icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

ferginka
3. říj 2014

@opicka_kiki děkuji za info 🙂 mě přišli dneska 🙂

supermarket1976
3. říj 2014

@opicka_kiki Nápodobně, veškeré letní plány už třetím rokem ovlivňuje IVF. Naštěstí se nám podařilo uniknout na týden do Itálie, a to za cenu, že jsem si píchala injekce v autobusu, ve Vídni na autobusovým nádraží jak nějaká fetka, že mi museli autobusáci dát injekce do ledničky k pivu a limonádám atd... Tohle mě na těch letních pokusech pěkně štve... I když už člověk někam vyrazí, nemůže pořádně chodit nebo se pro změnu koupat...

78marcela
3. říj 2014

@opicka_kiki no právě,měla jsem to tak pěkně spočítané že odletíme čtyři dny po transferu do Řecka. Nakonec se kvůli opožděné ms Řecko nekonalo, co tam, když bych se nemohla koupat. No tak jsme jeli na Slovensko. S tím že vyjde teď ten Kypr. A nevypadá to. Dnes jsem šla na dvě hodinky do práce, včera jsem ležela celý den a pohoda, žádné spineni. Tak jsem myslela že to je ok. No a dnes po hodině v práci-pouhé kancelářské papírovani mě chytly takové bolesti, že to nešlo vydržet. Začala jsem dost krvácet. Tak jsem jela honem domů a ležím. Už se krvácení zastavilo. No ale tak to nevypadá že by se mohlo za tři týdny někam letet. Asi je to větší zásah než jsem myslela. Jenže chci někam vypadnout, vyčistit si hlavu. Ale kam, když nejde koupání ani nic fyzicky namáhavého, nic mě nenapadá.
@ferginka držím ti pěsti.

ea09
4. říj 2014

@delfi75 ahojky děkuji za info jdu na to zítra ráno

78marcela
4. říj 2014

Holky, jak dlouho jste měli po revizi bolesti? Já byla na revizi ve středu, ve čtvrtek jsem doma celý den ležela, bylo mi celkem dobře, pouze večer na vložce dvě kapky, jinak za celý den nic. V pátek dopoledne jsem šla na chvíli do práce, udělat si pouze papíry, nic těžkého. Ale chytly mě tam asi za hodinu a půl bolesti, začala jsem krvácet, docela dost, tak jsem jela domů si lehnout a do večera jsem ležela. Celý den chvílemi bolesti, chvílemi dobrý. Ale krvácení až do večera. Dnes spineni, řekla bych středně slabé ale bolí mě to pořád, a dost intenzivně. Měly jste to taky tak? Nebo je u mě zase něco špatné?
Mate mě že ve čtvrtek mi bylo celkem dobře a bez krve. Ale přece se to po dvou hodinách sezení na židli nemohlo tak rozbouřit.

ivetule79
4. říj 2014

@78marcela no ja jsem byla ve ctvrtek tyden po revizi, celkem jsem krvacela az po dvou dnech a to mam do dnes, ikdyz dnes uz velice malo....cetla jsem ze ten tyden to tak muze byt...poboliva me to malinko v noci, nebo spis nad ranem..

donia
4. říj 2014

@78marcela behem toho prvniho tydne po se to muze opravdu tak stridat. Me po zakroku nebolelo vubec nic, doma taky v pohode, ale tak druhy / treti den to asi nejak prislo k sobe a bolelo me to, pak zase dobry a za nejaky den zase. Se to stridalo. Ted uz nevim presne ktery den to bylo, ale chytlo me to vetsinou navecer a jednou tak, ze jsem si snad po 2 hodinach musela vzit dalsi prasek, i kdyz by se tak brzy po sobe nemelo. Ale pak zase v pohode. Pokud to nebudou vylozene krece, tak vydrz.

78marcela
4. říj 2014

@donia
@ivetule79 díky za odpověď. Jsem trochu klidnější, že jste to měly taky tak. Já už začínala nervovat, jestli jsem nechytla nějaký zánět, když to tak bolí až pár dnů po. Už jsem si vzala ibalgin, a fakt jen ležím. Jsem zvědavá, co v pondělí v práci.

delfi75
4. říj 2014

@ea09 tak přeji krásnou úrodu🙂

opicka_kiki
4. říj 2014

@supermarket1976
no to muselo byt fakt dobrodruzo, to bol vylet so vsetkym, co k tomu patri 🙂 ja som si pichala injekcie v praci a taky to bolo napinave, vzdy som mala ruky rozklepane - bala som sa, aby niekto nevtrhol do meetingovky. Gonal bol v pohode, ale cetrotide - ten nez som namiesala, to bol kazdy den tak trochu boj 😀 v praci v chladnicke som zabrala cely priecinok, chudaci si nemali kam davat jogurty 😀 ty si mala dlhy protokol? ja totiz ked som stimulovala, tak som kazde dva-tri dni chodila na UTZ, takze na dovolenku rozhodne v tej dobe nie...

opicka_kiki
4. říj 2014

@78marcela
Marci, hlavne si na seba davaj pozor a odpocivaj... aj ked si ten prvy den nekrvacala, tak si myslim, ze pre telo je to vsetko strasna zataz... zober si to od zaciatku, hormony, transfery, nervy... cele sa to podpise na tvojom zdravi, tak neriskuj... aj ked verim, ze niekam vypadnut a vycistit si hlavu by ti dobre padlo...skoda toho kupania... ja ked som teraz vybarala ten relaxacny pobyt, tiez to bola fuska vobec nieco vybrat, lebo vsetky tie pobyty zahrnuju saunu, virivku, infrakabiny a podobne... a partner kvoli spermiam sa prave tomu ma vyhybat - nesmie saunu a teple sedave kupele... takze tiez si toho moc neuzijeme...

