icon

KET, čím podpořit úspěch?

petulinka17
8. říj 2015

Ahoj holky, nevím zda tu již podobná diskuze není, ale nenašla jsem, proto zakládám novou. Z prvního IVF máme 3letého syna, nyní by jsme chtěli sourozence a čeká mě třetí a poslední KET (dva předešlé bohužel nevyšli 😢 ). Chtěla bych se zeptat jestli některá nemáte zkušenosti s nějakýma bylinkama, vitamínama, přípravkama apod., kterými bych mohla podpořit úspěšný KET 🙂 předem díky za Vaše tipy a rady ;)

Strana
z3
tehulka1167
4. lis 2015

Ahoj holky,můžu se k vám přidat? Já jsem dnes 8 den po ket. V srpnu jsem byla na mém 1 IVF,bylo z toho biochemické těhu 😢 Ted jsem si nechala dát dva nanučky tak doufám,ale nepanikařím / jen lehce/ 😖 Po tom IVF jsem měla těhu tesz pozitivní 7 den po ET. Dneska jsem nevydržela a testovala a nic 😢 Ale vnitřně jsem přesvědčená,že to vyšlo a pak najdu rovnou dálnice místo duchů 🙂

andela01
4. lis 2015

@tehulka1167 ahojky, jasně, že se můžeš přidat. Každá rada a zkušenost dobrá. Já taky nejsou zrovna ještě "aktivní KETačka" 😀, ale spíš ve fázi vyzvídání. Moc Ti držím palečky, ať se nanučci pěkně zavrtávají😉

andela01
4. lis 2015

@kiskamca tak jak dopadla krev? Určitě vše tak, jak má být, co? 😉

petulinka17
autor
4. lis 2015

@andela01 no pokusím se odpočívat, ale mám doma 3letýho divočáka, takže je to trochu náročnější 🙂 Jinak jsem si koupila ananas a dnes jsem si hned dala "první dávku" 😀
@tehulka1167 držím palečky, aby jsi ty dálnice našla 😉 a je dobře, že uvažuješ pozitivně, že to vyšlo 🙂 to je důležitý 🙂 já jsem teda srab a vždy jsem testovala tak ten 13. - 14. den po ET

kiskamca
6. lis 2015

cauky, je to tam, uz nam dali i fotecku, 14. den po ketu uz mame 6mm velke mimco! a hcg taky docela vysoke, asi 3100. Jeste jedem na kontrolu pristi tyden a pak uz nas snad propusti. Holky, at vam to cekani rychle ubehne, to je na tom to nehorsi!

andela01
6. lis 2015

@kiskamca tak to jsou super zprávičky 🙂 Konečně to bude ta holčička 😀 A máš pravdu, nejdelší na tom všem je čekání 😉

kiskamca
11. lis 2015

@petulinka17 jak jsi dopadla, jeste nic? a co @tehulka1167?

tehulka1167
11. lis 2015

@kiskamca ja jdu zítra na kontrolu na gyndu.

petulinka17
autor
11. lis 2015

Ahoj @kiskamca dnes je to týden po KETu, cítím se celkem normálně, občas mě pobolívá břicho...jinak testovat zatím nebudu, na to jsem srab 🙂 a jak se cítíš Ty?
@tehulka1167 takže nakonec tam byly dvě čárky? 🙂

tehulka1167
11. lis 2015

@petulinka17 Kdepak. Den před termínem menses jsem to dostala. Nicméně prsa mám jakýsi velký a včera mě jakoby bolel vrch dělohy nebo jak bych to řekla....třeba jedno dvojče odešlo..uvidím zítra. Pořád mi připadá,že na testu je dost mizerný duch.. 😒 možná ho tam chci jen vidět ☹

petulinka17
autor
11. lis 2015

@tehulka1167 to mě mrzí, ale snad zítra pan doktor "něco" objeví 😉 držím palce 🙂

kiskamca
12. lis 2015

@petulinka17 ja te obdivuju, ze to vydrzis, neudelat si test. Ja jsem pokazde testovala uz po tom tydnu. Preju ti, at se mimco poradne zavrta!!! Ja jsem nachlazena, boli me v krku, do toho mam zaludek na vode, no nic moc. Zitra jdu opet na utz.
@tehulka1167 to me mrzi, ze to nevypada moc dobre. A mas jeste moznost dalsiho ketu?

