icon

Těhulky ze Sanatoria Art, České Budějovice

helik3
28. srp 2008

Nazdárek kočky,

zakládám toto téma jaké návazné téma na naše snažilkovské - snažilky ze Sanatoria Art.

Budu ráda, když se tu co nejdříve všechny sejdem a budou se nové těhulky z Artu přidávat a budeme si zde pomáhat a řešit své problémy 🙂

Čekám na Vás 😉

peda
6. zář 2009

Ahojky 😉

Zuzi,Polach byl můj ošetřující lékař,když mi rupla po amniu ta voda,takový mladý,hodný ucho 😀 😀

Carri,tak to by byl teda ten nejkrásnější dárek k narozeninám,jaký by jsi mohla dostat,což?Moc ti to přeju,takový leta snažení,já si taky musela počkat na princeznu 5 let,než jsem otěhotněla 😵 😵 .Krev ti v Artu asi dřív nevezmou,zajeď si třeba na polikliniku jih,nebo prostě někam do laborky,stojí to něco málo přez stovku a ten den víš,na čem jsi 😉

Jájo,ty stracená ženo 😀 tak jste si teda užívali,ale to je moc dobře,dneska bylo docela hezky,tak jste se hezky vyvenčili.Tak to jsem fakt zvědavá,jestli tě ještě pustí domů 😉

Evi,fusak jsem tak napůl vybrala,líbí se mi teda dva,jeden žůžovej 😀 😀 je to limitovaná edice od aestheticu a pak ještě jeden,to mám někde uložený,ale ten je černej a to se bojím,že byna něm bylo všechno vidět.

indigo
6. zář 2009

jo a peg perego je fajnovej, otočnou sedačku u golfek mít nemusím, ale jinak se mi zamlouvá. No nebudu koukat po golfkách, když mám po Tádovi.
No jo, já už jdu... 😀

peda
6. zář 2009

Evi,tak jsem koukala na ten druhej fusak a to je fusak ED,ty jsou taky krásný,mají nádherný barvy 😵 😵 třeba se mi moc líbí ten ryflovej a černej puntíkatej 😉

Indi,na mě nemáš,já mám golfky ještě po Merečkovi 😀 😀 a už se dělaly plastový,fakt nejsou dřevěný 😀 😀 😀

peda
6. zář 2009

Zuzi,tak hlavně ti přeju,aby ses rozkojila a aby to tak už zůstalo.Kdyby jsi potřebovala tu odsávajdu,tak si napiš 😉

inna12
6. zář 2009

zUZKO, pujčím ti pár overálků, jestli chceš?? už jsme z pár vyrostli 😀 ale jsou fajn s tim rozpínáním mezi nožkama 🙂

vic nereaguju, mamenaky trable, tak ani nalada neni 😔 papa

peda
6. zář 2009

Inní,zdravím 😉

tak ať to brzy přejde

petreva
6. zář 2009

PEDI, hod sem odkaz, jo?
INNIKU, bobíku, ať je brzy dobře.
Jsem mrtvola, ječákovaly jsme než jsme usnuly, tož jdu nakojuchovat a snad usne. Dobrou!!!!

achalteke
7. zář 2009

Dobrý ráno, tak já hlásim, že u nás už se to zřejmě rozjíždí 😅 ...včera mě tak nějak celý den pobolívalo v zádech, večer už to bylo i sem tam břicho no a zhruba od půl třetí mám víceméně pravidelný kontra (tedy doufám) co 10 minut, hodně do zad, sem tam břicho....zatim to jde, jen nadávám že nemůžu spát 😀 😀 😀 . Teď zkusím ještě vanu jestli to fakt nejsou jen poslíci a okolo osmé stejně vyrážíme směr Krumlov. No a minimálně na monitoru chci vidět pořádný kopce 😀 😀 😀 😀 😀
Ještě se tu stavím než pojedeme 😉

cipisek007
7. zář 2009

Jájoooooooooooooo!! Já když viděla příspěvek v 6:32 od Jáji, tak mi to bylo jasný 😀
Bude nový miminko! Ty jo, se dneska od PC nehnu, tak informuj 😉 Budu předávat zprávy dál 😎

petreva
7. zář 2009

No JÁJOOOOO, to koukem zajít ještě teĎ, co já tady teĎ!!!!! HOnem rychle, co se děje a jak ti je!!! Ty jo podívej jak rychle píšu, tak je sem tam velký písmeno 😀
Jájíku, budu na tebe neskutečně moooc myslet!!!! Jůůů bude tu Šimonek!!!! Už mám husinu, to je krása!!!

petreva
7. zář 2009

Míšo, ahoj, Jája si vanuje a mi jsme jak na trní, viď 😉 safra a to se mi budí dítko...ale nenechám si to ujít 🙂

cipisek007
7. zář 2009

Zuzi, mohl by to být on. Já fakt nevím. Jak říkám, ten den toho bylo moc a já byla vykulená, vyděšná a zároveň vysmátá, dokud nezačaly kontrakce, tak jsem se šíleně nudila a večer už to pak šlo moc rychle, takže jsem si ničeho ani nikoho nevšimla 😒

cipisek007
7. zář 2009

Jo já tu taky ještě chvíli vydržím 😀 Stejně dokud D. nevyluxuje, tak nemůžu pokračovat 😀 musím ještě dodělat pár věcí ze včerejška a máme byteček jak vymalovanej 🙂