78marcela
4. říj 2014

@opicka_kiki no já právě si říkám že na vyčištění hlavy by to bylo fajn, ozdravná mořská voda a slunce... Ale nechám to na moji doktorce, věřím ji, takže se podrobím jejímu názoru. Uvidím, co mi řekne na kontrole, až uvidí, jak se hojím a tak. Rozhodně nechci nic riskovat. Chci jít brzy na další transfer a tak nechci nic pokazit.

opicka_kiki
4. říj 2014

@78marcela
ja ti to moc prajem, snad to vsetko dopre dopadne - hojenie, dovolenka, aj dalsi transfer 🙂

78marcela
4. říj 2014

Děkuji. Jsi moc hodná. Doufám že ano. A že to příště dopadne dobře všem.

delfi75
4. říj 2014

@opicka_kiki
@78marcela holky zdravím z relaxačního pobytu,právě máme po poslední procedúře...myslim na vás🙂

supermarket1976
5. říj 2014

@78marcela Já to měla úplně stejně, tři dny téměř bez bolestí i krvácení a čtvrtý den krize. Jsem teď dva týdny po revizi a ještě trochu špiním. Ale druhý týden jsem pracovala a chodila normálně po městě a bylo to ok. Jenom nemůžu nic těžkýho nosit, např. viloncello normálně tahám, ale minulý týden jsem cejtila, že to není dobře.

supermarket1976
5. říj 2014

@opicka_kiki Mě ty injekce vlastně docela bavily, i když se mi taky ze začátku třásly ruce 🙂. Do budoucna si ale myslím, že stimulace u mě nemá význam. Asi půjdu spíš do nativů...

donia
5. říj 2014

@supermarket1976 prosim te, co je to nativ? S tim jsem se jeste nesetkala 😨

opicka_kiki
5. říj 2014

@delfi75
nazdar delfi, prijemny odpocinok teda... 🙂 dufam, ze prides domov ako novy clovek 🙂

opicka_kiki
5. říj 2014

@supermarket1976
ja som sa vzdy hrozne bala, aby som nahodou nenatocila na pere inu davku, takze som to vzdy 40x skontrolovala, nez som to vrazila do speku 😀 😀 ale inak to bolo v pohode... uz sa tesim, az to budem mat zase pred sebou...
preco ides do nativu? urodilo sa ti malo vajiciek s hormonami?

opicka_kiki
5. říj 2014

holky, tak v piatok sme boli s partnerom prvykrat v gennete... (teda on tam uz bol predtym na spermiogram a fragmentaciu DNA)... prvy dojem vyborny, prijemne prostredie, maju to tam fakt zabehnute... 30korunovy poplatok sa plati v automate, zdravotnu kartu zakladaju na recepcii, maju tam vyvolavaci system ako v bankach... odbery nerobia sestry, ale maju tam extra miestnost na odbery (takisto funguje na vyvolavaci system)... ale hlavne, MUDr na mna urobila perfektny dojem, bola velmi bezprostredna a prijemna, vsetko nam detailne vysvetlila a prebrala s nami moznosti... celkovo sa nam venovala hodinu (v predchadzajucom centre sa nam doktor nikdy tak dlho nevenoval...). dostala som aj tu ziadanku do Immunie, bola milo zaskocena, ze uz som nas tam objednala 😀 nemohla mi urobit gyn. prehliadku, kedze som bola prave 4DC, takze tam idem znova v piatok. nabrali nam krv na STD, mne na hormony, vcetne AMH, este musim priniest moc na chlamydie... 1.12. mame termin na dalsiu konzultaciu, to uz by sme mali mat vsetky vysledky vysetreni a v prosinci alebo v lednu ideme na to znovu... inak to IMSI, o ktorom som tu hovorila, sa uz vraj velmi nerobi, nemalo to ziadny prinos pre oplodnenie vajicka, vraj by to boli pre nas zbytocne vyhodene peniaze...

opicka_kiki
5. říj 2014

Resp. nehovorila, ale pisala 😊

delfi75
5. říj 2014

@opicka_kiki ahoj, jsem doma a docela zničená🙂 chtělo by to den volna🙂

delfi75
5. říj 2014

@opicka_kiki jinak je fajn, že jste se hnuli kupředu!!!!

donia
5. říj 2014

@opicka_kiki no vidis, to je dobre, ze jsi byla spokojene. Jsi mela puvodne obavy z jine dr. a nakone je to fajn. Ja tam zrovna v patek volala, mela jsem sve dr. oznamit jak jsme se rozhodli.
A kdy ze mas ten termin v Immunii? Ja uz tam byla na te krvi a termin mame na konzultaci 29.10.

opicka_kiki
5. říj 2014

@donia
Ahoj, odbery v immunii mame teraz v utorok a 5.11. pohovor s mudr... 😊

opicka_kiki
5. říj 2014

@delfi75
Zober si este jeden den volna 😊

78marcela
5. říj 2014

@opicka_kiki tak to je fajn. Do dalšího pokusu půjdeme společně už to vyjde lépe než minule.
@delfi75 jak můžeš byt unavená po relaxačním víkendu?🙂

delfi75
6. říj 2014

@78marcela Marci,už v pátek mě zničila masáž 🙂dolámaná jsem ještě teď...

opicka_kiki
6. říj 2014

@delfi75
a kde ste boli relaxovat? my ideme na Kolstejn 🙂

Strana