icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

nuffikterka
6. črc 2017

@veverka.dada no a mi oba jak naschvál máme 0+. Nedá se hold nic jiného dělat než čekat a doufat 😊

veverka.dada
6. črc 2017

@nuffikterka a sakris...tak tfuj tfuj tfuj, at vam to cekani rychle utece 😉

sisik10
7. črc 2017

@kotys Tak hodně štěstí, říkala jsem si kdy jdeš. Mě budou dávat bobíka 9.7 hurá už jsem se dočkala 🙂 A dáš si jedno nebo dvě jak ses rozmyslela?

kotys
7. črc 2017

@sisik10 ahojky rozhodla jsem se pro jedno doktor říkal že jsou kvalitní všechny a že bude lepší po jednom máme 3 šampiony....no doufám že to už vyjde, tak to pujdu o den po Tobě super ....a kam chodíš na kliniku???

sisik10
8. črc 2017

Já chodím do Heliosu v Brně. Ty myslím chodíš někde v Praze? U nás právě doporučujou dávat po jednom embryjku. Já mám dvě po pgs klučiny😉, pro jednoho si jdu zítra. Moc se těším a pak 6 nevyšetřenejch .

nuffikterka
8. črc 2017

@sisik10 ahoj taky chodíme do Heliosu v Brně, jak dlouho jste čekali na dárkyní ?děkuji 😊

sisik10
8. črc 2017

No moc tě asi nepotěším. Slibovali do 2 měsícu. Nakonec to byli 4 měsíce, ale z garantovanejch 8 zralejch vajuch bylo jen 7. Hledali další tu měli hned do 2 dnu, jenže pěknej pruser. Nereagovala jak měla a místo toho, aby hledali další prodlužovali stimulku ta trvala 31 dni a nakonec jen 1 vajíčko. Až do třetice to vyšlo 17 vajíček a zamrazeno 8 embryjek- akorád to trvalo přes 6 měsícu😖 Ale třeba budeš mít víc štěstí🙂

nuffikterka
9. črc 2017

@sisik10 no nad bylo řečeno 4 měsíce, ty už máme za sebou a slečnu nemají. Máme oba ks 0+ a to je problém. No snad se brzy najde a budou kvalitní vajíčka.a držím palce ✊💪

sisik10
9. črc 2017

Holky tak už jsem 2v1😀 Držte mi pěstičky at za 12 dní mám krev pozitivní

m.e.l
9. črc 2017

@sisik10 Tfuj tfuj

sisik10
9. črc 2017

@kotys A tobě na zítra hodně štěstíčka🙂

sisik10
9. črc 2017

@nuffikterka Tak snad se brzo dočkáš to čekání je hruza😖 Mi jsme měli výhodu já mám A+ a muj B+. Mohli jsme mát jakoukoli krev, ale schodou okolností poslední dvě dar. měli 0+

m.e.l
9. črc 2017

@sisik10 No my mame taky A+ a B+, darkyni jsme meli B+ - takze manzelovu krev.

kotys
9. črc 2017

@sisik10 můžeš mne trošku říct o tom vyšetření ??pgs? kolik to stojí a riziko? výš i pohlavííí?? díky a chodím taky do Brna-reprofit
a já už zítra v poledne...Držím pěsti Tobě i sobě....

sisik10
9. črc 2017

@kotys no mi jsme nechali dělat to pgs na pojištovnu. Jinak jen ten test stoji 40 000. Dělá se z embryjka , které musí být vyhecované. Však se koukni na stranky Heliosu maj to tam podrobně popsané. A pohlaví se tím zjistí. Ofic to nesmí říct, ale když se zeptáš mě to řekli. Ty dvě vyšetřené máme kluky😝

kotys
9. črc 2017

@sisik10 no už jsem to vyšetření našla píšou každé embryo 8000 kč já platím už vše ..no ještě nám zůstanou dvě zmražený no doufám nebudou potřeba a vyjde to už....tentokrát nebudu testovat teda říkám si že to zkusím vydržet 😅

nuffikterka
9. črc 2017

@kotys
@sisik10
Holky obě dvě hodně štěstí a ať to dobře dopadne 😀

veverka.dada
10. črc 2017

Holky mam otazku.... pokud tehotenstvi probiha bez komplikaci, odchazi se po IVF na materskou ve "standardním terminu" nebo se chodi driv?

kotys
10. črc 2017

@veverka.dada - ahoj myslím že záleží pokud máš rizikové těhotenství rozhodne tvůj gynekolog ...

kotys
10. črc 2017

Ahoj hlásím dnes po transféru ted už jen čekat a věřit že to vyjde......😅

sisik10
10. črc 2017

@kotys Tak tfuj tfuj🙂 Já budu testit 10 den na krev jdu 12 a nechcu jít s takovou nejistotou

veverka.dada
11. črc 2017

@kotys tfuj tfuj tfuj 🙂 urcite to klapne! Ja test nedelala vubec..az po krvi, mela jsem tech zachodovych zklamani uz po krk...

kotys
11. črc 2017

Tak já už taky měla dost zklamání tak testík asi vůbec krev 24 tak snad to vydržím.....

jirikova
12. črc 2017

@veverka.dada já šla normálně až 6 týdnů před porodem, jinak sem celou dobu chodila do práce.

violka15
12. črc 2017

holky, máte někdo přehled, kolika holkám z diskuse se zadařilo a kolika ne.... mě čeká transfer 1.8. 🙂

nuffikterka
13. črc 2017

Holky tak nám našli dárkyní 0+. Mám radost. Prosím poradíte jak to bude probíhat teď dál ? Děkuji 😀

veverka.dada
13. črc 2017

@nuffikterka skveleee 🙂 u me to bylo myslim tak, ze mi nasadili antikoncepci (s 1. Dnem nasledujiciho cyklu), brala jsem ji cca 6 tydnu...ta delka je ruzna, protoze antikoncepce se dava aby se synchronizoval cyklus s darkyni...a po vysazeni mi udelali kontrolni hysteroskopii (to nevim jestli se v tvem centru dela) a zacalo se s protokolem - to znas? Mas uz nejake IVF za sebou?

beluci007
17. črc 2017

@violka15 ahoj, přehled nemám, ale mě se zadařilo. Mám z darovaných vajíček dvojčátka.Povedlo se na první pokus🙂 Držím palečky at ti to vyjde🙂

merope
19. črc 2017

@veverka.dada Platí se ještě nějaké hormony "navíc" nebo je to to, co se platí dárkyni (+léky pro ni a tak) - tzn. cca 80.000?

m.e.l
19. črc 2017

@merope Platis jeste svoje leky (v mem pripade utrogestan, clexane, estrofem, aspirin, prednison, duphaston), resp. doplatek za leky - ty v cene nejsou - teda aspon v Gennetu nebyly.

Strana