsem těhotná, žádné naděje....tak ani jedno ani dvě......nesmíme to vzdávat, ikdyž už jsem pomalu vybírala kočárek na dvojčata......
@78marcela Marci, ani nemám slov ☹ Když jsem četla ty první slůvka, že vyrostlo, usmívala jsem se, než jsem to dočetla do konce ☹ Já ti to tak přála, tak mě to mrzí ☹
Drž se.......
Když vás tak čtu, tak je mi jasné, že taky nemám vyhráno..........
Snad nám všem to brzy dopadne dobře a dočkáme se.....
@78marcela Marci, ale raději to neuspěchej. Vím a dovedu pochopit, že to člověka nutí jít zase co nejdříve, ale raději bych opravdu nespěchala tak moc. Ať si to tělo odpočine. Já jsem se domluvila, že by jsme transfer udělali zčátkem ledna. Ono opravdu i po té psychické stránce by měl být člověk v pořádku a už teď věřím, že je toto taky hodně důležité.
já půjdu až v lednu, březnu, mám strach, že bych se moc upnula a pak bych to nedala, potřebuju asi trochu odstup...
Já se zase bojím že by se to pak zase nechytlo. Věřím že u mě se teď povedlo jenom díky hysteroskopii. Po ní říkají že to je jak když pohnoji. A u mě to tak bylo. O revizi platí to samé. Takže nechci žádný velký odstup. Chci ať se to zase chytne.
Já půjdu taky až v lednu. Doktorka říkala, že po revizi si má děloha oddechnout tři měsíce, že jinak by mohl být nějaký problém s placentou či co, že by se mohlo zvrtat až moc. Abych ten leden odlehčila, pokouším se dostat na celý březen na stáž do USA. Už na tom nechci tolik viset, tak strašně doufat. Ani mě tak neničí ta zklamání, jako to velké doufání a následný pád. Kdyby to zas nevyšlo, aspoň přijdu na jiný myšlenky.
ahojky děvčata tak já jsem začala ve středu poprvé stimulovat a ta první injekce to byla hrůza ,ale dnes už v celkem v pohodě jen po dnešní mám modřinu, asi jsem si to píchla moc vysoko 🙂
@supermarket1976 asi to vnimame stejne, ja taky vlastne nedoufala, ale ted jsem hrozne zklamana....
@ivetule79
@supermarket1976
přesně tak. Nad bílými testy si člověk to zklamání rychleji odbude a ma možnost se těšit dal třeba na další KET. Ale když už si žijes tou naději, když si dovolís doufat, když vidíš srdíčko a pak tohle. To strašne bolí.
Holky spínily jste při tom? Já furt nic. Když vám řekli že to je špatné, měly jste nějaké bolesti nebo něco ?
@78marcela je mi to moc lito, pamatuji si, jak jsme si tu zacatkem zari psaly, ze uz ti potvrdili srdicko a ted tohle ☹ No, taky jsem to tak mela, sice po IUI, ale vse ok, srdicko jsem videla na 2x utz po sobe a pri tom tretim mi oznamil tu strasnou vetu 😒
Nam v CAR rekli, ze az po 3 mesicich, tak treba u tebe budou mit jiny nazor, ono co dr. to nazor. Nam proste driv jak za 3 mesice nic neudelaji a dr. se stejne priklani rovnou k IVF.
Myslim na tebe a drzim palce, at to mas brzy za sebou a je zase lepe.
@78marcela jeste jak se ptas na bolesti a tak. Ja spinila stridave hned z kraje tehu (revize v 10tt) a to mi napsal dr. Duphaston a Ascorutin. Pak to preslo a den pred kontrolou jsem jen jednorazove zakrvacela, druhy den mi rekl ten sileny verdikt. Ale jinak me nic nebolelo, prave naopak, citila jsem ne naprosto v pohode, az prave prekvapive. Bylo mi divne, ze stale neprichazi ta prava unava a stale mi chutna kafe, no a pak jsem zjistila proc tomu tak bylo. To telo to proste pozna...
@opicka_kiki tak jsem byla dnes v te Immunii na krvi. Vse slo rychle, odebrali 4 zkumavky, ze pak dr. rozhoduje co vse z toho budou zjistovat.
@donia no já taky právě si říkala že je divné že mi není blbě. Ale uklidňovala jsem se že moje sestra taky nezvracela. Chutě jsem měla, rybičky v konzerve, normálně nejím a teď jsem je chtěla skoro pořád. Ještě minulou neděli jsem si koupila čtyři krabičky. Snědla jsem dvě začátkem týdne a teď už nic, dvě tam jsou.
Chuť přešla. I bolest v podbřišku jsem celý týden necítila. Ale ironií osudu se právě teď cítím nejvíc těhotne. Podbřišek bolí a žaludek jak na vodě. Ale asi je to tím že se asi tělo začíná připravovat vyloučit to mimi a to že je mi blbě, za to můžou určitě nervy a slzy. Ach jo.
Zkusím napsat svému doktorovi, jestli můžu jít dřív než za tři měsíce.
prosím o info dnes jsem si pichla 3 injekci a je mi celý den nejak divne jsem nejak roztěkaná může to být po tomdík za info
@donia
Ahoj, tak ti drzim palce, aby nenasli nic zle... Aby si rychlo mohla ist do dalsieho pokusu 🙂
@78marcela Já jsem špinila třetí a čtvrtý týden, pak to přestalo a nic mi nebylo. Myslela jsem, že je to dobrý signál a místo toho jsem se za týden dozvěděla taky tenhle pitomej verdikt. Do revize pak vůbec nic...

@78marcela Marcelko, jsme s Tebou. Jsme na tom my dvě podobně, pátý pokus a krátké těhotenství s tímhle koncem. Vyplakej se, nic teď neřeš. Další pokusy a tak, na to bude spousta času v budoucnu. Teď se vrať k sobě a k partnerovi. Mysli na lásku, ta hory přenáší. Máme Tě rády. Tohle není konec všeho. Bolest přejde. Zase bude dobře.