Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@nuffikterka a sakris...tak tfuj tfuj tfuj, at vam to cekani rychle utece 😉
Já chodím do Heliosu v Brně. Ty myslím chodíš někde v Praze? U nás právě doporučujou dávat po jednom embryjku. Já mám dvě po pgs klučiny😉, pro jednoho si jdu zítra. Moc se těším a pak 6 nevyšetřenejch .
@sisik10 ahoj taky chodíme do Heliosu v Brně, jak dlouho jste čekali na dárkyní ?děkuji 😊
No moc tě asi nepotěším. Slibovali do 2 měsícu. Nakonec to byli 4 měsíce, ale z garantovanejch 8 zralejch vajuch bylo jen 7. Hledali další tu měli hned do 2 dnu, jenže pěknej pruser. Nereagovala jak měla a místo toho, aby hledali další prodlužovali stimulku ta trvala 31 dni a nakonec jen 1 vajíčko. Až do třetice to vyšlo 17 vajíček a zamrazeno 8 embryjek- akorád to trvalo přes 6 měsícu😖 Ale třeba budeš mít víc štěstí🙂
@sisik10 no nad bylo řečeno 4 měsíce, ty už máme za sebou a slečnu nemají. Máme oba ks 0+ a to je problém. No snad se brzy najde a budou kvalitní vajíčka.a držím palce ✊💪
Holky tak už jsem 2v1😀 Držte mi pěstičky at za 12 dní mám krev pozitivní
@nuffikterka Tak snad se brzo dočkáš to čekání je hruza😖 Mi jsme měli výhodu já mám A+ a muj B+. Mohli jsme mát jakoukoli krev, ale schodou okolností poslední dvě dar. měli 0+
@kotys no mi jsme nechali dělat to pgs na pojištovnu. Jinak jen ten test stoji 40 000. Dělá se z embryjka , které musí být vyhecované. Však se koukni na stranky Heliosu maj to tam podrobně popsané. A pohlaví se tím zjistí. Ofic to nesmí říct, ale když se zeptáš mě to řekli. Ty dvě vyšetřené máme kluky😝
Holky mam otazku.... pokud tehotenstvi probiha bez komplikaci, odchazi se po IVF na materskou ve "standardním terminu" nebo se chodi driv?
@veverka.dada - ahoj myslím že záleží pokud máš rizikové těhotenství rozhodne tvůj gynekolog ...
Ahoj hlásím dnes po transféru ted už jen čekat a věřit že to vyjde......😅
@kotys tfuj tfuj tfuj 🙂 urcite to klapne! Ja test nedelala vubec..az po krvi, mela jsem tech zachodovych zklamani uz po krk...
Tak já už taky měla dost zklamání tak testík asi vůbec krev 24 tak snad to vydržím.....
@veverka.dada já šla normálně až 6 týdnů před porodem, jinak sem celou dobu chodila do práce.
holky, máte někdo přehled, kolika holkám z diskuse se zadařilo a kolika ne.... mě čeká transfer 1.8. 🙂
Holky tak nám našli dárkyní 0+. Mám radost. Prosím poradíte jak to bude probíhat teď dál ? Děkuji 😀
@nuffikterka skveleee 🙂 u me to bylo myslim tak, ze mi nasadili antikoncepci (s 1. Dnem nasledujiciho cyklu), brala jsem ji cca 6 tydnu...ta delka je ruzna, protoze antikoncepce se dava aby se synchronizoval cyklus s darkyni...a po vysazeni mi udelali kontrolni hysteroskopii (to nevim jestli se v tvem centru dela) a zacalo se s protokolem - to znas? Mas uz nejake IVF za sebou?
@veverka.dada Platí se ještě nějaké hormony "navíc" nebo je to to, co se platí dárkyni (+léky pro ni a tak) - tzn. cca 80.000?

@veverka.dada no a mi oba jak naschvál máme 0+. Nedá se hold nic jiného dělat než čekat a doufat 😊