Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
👏
Držím palce 👏
ahoj mam takový malý dotez jak dlouho jste čekaly na darované vajíčko? A když jedna vypadla co se dělo dál. Já jezdím do Budějovic do Artu. Jen že to nemůžu změnit zalohu jsme už zaplatily..
čekali jsme 6 týdnů, platba probíhá až po ET - máme na to 14 dní
A v kterem car jste byly
@verolinkasl IVF Clinic oni jsou součástí Future Life - mají několik klinik po celé ČR - minimálně Praha, Ostrava, Olomouc
holky, jak jste se cítili po ET? Dnes jsem 3. den a mám pocit, že mi nic není... a to se celkem sleduju :D
tak dneska odběr dárkyně a partner. a dobrý faux pas - ta nepříjemná paní před 5 měsíci nám jako dala mylné informace o průběhu, dneska se nám všichni moc omlouvali . mě to totálně rozhodilo, přítel v šoku, ale už jsme ok. no tedy dojedu svůj cyklus, a pak začíná moje stimulace a tak cca do měsíce jdeme na to. za 6 dní uvidíme kolik embryí 🙂
@nuffikterka pockej, jakoze vam spatne naplanovali odber a nesladili cyklus???
@nuffikterka počkat tomu nerozumím...to dnes odebrali embrya a až za cca měsíc bude transfer??? a co s těmi embryi budou do té doby dělat??
@eviks
@veverka.dada no dneska byl odběr a za 5 dní nám zavolám kolik jich máme. Já mám dobrat antikoncepci (což je 18 dní), pak nasadit léky , dvakrát ultrazvuk, podle toho 5 dní před transferem další léky. Embrijka zamrazijou. No krve by se ve mě nedorezal, slzy v očích, dovolená v práci domluvená, psychicky připravena . A tohle mě ani ve snu nenapadlo
Ta protivná ženská se s náma tenkrát vůbec nechtěla bavit. A když nám řekla zaškrtněte nesladený cyklus( prej jinak to neděláme) tak nám to měla vysvětlit. A ne jen tak na půl huby. No dneska mi to museli říct několikrát než jsem to pobrala. Byly v šoku že nic nevíme
@nuffikterka no tak to je hodne silna kava!! Ufff..ale i tak ti budu drzet palce...me samotne se cerestve nechytlo a mrazacek ano 😉
@veverka.dada takže se to dělá i z čerstvých ? To ti s dárkyní sladily cyklus? Já v tom mám zas takovej bordel. By měli dávat manuál, aby se člověk z orientoval 😁
@nuffikterka ano presne tak..sladili
@veverka.dada no doufám že teda mrazacci budou lepší , hlavně když to všechno vyjde. Ale je to na hlavu .
@nuffikterka tak to je teda docela sila... muzu se zeptat jaka byla cena v centru? O tom meli stoprocentne informovat a vysvetlit dopredu. Nevim jake jsou ty pravdepodobnosti, ale vetsinou sem slysela o tom, ze cyklus sladuji s darkyni, aby se vlozila cerstva embrya a pak zbytek se teprve mrazi.. budu na tebe myslet aby bylo hodne kvalitnich embryek!!😉
@eviks Děkuji, jo to doufám, protože u přítele jsme museli ještě doplácet MACS+ PICSI, že na tom není nejlíp.cena vyšla na 62500 + partner 10000 . No až potkám pana primáře, hned se ho na to zeptám , ne že bych chtěla přímo působit té protivné neochotné paní problémy , ale podle mě nemá v centru co dělat. Mě to včera dost složilo, naštěstí v práci mi přichystali k narozeninám překvapení , tak je mi zas hej.
@nuffikterka sladěný cyklus je úspěšnost přes 60% a KET cca 40% - proto se dělá sladění s dárkyní...
holky, všude čtu, že první hlavní znak jsou citlivá prsa, mě dnes 4. den po ET úplně přestaly bolet...jen břicho mám jak balon... no budou to ještě nervy...
@nuffikterka
@eviks Tak hlásím že se odebralo 11 vajíček, z toho 7 oplozeno a do finále došly 3 🙂. Ty teda máme zmražený . 🙂
@nuffikterka tak hodne stesti pri transferu!!3 mrazacci by meli urcite stacit🙂) na kdy to mate planovane?
@eviks plánovat začneme až dojedu svůj cyklus, a začnu s léky, ale bude to někdy v září. Ano doufáme že ti 3 mušketýři 🙂 nám budou stačit 🙂. Holky měli jste nějaké reakce, změny nálad při stimulaci před transferem ?
ahoj holky, tak já cca 5 tt - potvrzeno i krevním testem 🙂 akorát jsem nervozní, že nemám žádné příznaky - kromě únavy a bolesti hlavy - břicho, prsa vše v klidu... od kdy vám začaly příznaky?
Tak další nepodařený ET s vlastními - v pondělí jdu na konzultaci k doktorce, pak mě přehodí nejspíše do Archy (Gennet má darovaná jen v Arše) a pak už čekání na dárkyni. Už mě to s vlastními nebaví, peněz v tom zahučelo šíleně a pořád nic a pokud se vejdu do 65.000, tak za poslední cyklus s vlastními jsem dala asi 52.000 a nic z toho (2 třídenný embrya na ET, zbytek skončil 4. den nejpozději).
Ahoj holky, tak já jsem 14 dní stimulovala , a teď že mám v děloze tekutinu. Takže za 14 dní jdu na hysteroskopii. A v říjnu jedeme od znovu. Máte s tím některá zkušenost?(s tou tekutinou a zúženým hrdlem) děkuji terka
Holky, čeká mě cyklus s darovanými vajíčky. Dnes jsem vyfasla Estrofem a Utrogestan. A mám dotaz Prednison se u cyklu s darovanými nebere? Se svými jsem jo vždy měla, tak jestli doktor nezapomněl ( byl dneska nějakej trochu v presu). Díky
@bassetlady ja ho psany vzdy mela.. ale cetla jsem, ze ne vsude ho davaj a pry je nekdy fakt zbytecny, pokud nemas spatnou imunologii.. drzim palce!

Ahoj holky, tak včera mi zavedli 1 bojovníka, dárkyně má 21 let, tak snad to klapne... Akorát jsem byla nervozní, že jsem musela cestovat v tom horku :-/ dnes je mi fajn, zatím plná optimismu 🙂