icon

Mimořádná SOUTĚŽ : BLESKOVKA na 2hod o nejkrásnějsí úsměv dnešního dopoledne. Pošlete mi úsměv?

misa_fisherprice
Moderátor
9. lis 2017

Venku je šedivo, pošmourno, listopad se přihlásil o vládu a nám se nechce nic dělat.....

TAK TO TEDY NEEEEEEEE👏😎
Vyhlašuji soutěž : tzv. BLESKOVKA a bude trvat jen 2hod, od 11h do 13h dnešního dne, čtvrtek 9.11.2017

Zadání soutěže: vyfoťte mi nejkrásnější úsměv dnešniho dopoledne a pošlete nám ho do soutěže.
Cena: 2 nejkrásnější úsměvy odměníme BeatBO MINI kamarádem (ten menší 16,5 cm)
Vyhlášení výsledků : dnes do půlnoci, tj. 9.11. 2017

SMĚJTE SE a foťte!!!!
Pošlete mi úsměv, který za to stojí😍
😅🙂😅🙂

P.S. to je to mé překvapení, mimo všech plánovaných aktivit, mimo velkých soutěží, můžou se smát všichni...miminka, batolata, předškoláci, pejsci, kočičky.....babičky!
JEN 2hod od 11h - 13h. TAK SE SMĚJTE.
Míša

mimořádná SOUTĚŽ : BLESKOVKA na 2hod o nejkrásnějsí úsměv dnešního dopoledne. Pošlete mi úsměv?mimořádná SOUTĚŽ : BLESKOVKA na 2hod o nejkrásnějsí úsměv dnešního dopoledne. Pošlete mi úsměv?
Strana
z6
blenny
9. lis 2017

Naše láska ušatá Davídek

verunkanatalka
9. lis 2017

Vysmátá Verunka.

akcejn
9. lis 2017

Aktualni snimek od nas- kdyz se hleda usmev dnesniho dopoledne 🙂. Moje pomocnice pri priprave obeda. Misto stouhani syru ho ale ujidala 🙂 snad ji usmev vydrzi i pri jezeni toho obeda 🙂

poldice
9. lis 2017

Ivošek, náš smíšek

mi123
9. lis 2017

Jeden po obědový úsměv od nás, tak hlavně že si pochutnala že 🙂

nikiluki
9. lis 2017

Dneska ráno nám vypadl první zub 🙂 to bylo křiku

babaali
9. lis 2017

Super nápad na prozáření tohoto sychravého dne 🙂 Tak také posílám svá dvě sluníčka 😀

pusolamy
9. lis 2017

Nase usmevava prvnacka adelka

terchal
9. lis 2017

Fotka je z loňského vánočního focení. Když je to chytne, řechtají se snad úplně všemu 🙂

sosama
9. lis 2017

Krásný den všem! 🙂 Poslat mojí dcerky "úsměv" je velmi jednoduché, směje se snad pořád! Úsměv má jak 🌞, hřeje a ne maličko ❤❤❤
A pamatujte: „Dovede-li se člověk zasmát sám sobě, nevyjde ze smíchu po celý život.“ 😉

verunkanatalka
9. lis 2017

A takhle se směje Jiřík můj synovec❤

kotty
9. lis 2017

Už jsem si kolikrát říkala, že přestanu remcat na sychravé podzimní počasí, když mám doma takovýhle sluníčko 🙂

mcever4
9. lis 2017

tak jsem na vycházce blejsknul toho našeho smíška

petaov
9. lis 2017

Starší bráška přišel ze školy, tak hned je úsměv na tváři obou kluků.

perla28
9. lis 2017

Úsměvy všem posílám,
protože svět 🌏 ráda mám.

Nejraději, to já vím,
nejraději přeci jím.

Když mám jídlo, tak to vám,
nejkrásnější úsměv dám.

kh
9. lis 2017

Po rannim odberu krve (upenlive detske ne prosim) je tohle to nejlepší oklepání. Tolik krásných úsměvů!

qintus
9. lis 2017

Úsměvy krásné máme,
a rádi je rozdáváme!
Karneval doma dneska máme
a malého brášku tím rozesmíváme!

Přejeme usměvavý den všem!

andrissek
9. lis 2017
jonasska
9. lis 2017

Ráda bych přidala dnešní úsměv, ale protože malou zachvátil nějakej hnusnej "moribundus" tak tu vedle mě leží s horečkou a na úsměvy neni nálada. Tak posílám alespoň jednu dřívější společnou;)

aiky33
9. lis 2017

Chápu správně holky ze úsměv ma byt z dnesniho dopoledne?? Po některých fotkach si nejsem jistá,tak nevim jestli mam hledat i hezčí fotky v mobilu,nebo zda jsem to pochopila dobře? 😲

adula84
9. lis 2017

nejkrásnější úsměv? Jasnačka, že pro mě je to ten mých dětí. Nemožné vybrat z toho množství fotek co mám jen tu jednu, takže tahle opravdu aktuálně od nás pro vás 😉

mari90
9. lis 2017

😍

evusk
9. lis 2017

Ha,matko, tak jsi mne neuhlídala a já jsem ti zase ukradla boty.......🙂 aneb kočka v botách

cervenejablko
9. lis 2017

Brácha spí, tak máme čas na sebe, to je rozhodně důvod k úsměvu ☺

pavlinatomsova
9. lis 2017

Sýr 🙂

Strana
z6