Zkušenosti s Embryoglue
Máte zkušenost??
@maja1111111 No necítím nic právě.Malinko jako vaječníky... Jinak vůbec nic.Na začátku po op a et bolesti břicha,prsa atd... Teď jsem jen unavená,ubrečená jinak nic.MS jsem zatím nedostala.Někde jsem četla že 12-16 po OPU bych měla začít Ms... OPU bylo 10.4.
@maja1111111 Kolikátý den jsi to dostala před MS a brala jsi utrogestan?
Ano brala jsem utrogestan pár dní před ET a ještě furt beru ... Poslední MS byla 31.3..Zatim jsem to nedostala... Třeba zítra nebo až vysadim.... Nevím.U dcery jsem to tak neměla, utroš jsem brala a přesto krvácela a byla těhotná...
@worena no v podstate jsem to vzdy dostala i pres ultros +-2 dny ..mam kratke cykly...ale ted beru i estrimax ten to mozna zadrzi...a tobe se uz zadarilo predtim??
@worena tak to jsi 11 den?
@maja1111111 Ano zadařilo, napoprvé před 7 lety😉 vypadalo to zle a nakonec s toho byla dcerka 😍. Průběh se diametrálně liší tehdy s teď...U dcery jsem krvácela i na kyretáž mě posílali a na utz těhotenství..To byla fakt síla.Trpěla jsem jako zvíře a ona mi pak mává s obrazovky...Co se týče teď ET tak prý se den vkládání nepočítá.Čili dnes je to 10 den.
@worena Tak oni mysleli zes potratila nebo co ,nejak tomu nerozumi..a jak stare emryo mas?
@maja1111111 Tehdy jsem měla zavedené 2 embrya po 2 dnech kultivace... Všechno se zdálo v pořádku..Pak mě vzalo břicho,jela jsem na ženské,doktor udělal utz s tím že mám dorazit na krev, nic neshledal ale že bych mohla být těhotná,všechno ok.Druhý den jsem jela a odpoledne měla volat.No a v ten okamžik jsem začala krvácet, brečela jsem jako želva.Proč já říkala jsem si, navíc mi bylo skoro 36..No, koukala jsem na to portské že si naliju a otupim se .Už jsem nechtěla ani volat ale pak mi to nedalo.Máte to pozitivní, říkala paní na druhé straně.. Znovu jsem ji řekla jestli se nespletla...Ne..Pak se to ustálilo a po pár dnech jsem začala krvácet znovu a o dost víc protože si musím standardně ředit krev protože mám mutací a prodělala CMP.. Věděla jsem že je zle . Znovu ten hrozný pocit a bolest.. Volám doktorovi on že pokud jsem nesnídala ať jedu rovnou do nemocnice protože po tom co jsem mu nahlásila, jsem zralá na kyretáž a že zřejmě to nedopadlo.. Jela jsem do nemocnice jako v mrákotách a nevnímala nic kolem.Přišla jsem na řadu,doktor udělal utz... Proč jste tady mi řekl,jste těhotná!!!! Jeden by řekl že je to bláznovství.. Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit.. Opustilo mou dělohu to druhé embro...A toto byl důsledek.Nechali si mě na pozorování a cca 10 dnech jsem byla doma.Těhotenstvi probíhalo naprosto v pořádku a jak se báli že budu brzo rodit,nakonec jsem přenášela😁. Teď mi bylo vloženo 5 denní embryo,teda už pěknou blastocystu...No jak říkám,nic mi není,ani na MS ten stav zatím neodpovídá,jen cítím jako bublinky v bříšku ale to budou asi plynové 😀😀
@worena no to jsou veci teda to je masakr,ale hlavne ze mas dite...me je 41 a dite nemam snazime se 7 let☹ a zitra posledni tranfer ket a to je konecna
@maja1111111 A tehdy poprvé, mi nezůstalo nic na mražení..Zbyla mi jen ta dvě vajíčka a obě mi je dali.Tím pádem mě sestřelil i fakt ,že to celé budu muset znovu opakovat,i tak jsem o tom byla přesvědčená že do toho jdu....Za tolik let a vyšším věku, jsem dostala šanci.V caru mi řekli že ani nepočítali s tím, že nějaký vajíčka budou.Pan doktor byl velice překvapen a já s ním.. Pouze krátký protokol,a ono to krásně rostlo.Měla jsem 5 vajíček,2 teda nakonec odešla a zůstala 3 bezvadná a plná života.To nejživější mi dali a dvě jsou na zmrzlinku..Tak krásně to začalo....O to víc mi je to tak líto.
