Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
Dobré sobotní ránko!
@jolcap také se připojuji ke gratulacím 🙂
Holky, mám dotaz - jak dlouho jste menstruovali a v jaké intenzitě po neúspěšném IVF?? Já jsem totiž dost překvapená, měla jsem to tři dny a takové celkem mírné, ani žádné kousky.... Jo, a včera v CARu mi ani krev nebrali, jen jsem zahlásila, že menstruuju a bylo prostě po všem....
@lenkacar já nic, manžílek se od včera zmátořil po zimnici a horečce a řekl, že si nebudeme krásnej den kazit tím, že budu doma stát u plotny.takže až dojde autosalon razíme někam ven, chce i do kina a tím pádem i někde obídek v terénu bude.
tak na takové stavy mě pomáhá pálivá zelňačka ,gulášovka se jí narvat k prasknutí,až je mi zle a hup na chvíli do postele.
zítra budu dělat kuřecí kostky na kari a rýži,takové to 15 min.jídlo a smažené vysoké filé,to je jediný, co mi oba kluci z ryb jedí.
@lenkacar a @mv díky moc ....já se bála, že není něco v pořádku, jestli nemám třeba očekávat nějaký větší přívalák ...
Jinak jsem se proplakala až k šílený chřipce ( všechny ty nervy udělaly svoje ) takže jsem úplně KO, ležím a láduju se Bromhexinem, Orofarem a Paralenem... U mě vaření obědu nehozí. Chlap jel na fotbal a tak zavolám mamce, jestli by se tu nestavila trochu mě pohladit po dušičce a možná něco uvařit ...
@koubovka1
A kolika bunecny ti davali?
@maruliinka to ti nepovím, jen označení byli 5AB, což je skoro to nejlepší, co jde pak už je jen 5AA a to se skoro nevyskytuje. Meli jsme IMSI, coz je výber nejlepších spermií.
ahoj hezkou neděli a jen to sluníčko by mohlo vylízt víc
ahoj taky přeju všem slunce v duši 😀 ,u nás teda už něco leze ,ale jak dlouho to vydrží?koukám na to označení embryí ,u nás jsem nic takového nikde neviděla ,nečetla a neslyšela ..spíš řeknou jedničkové a nebo dvojkové a kolika buněčné ,ale to většinou na koze a to si stejně prd potom pamatuju ,když jse soustředim na jiné věci,třeba jak nemůže najít to správné místo a stojí nade mnou jak sudičky,pravidelně,asi kvůli zakloněné děloze ,nebo nevim ..
Ahojky Všem....ráda popovídám.Jsem po ivf ....
@lenkacar ne měli rozbitou skřínku v šatně a neupevněná police mi na něj spadla a roztřískala dotykáč. Uznaly chybu a pošlou to na pojištovnu...smůla je ta, že byl na 2 sim karty, ale zase byl za 1700 a už jel 2 roky, takže měl na sebe vyděláno, ale ještě mohl jet, co už tak jsem vytahala starý mobily a budu zase chodit se dvěma jak debil. Od pojištovny dostanu min, 500,- tak aspon něco.

@maruliinka jj taky z IVF.