Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@violka15 asi jsme zdali moc kriterii. říkali že 3-4 měsíce čekání. Už jsme doma netrpělivý a začíná nám z toho hrabat trošku 🙂. tak držím palce at to dopadne
@veverka.dada no já nevydržím asi je to děsný ríkají že 12 den by mělo aspon duch, a u tebe pokud se chytila obě možná dřív..možná půjdu na krev za týden uvidím...ale dej vědet jestli uděláš test 😀 já dám taky ale jsem o dva dny za tebou...
@nuffikterka nám říkali taky 3-4 měsíce (a požadavky jsme neměli nijak specifický)..nakonec jsme čekali necelé tři 🙂
Ať vám to rychle uteče 😉
@kotys já minule vydržela právě do toho 12. 🙂 horko těžko ale vydržela..no jsem zvědavá 😀 budem se informovat 😀
Nám řekli čekací dobu až tak po prázdninách, či na podzim, a to jsme v registru na 😕dárkyni od dubna. Je to dlouhá doba.
@veverka.dada ahojky tak co???? uz jsi zkoušela testík ??? já ne možná zítra ...prsa bolíí a bolíí ale to připisuju taky utrošu ..
@kotys Ahojky 🙂 já ne..a asi vydržím do toho čtvrtka na krev...muž mi včera odjel do chorvatska s kamarádama a právě ve čtvrtek se vrací, tak mu nechci verdikt dávat vědět přes telefon 🙂 takovej dobrej hnací motor pro mě 🙂 (ale na stopro to neslibuju 😀 )
A jinak já mám od včerejška zvýšenou teplotu...Modrokoníkové diskuze hlásí, že je to také jeden možný příznak, tak uvidíme 🙂
@veverka.dada no jasně že je to ...já dnes už taky zvýšená teplota dřív jsem i zapisovala takže ted vidím že se drží teplota tak doufám...možná zkusím test ráno uvidím a jinak jdu v pátek na krev. Tak se drž holka......
@kotys nejhorší je, jak mě občas dloubne v břiše..to se vždycky leknu...ale třeba je to normál...jen se těm černým myšlenkám nepoddávat a radši si "užívat" tu zvýšenou teplotu 😀
tak zítra dej vědět, jestli testneš!!! tfuj tfuj tfuj :-*
@veverka.dada Dobré ránko tak teplota o stupínek nižší což není dobré znamení a test negativní ...tak dá se říct že vím že asi nic z toho nebude....není to poprvé takže se snažím v klidu ....je to sice 9 den ale už tomu moc nevěřím....😨
@kotys neeeee ☹ holka, zkus to jeste nevzdavat...jeste zbyva 5 dnu, to neni malo...budu ti moc moc drzet palce :-*
@veverka.dada no moc tomu už nedávám...naposledy jsem taky doufala ..takže bude další kolo ale tentokrát jsme si řekli že zkusíme 2 mrazáčky ...počkám ještě na tu krev v pátek. A ty dej vědět držím pěsti moc...
@kotys Já ti rozumím, asi bych to cítila úplně stejně...ale stejně, malý červík naděje bych pořád hlodal 🙂
Jinak mě už taky teplota klesla...(já teda nevím, jestli ty jsi před tím nemyslela bazální, já měla zvýšenou "normální", tělesnou)...evidentně mám všechny příznaky dvoudenní 😀 toho čtvrtka se snad nedočkám 😀
@veverka.dada jo myslela bazální ta nikdy nelže...a čtvrtek to už dáš moc ti to přeji dej hned vědět....
@m.e.l krasne jmeno jste vybrali 😀 moc blahopreju 🙂
@kotys
@veverka.dada Holky díky, držím Vám palce ať se brzy přidáte. 😉
@m.e.l diky moc 🙂 no keeeez by 🙂
@kotys
@veverka.dada Holky moc vám držím palce, broučci se určo zakousli🙂
@sisik10 jen se toho dočkat!! ráno v osm krev a snad ve tři mi dají vědět, nebo tak nějak...do je ještě taaaaak dlouhá doba 😀 ale děkuju moc za každý palec 🙂
Ahojky já dnes test negativní zitra krev pomalu to vzdávám ......pak už další měsíc mrazáček...dnes je to 10 den to už by bylo na testu....
@kotys holka, moc mi to mrzi ☹ ale je skvele, ze jsou ti mrazacci!!!a sama jsi rikala, ze s nimi je sance vyssi :-*
Ja jedu na krev..ale nemohla jsem ani dospat skrz "cerne myslenky" :-/ uz aby bylo jasno..
@veverka.dada Tfuj tfuj, nechapu jak jsi vydrzela bez delani testu!!! To bych nedala.
@kotys ☹ Tfuj tfuj na priste!!!
@m.e.l kdyby byl manzel doma, tak nevydrzim 🙂 ale dnes se vraci ze zahranici, tak jsem chtela pockat na nej 🙂 ale pysna ma sebe jsem, to zase jo 😀
@veverka.dada tak dej vědět honem honem at to vyjde.....
@veverka.dada Tak co?????
Je to taaaaaam 🙂 holky, 9let....a konecne takovy velky krok dopredu ♡
Kotys: pro tebe pozitivni zprava - mrazacci jedou! :-*

@nuffikterka já četla, že 0+ je nejčastější krevní skupina v ČR, já chodím na ivf klinik - v květnu jsem vyplnila dotazník na dárkyni, teď mám zkušební cyklus s estrimaxem a na konci června začnu ladit cyklus s dárkyní v druhé půlce července si jedeme pro embryo, asi máš blbý CAR :-/