achalteke
7. zář 2009

Tak hlásim, že vana moc nepomohla 😅 ...kontra chodí furt, tedy hlavně když ležím a už je ta bolest taková čistší a já jak blázen z ní mám děsnou radost, protože mám pocit že se konečně něco děje 😀 ...zajímavé že v té vaně ani ťuk...no nic jdeme se pobalit a ještě se tu stavím vám říct pa....jestli mi řeknou v porodce že nález žádnej, tak budu dnes na mou duši skákat ze skříně 😀 😀 😀 😀 😀 ....jo a už v noci jsem se naprosto dokanale vykadila (což se mi v noci obyčejně nestává) 😕

achalteke
7. zář 2009

Že bych měla během dopoledne odrozíno? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

achalteke
7. zář 2009

Míšo tím to tě vyhlašuji styčnou důstojnicí, budu ti podávat pravidelné zprávy přes sms 😉

cipisek007
7. zář 2009

😵 😵 😵 Nechtěl by Plánička třeba počkat do 9.9.09?? 😀 😀 😀 Ne, dělám si srandu. Přeju ti, aby to bylo co nejrychlejší a co nejmíň bolestivý. Až budeš po monitoru něco vědět, tak dej echo, motám se okolo PC celý den 😉

A držím všechny palce co tu máme!!! 😵

cipisek007
7. zář 2009

Jájo, jasně, dneska jde ven s holkama D. takže jsem fakt celý den okolo PC. Jéééé mimíííííííííííííííí 😵 😵 😵

cipisek007
7. zář 2009

Ježiš holky, já měla dneska sny! Nejhorší z nich byl, že mi D. zatajil návštěvu svojí mámy a oznámil mi to až když přišla. Což o to, ale ona přišla až k večeru a bylo mi oznámeno, že zůstává na koupání a poté tu bude i spát. 😝 COž jsem nemohla ani v tom snu rozdejchat 😀 V tom snu mě vysloveně sra.lo, že jsem zrovna uklidila v tom děcáku, kde máme válendu, která byla do včerejška zavalená věcma ze skříně 😀 😀 😀

petreva
7. zář 2009

Jůůůů, Jájo, to je něco!!! To nadšení ti přeju, je to euforie, viď 😵 jsi mi to vybavila!!! Víš jak jsem ti psala náš porod a tam se zmiňovala, jak jsem se smáli a přišlo nám to děsně legrační...držím palce. Já u PC nebudu až v poledne, ale téda budu celá nesvá!!! Ze srdce ti přeju ať hlavně průdek pořád postupuje a netrvá dlouho!! Jůůůbudeš chovat svoje vlstní vysněný miminko, to je taaak krásnýýý.
Mě to moje se vzteká v postýlce 😀

cipisek007
7. zář 2009

Jájo, D. ti přeju hodně štěstí a vzkazuje H. že se má dyžtak stavit na lahváče, tak jsem mu oznámila, že rodíš v ČK 😀

achalteke
7. zář 2009

Holky díky, jste zlatý 😵 😵 😵 😵 polibte za mě vaše slečny, že se jim vyklube nápadník 😀 😀 😀 😀

Míšo dík i Davidovi a Honza vzkazuje, že ten lahváč stejně někdy někde proběhne 😀 😀 😀 😀 😀

No nic, tak jedem na to...no stejně nevim nevim, jak chodim a pohybuju se tak se nic neděje...snad sem vás moc nesplašila 😀 ...tak zatim 🙂

petreva
7. zář 2009

Jájo,uhánějte pro klučinu 😵

peda
7. zář 2009

Jéé,tak jája už si jede pro Šimonka 😵 😵 😵 já se tak těším,jsem zvědavka zvědavá a už se těším na popis porodu a první fotečky.Bude to poslední miminko tady,na další si budeme muset hodně dlouho počkat 😢 .

cipisek007
7. zář 2009

Jájo, prd, si myslím, že si tě tam nechají. Tož já jdu vyhrabat mobil a budu ho mít furt při ruce 🙂
Držím pěsti!!! 😵 😵

zuzka84
7. zář 2009

inni - ty ses vtipalek , po vasem klucikovi s por. delkou 54cm jo 😀 😀 . Dada mel 53, takze asi podobne kousky uz doma mame 😉

pedi - jj, Polach je takovej sympatickej a pripomina mi jednoho herce , ale to ted nevim jmeno 😀
a odsavacku jsem si nechala koupit uz do porodnice mechanickou od medely , tak to sudlam s ni 🙂 . diky

tak my se pujdem vypravit na ty kycle ... to zase bude mazec 😝

zuzka84
7. zář 2009

jajo - ty rodis ?? ty blaho , tak drzim palec!

indigo
7. zář 2009

A já přišla pozdě!!! 😠 No jo, tady vždycky straším, když nic, a jen co se něco děje, tak tu nejsem... 😠

Tak Jájíku, budu čekat na SMS, že Plánička se narodil, 4120g a 52cm. Dneska ve 12:58. 😀 😎

cipisek007
7. zář 2009

Zuzi, tak to asi byl Polách, sympaťák to byl, to jo 🙂

Indi 😀 😀 😀 já mu tipuju 51cm a 3860g 😀

indigo
7. zář 2009

Ne ne, pěkně přes 4 kilča, ať je to kus chlapa pro ty naše křehotinky... 😀

Hele Zuzi a kolik Daneček měří? Nebo teda měřil, když vás pouštěli? Jsou mu velký i 56? To je drobeček... 😎

Strana