@maja1111111 Buď v klidu,to říká ta pravá že?😀Bude to v pořádku, naděje tu stále je a Bůh ví,že ti to ze srdce přeji aby jsi měla miminko v náručí 😉. Já mám 44 let...Tak si to představ..😊A zas ten emoční kolotoč.Ráno na zhroucení a teď zas plná očekávání...😀Asi mi už hráblo.
@worena 🙂 dekuju Ti 🙂,no ja to zazila uz 8 krat a nechytlo se to nikdy...takze optimismus nejak nejde😂,no ale ted to mam podporeno i imunologicky,tak uz by to klapnout mohlo🙂
@maja1111111 Jasný že jo, já tomu věřím.😉 Holka užíváš si teda perné chvíle a já tady skuhrám... Prostě nám to musí vyjít a hotovo 😉 Kolik máš vajíček?
@maja1111111 Kam chodíš do Caru?
@worena mela sem minimalkau 2 blasty 1 se nechytla a ted bude druha Gennet
@maja1111111 Z Gennetu mám dcerku 😉.Pak už nám to tam nevyšlo...Už těch pokusů mám za sebou taky dost.. Vlastně jsem začala už ve 22 letech.. Malá se mi po všech nesnázích narodila v 37 letech..15 dlouhých let... Pak ta myšlenka přišla znovu, říkala jsem si, nerouhej se, buď ráda za dcerku...Ano, znovu jsem utratila všechny peníze, byla jsem odhodlaná se zadlužit....No a teď je to jak to je.. Chodíme do Pronatalu.
@worena fakt tak tos mi potesila 🙂a proc si sla do pronatalu?
@maja1111111 To jsem ráda... Chtěla jsem to zkusit jinde.Začít znovu a změna.Myslim že jsem udělala dobře 😉. Praha přestala fungovat.Navíc pro nás cestování.. Jezdíme do Kolína je to blízko a jsou tam naprosto super.
@maja1111111 V kolik hodin zítra jedeš?Budu na tebe myslet a držet pěsti i nohy budu mít v pěst 😉.
@worena aha dojizdeni si predstavit fakt neumim...tak to ti rozumim..No mam tam byt v 9h..doktorovi fakt verim,hlavne delaj vse dusledne..vylecil mi zanet a i imunita se resila...tak bych chtela aby to uz vyslo 🙂.Je to dlouhy boj,ale to ty znas vid
@worena a dekuju😊😚
@maja1111111 Nemáš za co.😉 Bude to dobré.Víš kolik nás takovych je?A kolik známých osobností rodilo první dítě po 40? Třeba teď Miluše Bittnerová a to už nevěřila.A modelka Sklenaříková 46 když poprvé rodila...A mohla bych pokračovat dál... Nebudeme ztrácet naději, pojď slíbíme si to spolu jo?😉 Beztak jsme tady na tu debatu jen spolu, tak se vzájemně podržíme😉
@worena ja vim ,tak je to spis otom jak se kdo citi..js se stara faaakt necitim 😂..Ano nesmime ztracet nadeji ta umira jsko posledni 😊..Tak nam drzim palce!!😊😊😊😊🤩
@maja1111111 No však já se taky necítím stará na naopak 😀 . Jasný, držme si přímo pěsti.A zítra napiš co a jak když budeš chtít 😉
Prosím vás embryoglue nefunguje. Opravdu. Stačí si přečíst nějaké články na internetu. Píšou tam přední lékaři. A mě to řekla osobně moje gynekoložka v CAR. Řekla jestli to chci a když jsem řekla, že ne, tak řekla, že dělám dobře, že to je k ničemu. Jsou sice nějaké studie ale jsou to studie přímo toho výrobce. A pokud tak to zvyšuje šanci třeba o 1-3% takže v podstatě o nic. Zbytečně vyhozené peníze.
EG jsem měla a povedlo se na první pokus. Nechtěla jsem si později nic vyčítat...☺️

@worena ach jo do haje,,,a citis ze to mas dostat?,ja to vzdy dostala jeste pred branim krve.ttakze sem mela jasno,,☹ jdi na krev a uvidis ,drzim moc palce😉😘