IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@donia u mě je to jednodušší. Začala jsem teď na částečný úvazek učit ve škole, kde jsem kdysi začínala. Je to moje srdeční záležitost, moc se mi tam líbí. No a jinak mám svoje jazykové studio, kde jsem svou vlastní paní, mám tam velmi dobré kolegy, řekla bych skoro dobré přátele, takže já jsem spokojena se svoji prací po všech stránkách. Jen té výuky bylo prostě moc, jak se to teď v září rozjelo, běžně jsem to předtím učila, ale teď těhotná to byl asi přece jen zaprah pro tělo, navíc oslabené virózou. Takže si na večerní kurzy najdu zástup, další kolegyni a budu jazykovku jenom řídit a učit budu jenom ve škole a bude to dobré.
Dobré ráno holky 🙂
Holky co jste teď byli na neschopence, přišli už vám peníze za nemocenskou?
@ferginka
Ahoj, este neprisli... ale uz by mohli 🙂
@ferginka Já ty papíry odevzdávala až v pondělí, takže nic ještě nečekám...
Holky, byla jsem o víkendu na kurzu hormonální jógy v Jogame na Národní v Praze a bylo to super. Moc doporučuju. Akorát radím jít tam až po šestinedělí, abyste mohly cvičit naplno. Já byla jen 5 dní po revizi, tak jsem nemohla dělat všechny cviky.
@supermarket1976 myslím peníze za srpen.......
Dnes v 11hodin jdu k dr, pro vysledky a i koukne na mimčo. Mám zase nervy..........
@ferginka
Ahoj, ja som bola v srpnu doma 2 tyzdne a to mi hradil zamestnavatel... za dalsie dni marodky by mali prist peniaze zo socialky, ale nakolko mi to vyslo prvy tyzden v zari, tak tie peniaze ocakavam ze by mohli prist az tak do 15.10.
@ferginka
myslim na teba a moc drzim palce!!!! jedina tu to drzis nad vodou 🙂
tak je vše v pořádku 🙂
@ferginka
super, blahozelam 🙂
@ivetule79
@opicka_kiki holky děkuji moc, ale vyhráno furt není. Jsem teprve 7+6........ samozřejmě mám radost, ale furt se ještě nedokáži radovat naplno.........i když se snažím věřit 🙂
@ivetule79
@supermarket1976
ahoj holky, řekli vám nějaký režim po revizi? Já mám ve zprávě že je to jako šestinedělí a že se kvůli zánětum nedoporučuje mezi jiným i koupání atd.
My bychom chtějí letet poslední týden v říjnu ještě někam k moři ale nevím jestli teda můžu. Řekli vám něco takového?
ahojky děvčata, bolely vás prsa při stimulaci .Prosím o radu v neděli mám jít na vajíčka jaký byl váš pocit po tom zákroku
@78marcela Ano, dostala jsem jasné instrukce, tj. nekoupat se ve vaně ani v rybníce ani v bazéně. Maximální důraz na hygienu po dobu 6 týdnů resp. do menstruace. Neprochladnout, netahat nic těžkého, negruntovat, šetřit se. Mít možnost jet k moři, jela bych, ale hodně dobře bych se poradila s doktorem, jak to koupání.
@supermarket1976 poradím se. Uvidíme. Chtěli jsme jet v létě do Řecka, kvůli transferu jsme nejeli. Tak jsme si řekli že pojedeme o podzimních prázdninách, vybrali jsme předběžně Kypr. Měla jsem spočítáno, že už budu mít za sebou první trimestr...no a teď toto. Asi je to varování, že moře prostě u nás nehrozí.
@78marcela ja dostala uplne presne stejne instrukce a to durazne zopakovane jako @supermarket1976
ze fakt jen sprchovat, bez sexu a dukladna hygiena. Takze se fakt radeji zeptej nez by ses nekam vydala.
@ferginka
Ahoj, vcera mi prisli na ucet penizky...
@78marcela
Ahoj Marci, je mi luto, ako ti to cele dopadlo... Velmi som ti drzala palce... Opatruj sa! ❤❤❤
@78marcela
Ani my sme v lete nikde neboli, kvoli ivf... A uz mi z toho taaaaak harasi... Potrebujem sa zrelaxovat a pritom sa mi nikam nechce, najradsej by som iba lezela doma pod perinou... Kazdopadne som premohla sama seba a rezervovala nam relaxacny pobyt na kolstejne, buduci vikend... Mala som doma totiz poukaz z Allegrie, ktory som dostala na konci roka v praci - odmena zamestnancovi roka :D mno, tento rok budem rada, ked ma nevyhodia... Hlavu vobec nemam na pracu a prokrastinuji kazdy den... :(

@78marcela joo, tak to me prace taky bavila, proto jsem to taky tak dlouho oddalovala. ja pak ale uz denne doma brecela a trpeli tim vsichni. bohuzel to bylo o lidech a vedela jsem, ze se nezmeni, tak jsem ten krok musela udelat ja.