KET, čím podpořit úspěch?
Ahoj holky, nevím zda tu již podobná diskuze není, ale nenašla jsem, proto zakládám novou. Z prvního IVF máme 3letého syna, nyní by jsme chtěli sourozence a čeká mě třetí a poslední KET (dva předešlé bohužel nevyšli 😢 ). Chtěla bych se zeptat jestli některá nemáte zkušenosti s nějakýma bylinkama, vitamínama, přípravkama apod., kterými bych mohla podpořit úspěšný KET 🙂 předem díky za Vaše tipy a rady ;)
@tehulka1167 ahojky, jasně, že se můžeš přidat. Každá rada a zkušenost dobrá. Já taky nejsou zrovna ještě "aktivní KETačka" 😀, ale spíš ve fázi vyzvídání. Moc Ti držím palečky, ať se nanučci pěkně zavrtávají😉
@andela01 no pokusím se odpočívat, ale mám doma 3letýho divočáka, takže je to trochu náročnější 🙂 Jinak jsem si koupila ananas a dnes jsem si hned dala "první dávku" 😀
@tehulka1167 držím palečky, aby jsi ty dálnice našla 😉 a je dobře, že uvažuješ pozitivně, že to vyšlo 🙂 to je důležitý 🙂 já jsem teda srab a vždy jsem testovala tak ten 13. - 14. den po ET
cauky, je to tam, uz nam dali i fotecku, 14. den po ketu uz mame 6mm velke mimco! a hcg taky docela vysoke, asi 3100. Jeste jedem na kontrolu pristi tyden a pak uz nas snad propusti. Holky, at vam to cekani rychle ubehne, to je na tom to nehorsi!
@petulinka17 jak jsi dopadla, jeste nic? a co @tehulka1167?
@kiskamca ja jdu zítra na kontrolu na gyndu.
Ahoj @kiskamca dnes je to týden po KETu, cítím se celkem normálně, občas mě pobolívá břicho...jinak testovat zatím nebudu, na to jsem srab 🙂 a jak se cítíš Ty?
@tehulka1167 takže nakonec tam byly dvě čárky? 🙂
@petulinka17 Kdepak. Den před termínem menses jsem to dostala. Nicméně prsa mám jakýsi velký a včera mě jakoby bolel vrch dělohy nebo jak bych to řekla....třeba jedno dvojče odešlo..uvidím zítra. Pořád mi připadá,že na testu je dost mizerný duch.. 😒 možná ho tam chci jen vidět ☹
@tehulka1167 to mě mrzí, ale snad zítra pan doktor "něco" objeví 😉 držím palce 🙂
@petulinka17 ja te obdivuju, ze to vydrzis, neudelat si test. Ja jsem pokazde testovala uz po tom tydnu. Preju ti, at se mimco poradne zavrta!!! Ja jsem nachlazena, boli me v krku, do toho mam zaludek na vode, no nic moc. Zitra jdu opet na utz.
@tehulka1167 to me mrzi, ze to nevypada moc dobre. A mas jeste moznost dalsiho ketu?
@kiskamca ono je to spíš o tom, že se bojím zklamání a proto si to testování oddaluji 😒
@kiskamca mám uz domluveny další ket. Máme poslední dva sněhulácky.
@tehulka1167 tak to je porad velka sance!!!
@kiskamca v neděli si jedu pro miminka. Včera byla sliznice 14 a folik 24 zrovna mi prdli pregnyl.
@tehulka1167 budu drzet pesti, at to dobre dopadne! A das si 2 nebo 1?
@kiskamca nakonec mi transfer posunul na pondělí. To bude 18 DC. Dam si dvě.
Ahoj děvčata, je tady některá s pozitivním výsledkem po KET? Na mne vykoukly teda dvě čárky, ale po předchozích zkušenostech ještě nějak nejásám. . . u nás to zatím vždy odešlo 3-4 dny po tom co nám to potvrdili z krve. . . Ale teď je to takové zvláštní, přísahám ani náznak nějakých příznaků, jen povit, že za minutu příjde MS, takže stále chodím kontrolovat. . . je tady někdo, kdo nemá ani jeden jediný příznaček a nějak třeba překonal už 2-4 týdny?
Ahojky holky,můžu se přidat?
Máme doma 22.měsíčního chlapečka po prvním IVF a dnes jdu na druhý UTZ před KET,tak doufám že nějaký větší folík narostl a sliznice se taky zvýšila,aby mohli ti dva nanučci ven z mrazáku
holky, jsem dneska po kontrole, jsem 5+5, na UTZ byl gest. váček 1,25cm (což je pokrok za týden), ale to hlavní - MÁME SRDÍČKO!! 🙂

Ahoj holky,můžu se k vám přidat? Já jsem dnes 8 den po ket. V srpnu jsem byla na mém 1 IVF,bylo z toho biochemické těhu 😢 Ted jsem si nechala dát dva nanučky tak doufám,ale nepanikařím / jen lehce/ 😖 Po tom IVF jsem měla těhu tesz pozitivní 7 den po ET. Dneska jsem nevydržela a testovala a nic 😢 Ale vnitřně jsem přesvědčená,že to vyšlo a pak najdu rovnou dálnice místo duchů 🙂