KET na srpen 2012
Je tu někdo kdo plánuje kryoembryotransfer v srpnu?
@dashi 😀 😀 😀 😀 , u nás zatím klídek 😀 Můj se baví prací na dvorku, takže večer je vyšťavený tak ho ani nenapadne něco zkoušet 😀
Za to já si pěkně vstávám už ve 3ráno 😨 , nemůžu spát, asi nervičky začínají pracovat, páč se se mnou nic neděje, nic mě nebolí 😖
@lucido Tržím pěstičky ke krásné sliznici 🙂
@pawlla bylo dnes testováníčko? 😀
@blana12 jo, jo, to jsem si taky včera myslela, když začal chrápat 😅 pak mě začal omakávat a bylo jasno 😉 prosím tě, neplaš se mnou se taky nic neděje, akorát mě teda včera pobolívalo v podbřišku, člověk neví sám co je to za příznaky ☹ já to přikládám hormonům 😉 já kupodivu taky vstávám jak čipera na 6 do práce 🙂 🙂 , ale mám budící předvoj od kocoura 😉
@dashi jen si tak říkám, že u ET to je asi jiné, to jsem byla celkově nafouklá, teď u ketů nic takového, tak se v tom raději nebudu pitvat 🙂 Kocour mě u našich taky uměl pěkně probudit, a to jen tím že se na mě v kuse díval a v podvědomí jsem ho cítila jak čumí a bylo po spaní 😀 😀 Příští ntýden povalím do práce, doma vych to nevydržela 😀
@blana12 jo jo po ivf je to úplně jiný, to bolí břicho pořád už jen z odebrání těch vajíček 😢 prostě buď v klídku 😉 ty příznaky má každá z nás jiný 😉 jo náš kocour je starej prudič, pořád si vymáhá pozornost a teď kort chce spát s náma v posteli je mu jedno, že se na něj občas namáčknem 😅 ani se nehne lump jeden 🙂 Ale jsem ráda,že mám doma trochu pozdvižení 😉
@blana12 no jasně zajdi si do labroky na krev, ať se konečně přestaneš stresovat těma // 🙂 😉
ahojky, můžu se přidat?
V srpnu jsem po skoro dvou letech snažení podstoupila první IVF. Asi po týdnu jsem měla ducha, který ale rostl asi jen 3 dny a pak začal zase mizet. Bohužel první IVF bylo neúspěšné a to mi zaváděli jednu krásnou blastocystu po prodloužené kultivaci. Ještě jednu blastocystu máme zamraženou a já teď nevím kdy je nejlepší jít na KET? Co myslíte, je lepší jít na KET hned nebo mezi první ivf a Ket šoupnout inseminaci?
"Jediné" s čím mám problém jsou NK buňky, které mám 18%. Na snížení těchto buněk beru Prednison.
@pawlla dneska jsem 3den od ketu, takže ještě brzo na testík 🙂
@lucido Ve středu budeme držet palce 🙂
@absti ahoj, já měla mezi ivf a ketem dva měsíce pauzu kvuli cystě. Myslím že na ket můžeš jít hned 🙂
@dashi Relax na kosmetice byl super 🙂 , Moje segra háčkuje zvířátka 🙂 Já si tak střídavě čtu nebo vyšívám křížkem obrázky a magnety pro děcka na charitu do dětských domovů.

@lucido Ahojky no střídavě, snad se uhnizďujou 😉 Jo a včera jdu nakoupit, nakupuju, nakupuju a u pokladny čumím jak vejr zavináče, makrela, tuňák,krabí tyčinky 😅 tak mi začíná dokonce i hrabat. Takže byla pomozánka z krabích tyčinek 😉
@pawlla jména bysme měli vymyšlený, ale to se může klidndě změnít - holčička Lucie, kluk Lukáš nebo Tomáš 😉
@blana12 Jinak u nás pauza na sex nevydržela 😉 , ale jen na krajíček, pro mě zažitek na prd, pač ten utroš to je teda věc 😵 + kondom, ještě že byl s vrobukama 😅