petulinka17
autor
12. lis 2015

@kiskamca ono je to spíš o tom, že se bojím zklamání a proto si to testování oddaluji 😒

tehulka1167
12. lis 2015

@kiskamca mám uz domluveny další ket. Máme poslední dva sněhulácky.

kiskamca
18. lis 2015

@tehulka1167 tak to je porad velka sance!!!

tehulka1167
18. lis 2015

@kiskamca v neděli si jedu pro miminka. Včera byla sliznice 14 a folik 24 zrovna mi prdli pregnyl.

kiskamca
19. lis 2015

@tehulka1167 budu drzet pesti, at to dobre dopadne! A das si 2 nebo 1?

tehulka1167
19. lis 2015

@kiskamca nakonec mi transfer posunul na pondělí. To bude 18 DC. Dam si dvě.

rf6shkr
20. lis 2015

Ahoj děvčata, je tady některá s pozitivním výsledkem po KET? Na mne vykoukly teda dvě čárky, ale po předchozích zkušenostech ještě nějak nejásám. . . u nás to zatím vždy odešlo 3-4 dny po tom co nám to potvrdili z krve. . . Ale teď je to takové zvláštní, přísahám ani náznak nějakých příznaků, jen povit, že za minutu příjde MS, takže stále chodím kontrolovat. . . je tady někdo, kdo nemá ani jeden jediný příznaček a nějak třeba překonal už 2-4 týdny?

andela01
20. lis 2015

@rf6shkr Já jsem byla po ET taky bez jedinýho příznaku a dnes slaví moje princezna rok 🙂 Moc držím palečky 😉

mrshka
20. lis 2015

@rf6shkr já včera byla 14 dní po KETu, z krve potvrzeno a nic mi není 😀

rf6shkr
20. lis 2015

@mrshka a bolí tě břicho jako by měla přijít MS?

mrshka
20. lis 2015

@rf6shkr vůbec nic mi není 🙂 občas píchne nebo jakoby zatáhne zevnitř, ale jinak nic, opravdu ne! jen jsem unavená, ale to je po utroši..

rf6shkr
20. lis 2015

@mrshka no já tedy musím počkat na tu krev a pak dva tři týdny jak se to teda vyvrbí 🙂 , kdyby se to tak dalo zaspat, a pak by mi řekli, ano jste těhotná na dalších 8 měsícu, nebo ne nejste, ale to natahování chjoooooooo

mrshka
20. lis 2015

@rf6shkr to je fakt, to by vůbec nebylo špatné! držím pěsti 🙂 já jdu na další kontrolu (krev + utz) ve čtvrtek...

rf6shkr
20. lis 2015

@mrshka to je můj velký cíl 🙂 dostat se do fáze, že něco uvidím na obrazovce 🙂 , tak přeju ať máš vše v nej nej nejlepším pořádku 🙂 snad to taky zažiju. . . uf musím musím. . .

mrshka
20. lis 2015

@rf6shkr také mám nahnáno, začala jsem teprve 5tt a na utz byl zatím jen gest. váček, takže čekám, odpočívám a vysílám do vesmíru pozitivní energii!! drž se 🙂

aranel6
26. lis 2015

Ahojky holky,můžu se přidat?
Máme doma 22.měsíčního chlapečka po prvním IVF a dnes jdu na druhý UTZ před KET,tak doufám že nějaký větší folík narostl a sliznice se taky zvýšila,aby mohli ti dva nanučci ven z mrazáku

mrshka
26. lis 2015

holky, jsem dneska po kontrole, jsem 5+5, na UTZ byl gest. váček 1,25cm (což je pokrok za týden), ale to hlavní - MÁME SRDÍČKO!! 🙂

kecka28
26. lis 2015

@mrshka TAKOVÝ novinky! !!! Gratuluji k srdicku, to je skvěla zpráva

Strana
z3