icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

violka15
9. čer 2017

@nuffikterka já četla, že 0+ je nejčastější krevní skupina v ČR, já chodím na ivf klinik - v květnu jsem vyplnila dotazník na dárkyni, teď mám zkušební cyklus s estrimaxem a na konci června začnu ladit cyklus s dárkyní v druhé půlce července si jedeme pro embryo, asi máš blbý CAR :-/

nuffikterka
9. čer 2017

@violka15 asi jsme zdali moc kriterii. říkali že 3-4 měsíce čekání. Už jsme doma netrpělivý a začíná nám z toho hrabat trošku 🙂. tak držím palce at to dopadne

kotys
9. čer 2017

@veverka.dada no já nevydržím asi je to děsný ríkají že 12 den by mělo aspon duch, a u tebe pokud se chytila obě možná dřív..možná půjdu na krev za týden uvidím...ale dej vědet jestli uděláš test 😀 já dám taky ale jsem o dva dny za tebou...

veverka.dada
9. čer 2017

@nuffikterka nám říkali taky 3-4 měsíce (a požadavky jsme neměli nijak specifický)..nakonec jsme čekali necelé tři 🙂
Ať vám to rychle uteče 😉

veverka.dada
9. čer 2017

@kotys já minule vydržela právě do toho 12. 🙂 horko těžko ale vydržela..no jsem zvědavá 😀 budem se informovat 😀

myskaliska
12. čer 2017

Nám řekli čekací dobu až tak po prázdninách, či na podzim, a to jsme v registru na 😕dárkyni od dubna. Je to dlouhá doba.

kotys
12. čer 2017

@veverka.dada ahojky tak co???? uz jsi zkoušela testík ??? já ne možná zítra ...prsa bolíí a bolíí ale to připisuju taky utrošu ..

veverka.dada
12. čer 2017

@kotys Ahojky 🙂 já ne..a asi vydržím do toho čtvrtka na krev...muž mi včera odjel do chorvatska s kamarádama a právě ve čtvrtek se vrací, tak mu nechci verdikt dávat vědět přes telefon 🙂 takovej dobrej hnací motor pro mě 🙂 (ale na stopro to neslibuju 😀 )
A jinak já mám od včerejška zvýšenou teplotu...Modrokoníkové diskuze hlásí, že je to také jeden možný příznak, tak uvidíme 🙂

kotys
12. čer 2017

@veverka.dada no jasně že je to ...já dnes už taky zvýšená teplota dřív jsem i zapisovala takže ted vidím že se drží teplota tak doufám...možná zkusím test ráno uvidím a jinak jdu v pátek na krev. Tak se drž holka......

veverka.dada
12. čer 2017

@kotys nejhorší je, jak mě občas dloubne v břiše..to se vždycky leknu...ale třeba je to normál...jen se těm černým myšlenkám nepoddávat a radši si "užívat" tu zvýšenou teplotu 😀
tak zítra dej vědět, jestli testneš!!! tfuj tfuj tfuj :-*

kotys
13. čer 2017

@veverka.dada Dobré ránko tak teplota o stupínek nižší což není dobré znamení a test negativní ...tak dá se říct že vím že asi nic z toho nebude....není to poprvé takže se snažím v klidu ....je to sice 9 den ale už tomu moc nevěřím....😨

veverka.dada
13. čer 2017

@kotys neeeee ☹ holka, zkus to jeste nevzdavat...jeste zbyva 5 dnu, to neni malo...budu ti moc moc drzet palce :-*

kotys
13. čer 2017

@veverka.dada no moc tomu už nedávám...naposledy jsem taky doufala ..takže bude další kolo ale tentokrát jsme si řekli že zkusíme 2 mrazáčky ...počkám ještě na tu krev v pátek. A ty dej vědět držím pěsti moc...

veverka.dada
13. čer 2017

@kotys Já ti rozumím, asi bych to cítila úplně stejně...ale stejně, malý červík naděje bych pořád hlodal 🙂
Jinak mě už taky teplota klesla...(já teda nevím, jestli ty jsi před tím nemyslela bazální, já měla zvýšenou "normální", tělesnou)...evidentně mám všechny příznaky dvoudenní 😀 toho čtvrtka se snad nedočkám 😀

kotys
13. čer 2017

@veverka.dada jo myslela bazální ta nikdy nelže...a čtvrtek to už dáš moc ti to přeji dej hned vědět....

m.e.l
13. čer 2017

Seznamte se. . . Rikaji mi parazit. Jinak prukazku az 13.ho cervence, az po tehotenskych odberech.

kotys
13. čer 2017

@m.e.l Gratulace obrovskáááá držím pěsti at je vše v pořádku......

veverka.dada
14. čer 2017

@m.e.l krasne jmeno jste vybrali 😀 moc blahopreju 🙂

m.e.l
14. čer 2017

@kotys
@veverka.dada Holky díky, držím Vám palce ať se brzy přidáte. 😉

veverka.dada
14. čer 2017

@m.e.l diky moc 🙂 no keeeez by 🙂

sisik10
14. čer 2017

@kotys
@veverka.dada Holky moc vám držím palce, broučci se určo zakousli🙂

sisik10
14. čer 2017

@kotys A ty nezoufej. Já minule testila 8 a bílo obrečela jsem to a 10 den //🙂 Není nic ztraceno. Zkus zítra a věřím že vykouknou❤

veverka.dada
14. čer 2017

@sisik10 jen se toho dočkat!! ráno v osm krev a snad ve tři mi dají vědět, nebo tak nějak...do je ještě taaaaak dlouhá doba 😀 ale děkuju moc za každý palec 🙂

kotys
15. čer 2017

Ahojky já dnes test negativní zitra krev pomalu to vzdávám ......pak už další měsíc mrazáček...dnes je to 10 den to už by bylo na testu....

veverka.dada
15. čer 2017

@kotys holka, moc mi to mrzi ☹ ale je skvele, ze jsou ti mrazacci!!!a sama jsi rikala, ze s nimi je sance vyssi :-*
Ja jedu na krev..ale nemohla jsem ani dospat skrz "cerne myslenky" :-/ uz aby bylo jasno..

m.e.l
15. čer 2017

@veverka.dada Tfuj tfuj, nechapu jak jsi vydrzela bez delani testu!!! To bych nedala.

@kotys ☹ Tfuj tfuj na priste!!!

veverka.dada
15. čer 2017

@m.e.l kdyby byl manzel doma, tak nevydrzim 🙂 ale dnes se vraci ze zahranici, tak jsem chtela pockat na nej 🙂 ale pysna ma sebe jsem, to zase jo 😀

kotys
15. čer 2017

@veverka.dada tak dej vědět honem honem at to vyjde.....

m.e.l
15. čer 2017

@veverka.dada Tak co?????

veverka.dada
15. čer 2017

Je to taaaaaam 🙂 holky, 9let....a konecne takovy velky krok dopredu ♡
Kotys: pro tebe pozitivni zprava - mrazacci jedou! :-*

sticker
Strana