Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?
haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂
@catchulinecka ahojky, já měla včera ET jednoho embria osmibunecneho, co nám zbyl a jak jsi na tom ty?
@vvercatkoo no super! tak to gratuluju ke zavedení! a samožřejmě držím pěsti, ať je tam 🙂 Já jdu v pátek na ket, tak snad to dopadne!
@catchulinecka děkuji, držím pěsti, ať v pátek vše dobře dopadne
@vvercatkoo a kdo ti dělal transfer?
MUDr. Michnová, tu jsem ještě na nic neměla. Mám z ní dobrý pocit. Velice příjemná
Ja dnes nwvydrzela a testla magor 7 den...bilo jsem akorad vite co...nas...a
@sukubka aspoň už víš, že pregnylu už nepůsobí 😉
@vvercatkoo no dekuji ale kdybych nasla tlustice nezlobila bych se😘
@sukubka jejdáááá, sedmý je opravdu ještě hodně brzy přece!
@catchulinecka dneska uz se to tváří líp😉
@sukubka nekecéééééj, hustééééé!!! paráda, takže dnes si kolíkátý? 8, že?
Ahoj holky, dneska jsem byla u doktorky Souskove ke ktere chodim. Doktorka mi rikala ze polyp nemam ale ten pry z vedcinou odende s MS. Tedka nasla cystu o velikosti 50mm, pry v dalsim cyklu praskne. Divila se i kdyz jsem mela pichnuty pregnyl ze mi nepraskl i presto folik. Pokud bych tedka mela pozitivni TT tak ihned mi nasadi utrogestan + medrol 4mg 1×1.Cysta pry tehotenstvi nevadi, tak mi to rikala. V patek jdu na kontrolu.Ta druha doktorka u ktere jsem byla ke konci ledna tak ta by mi neco napsala az bych potracela dal.Jde vydet ze tam kazdy ma jiny nazor.
@luci_pek ahpj a mela jsi PK?ja byla v utery 13dni po ET bez prodlouzene kultivace na krvi a HCG 252. Zitra mam dalsi kontrolni odber...snad se zdvojnasobi...jinak test mi prijde porad skoro stejnej..mozna jsou vic videt // ale nejsou stejny jak kontrolni carka..mam strach zitra s te krve
Tak co holky, co u Vás nového? Doufám, že jsem tu nezůstala sama. Ve středu KONEČNĚ femara 1-1-1, příští pátek se dozvím, jestli mám po roce "snažení" už aspoň naději na ovulaci 😅
ahojky holky ja zatim ok krev byla od den 252. 452. 1240 zitra mam 1 ultrazvuk u sveho gynekologa...tak jsem zvedava a desne se bojim...9.3 pak jedu CAR
Vsem drzim pesticky holky.
Tak ja zase bílo a jelikož nemá Macháč dřív místo, tak jsme objednání až 15.3.
@vvercatkoo tak to jsme dvě ☹ já jsem 10 den dnes a také tak. Takže opět a znova. Machač nemá čas jo? tak to mě mrzí, jsem zvyklá chodit k němu ☹ ty už jsi měla posledního mrazáčka?
@catchulinecka to mě moc mrzí. Já neměla nikdy žádné mražáčky. Vždy vše od začátku
@vvercatkoo celé ivf?😦
@catchulinecka jj, i minimalky. Osmy pokus a zase nic
@catchulinecka
@vvevercatkoo holky moc me to mrzi vim ze slova utechy nepomuzou..nejhorsi je to cekani ...ty pauzy mezi tim nez se zacne neco dit.preji vam at brzy nacerpate sily a zacnete zase bojovat a tentokrat se stastnym koncem.
@sukubka děkuji moc, je to těžké prostě, všechny co to známe, víme...ale jde to 🙂 takže musíme věřit! tobě moc gratuluju 🙂
tak se hlásím, po roce marného čekání na dorůstání folikulů a ovulaci jdu na IVF... můžu vědět, kolik stojí komplet cyklus se vším všudy při spoluúčasti s pojišťovnou? Nevím, jestli už jsem úplně mimo, ale nějak jsem to z toho ceníku na webovkách nevyčetla - je tam pouze cena pro samoplátce... Pokud jsem se dobře dívala, tak KET pak vychází na 7 tisíc, pokud teda budu mít to neskutečné štěstí, že mi něco zbyde na zamražení...
@knoflikarka ahojky, držím pěsti. Cena je kolem 20tisíc. Odvíjí se to od toho, kolik ti odeberou occytů a pak jakou metodu oplodnění zvolí a jestli bude kultivace do pateho dne a jestli budeš zamražovat
@knoflikarka Ano cca 20tis.. Mě brali 16 oocytu a za to jsem nic neplatila, jen za ICSI - všech vajíček, a to se mě teda ani neptali jestli to chci, ale já bych si o to stejně řekla, ze chci, tam je jistota, ze ty vajíčka oplodní, nez čekat jestli se v kukani oplodní se spermijkama samy 😀 a to stalo 8000,- prodloužena kultivace 6000,- takze jsem platila 14000,- a šestý den mi 4 zamrazili a to je jeste 5000,- za všechny.. Podtrženo sečteno 19tis..myslím, ze to není taková hrůza, i to vše okolo šlo to tak rychle.. Já šla 4.10 na odběr vajíček, 9.10 na transfer a 15.10 už jsem měla pozitivní test, my měli to štěstí, ze nám to vyšlo napoprvé, teď čekáme zdraveho chlapečka 😊 moc ti držím palce
@vvercatkoo
@luci_pek
děkuju moc, holky 🙂
Ahojky holky, po delší pauze jsem znovu tady. Mám po měsíci v lázních ve Františkách teď v únoru, co mi doporučil Macháč a jsem nadšená jaké to tam bylo super 😉 Ještě v lázních jsem si hned volala na kontrolu k Macháčovi a vyšlo mi to tak, že jsem hned minulý týden byla na konzultaci. Ultrazvuk vpořádku, takže jdeme nato 😀 Tento týden bych měla dostat ms, tak si budu už píchat injekce (gonal F, olgalutran). Jsem zvědavá, jaké to tentokráte bude, zda budu mít více dobrých vajíček než před Vánoci, to jsem měla jen jedno a na mražení nic nezbylo. Holky, zajímalo by mě, čím to je, že nás tolik nemá tak dobré vajíčka a máme jen jedno k použití. Dneska jsem byla také i u své fyzioterapeutky a ta byla také nadšená, jak mě fyzicky dali dokoupy a o psychické stránce ani nemluvím 😉
Všem přeji jen to nejlepší a ty co už jsou těhu, tak ať se zadaří porodit zdravé miminko 🙂

holkyyy, tady je tichooo. tak co? jak to jde?