tak kdopak se přidá? nás čeká IVF v lednu - naše první...doufám, že se tu někdo najde, s kým se budeme podporovat navzájem...v tom dlouhém boji o vlastního mimíska...
holky, kam všechny zdrháte? 😀
holky, jen se držte, ono to pak za to zklamání nestojí 😉
ahojte 😀
Ahoj Mirko, cekas na IVF, nebo uz jsi v procesu?
Tak misando, hledam te na ostatnich diskuzich a ty si pises tady 🙂
zdravim ostatni.
Ahoj děvčátka moje milá 🙂 🙂
jsem u švagřice,tak jsem se v rychlosti napojila,abych vám sdělila,že se nám odporoučel noťásek,asi ho holky na horách zavařily,takže se určitě zase připojím,až to půjde 😀 😀
Všechny vás moc a moc zdravím,teď hlavně Peci a Cibku,holky držím vám vše co mám ať vám to vyjde 😉
Mějte se a brzy papa.....
jéééééééééé, Evi žije!!! bouchneme šáňo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀
zdravím všechny kočenky, ebonny- zatím se držím, jsem zvědavá na zítra, jestli bude štastný den 🙂
Verim ze bude a drzim palce!!!
Peci, já budu nedočkaváááá 🙂 !!! hned napíšeš, že jo? chceš? 🙂
ebony-moc děkuji a misi tobě taky, to víš, že napíšu 🙂 ms zatím nikde, na to, že chodila přesně a nebo dřív dobrý, tak naděje umírá poslední
peci, tak to je dobrá zpráva, že ms nikde!!! a zítra pozitivní testík, jinak si pro tebe přijedu 😀 😝
taky moc zdravím Evika,borůvku, Mirku a vůbec všechny holky tady 🙂
jo, jo udělám všechno pro to 🙂 já totiž nevím, ja to funguje s tou mrchou? Dosranou ji všichni, když se nepodaří? asi ne,že
ahojky
peci všichni ne někdo dostane až 3 dny po vysazení utroše.. každý reaguje jinak, ale většinou mrcha dorazí i přes utroš, takže jsi velmi nadějná 🙂
chrobáček-no právě holky co psali, tak to dostali už třeba 7-9den po ET, já teda poprvé ne, měla jsem dost velké dávky kvůli sliznice 2-2-2 a ještě jedny na sliznici etrimax nebo jak se jmenovaly a ty jsem brala 1-1-1, ale ted beru jen utroš 1-1-1, tak nevím, jestli to drží on
já jsem to dostala 10po ET tj. po 4 denní kultivaci takže přesně jak v přirozeném cyklu 😉 a to jsem měla 2-2-2 utroše
tak jsem zvědavá, přijela kámoška na kávičku, tak pak nakouknu 🙂
peci, já to dostala až po vysazení utroše...ale třeba stimulku na IUI předtím..tak to jsem začala špinit i s utrošem 😉
chrobi, jak jsi daleko?
mis ani se neptej ☹ mám to v albu na konci
ahojte takze ja cakam ivf 😀
chrobi, já jsem z toho na švestku...ty hodnoty fakt neovládám..co to znamená???
mirko, ahoooj, vítej!!! kdy se chystáte???
no cakam na shcvalenie poistovni ale ked ju shcvalia hned sa nato vrhneme 😀
misi myslela jsem tu větu že nejdu na ET mám polyp v děloze ..
je, to jsem přehlídla...doprdele!!!!!! to mi štve!!!! ☹ ☹ ☹ a co jako s těma vajíčkama??? copak se to musí furt s prominutím srát? ☹ a co se teda bude dít dál????
mirko, tak vítej v klubu 😀 tak hlavně aby to rychle schválili a začalo to trošku odsýpat, co? 🙂
a jkaý máte problém jestli se můžu zeptat???
miso no nedá se nic dělat ☹ půjdou do mražáku ☹
chrobi, a kdy můžeš na ET?? co budou dělat s tím polypem? ale víš co, když to vezmeme z tý pozitivní stránky, tak budeš mít krásný mrazáčky!!! oproti mě třeba je to mega úspěch!!!!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj,
Cibka budu testovat asi taky pristi patek, ale uvidime. Zatim se drzim, zatim to nema cenu. Uvidim pristi tyden po 10. dni, jestli to vydrzim 😉
A co ty, Pecicka, jeste se drzis?