IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@opicka_kiki hlavně aby to nebylo waiting forever....
@delfi75
hlavne, aby sme sa stali matkami este v tomto zivote, nie az v tom dalsom 😀 😀
@opicka_kiki nestraš, na příští život mám jiné plány 😀 musíme vydržet!!!!
@delfi75
😀
hele, myslis, ze sa stresy pocas stimulacie mozu odrazit na kvalite vajiciek?
@opicka_kiki to si myslím, že ne, ale jestli chceš zlepšit vajíčka, tak zkus Femigard...doporučují ho u nás v centru.
@opicka_kiki teda není to na zlepšení kvality, když by vajíčka byla špatná, ale to u vás není...také jsem ho pila, aspoň jsem byla klidnějšší, obsahuje třezalku.
holky dnes mám depku jestli je to k tomu počasí nebo s nervů 🙂 🙂
Tak mě ve středu 18 den cyklu čeká KET,v pátek byla kontrola a sliznice ještě nebyla dosti dobrá 🙂 to zase bude čekání
@zdenka35 Já jdu na kontrolu zítra, posledně mi Dr řekla, že by to mohlo být ve čtvrtek..u mě 16 den cyklu Zobu 6 estrofemu denně, tak doufám, že bude připravená pořádná peřinka :D
@markulenka Tak já jdu na KET v pátek, myslela jsem, že se zbavím nákých tabletek, ale naopak jsem dostala přidáno 6 ultrogestanů denně.Takže to máme 14 tablet denně :/
@markulenka Že někdo zobe jich 6,někdo 3 a někdo 1 vid 😵 tak budeme kousek od sebe v testování a čekání 🙂
@zdenka35 to jo, říkala pro jistotu, tak snad ví 🙂 to jsem ráda, že v tom nebudu sama 🙂
@zdenka35 na zítra držím pěsti, ať se embryjko hezky zabydlí 🙂
@opicka_kiki ahoj Kika, jak jsi na tom? už se to nějak vyřešilo v práci?
@markulenka Děkuju 😉
@zdenka35 tak uuuž? Doufám, že vše dopadlo dobře 🙂
Holky moje,dekuju 😉 uz je mam u sebe 5 hod,ale byla to komplikace 🙂 ja myslela ze se pocuram nez dorazil doktor a on ze mam prazdnej mocak a ze nic nevidi 😉 pry jestli nejsem nastydla kdyz mam porad pocit na curani 🙂 jeste ze jsem tam byla jedina,zdrovala bych provoz 🙂 opravdu nevidel na utz nic i me to ukazoval,vse rikal tak vtipne ak tomu jak hledal a hledal 🙂 vypravel vtipne historky z mediciny,aby me asi uklidnil,ze neni videt kam je dat 🙂 no vpustil je tam a pak hned udelal vnitrni utz a ukazal monitor at mu verim ze tam jsou 🙂 dnesni transfer jsem se opravdu smala a i sestra s embryolozkou co byla na sale,citila jsem se jak mezi rodinnymi prateli 🙂 ted delam gaucink pod dekou 🙂 a lehce citim podbrisek.

@delfi75
mali by sme premenovat nazov tejto diskusie na "waiting room" 😀