Jak probíhalo další těhotenství po předčasném porodu?

kikidii
28. pro 2016

Ahoj, nedávno se nám narodila holčička. Od 28. týdne jsem měla přísný klidový režim a brala jsem magnézium, kvůli zkrácenému děložnímu čípku mi hrozil předčasný porod. Vydržely jsme 2 v 1 do 33+4. Za několik let bychom chtěli další mimčo. Je tu nějaká maminka, která také předčasně porodila? Jak probíhalo další těhotenství, rodily jste zase předčasně? Určitě se poradím se svou gynekoložkou, ale chtěla bych znát i skutečné příběhy.

hedvizinka
29. pro 2016

Ahojky,ja rodila prvni mimco taky předčasně 35tt,do te doby bylo vsechno uplne v pohode a i porod a malá jsme byly hnedka v poradku-byla v inkubátoru asi jen den a pul.. rok a čtvrt na to jsem otěhotněla podruhé,věkový rozdíl mezi holkama je 2roky (což mimochodem moc nedoporučuji 🙈,je to trochu honička). Každopádně me od zacatku strasili,ze je velka pravděpodobnost,ze to tak bude i u druheho.tak jsem byla uz mesic predem v pohotovosti a kdyz uz jsem šla zoufale 41+0 znovu do prenatalni poradny,poslali me na sál,ze jsem otevřená a ze mi jen pichnou vodu..a tak jsme tu nasi druhou princeznu konecne dostali ven 🙆☺️Porod byl teda rychlovka-za hodku hotovo 👍🏻.
Shodou okolnosti jsem se seznámila s holcinou,co to ma skoro stejne..prvni ve 36tt,druhe 41tt..
Je to fakt hrozne individualni..😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru