icon

Víkendová sobotní soutěž. Vyhrajete HOUSENKU?

misa_fisherprice
9. pro 2017

Dobré ráno😘,

víkendová sobotní soutěž je tady😉.

Jdeme na to😅.

Zadání soutěže: ozdobte stromeček, větvičku, kytičku....cokoliv ze živé přírody a připravte tak vánoční dekoraci s Vašimi dětmi pro celou rodinu. Ozdobičky musíte vytvořit a musejí mít zvířecí motivy. Jelikož jsme u Fisher Price, nezapomeňte pár ozdobiček udělat třeba s Pejskem, Housenkou, Pejsinkou...😅. Vaše krásné výtvory nám vyfoťte a pošlete do soutěže.

Trvání soutěže: sobota 9.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 10.12. během dne
Výhry: 2 nejzdařilejší příspěvky odměníme HOUSENKOU od Fisher Price😅.

Přeji Vám všem krásnou zábavu, hezký adventní čas a hlavně buďte všichni spolu a hodně se smějte.

P.S. Pokud budete zdobit na zahradě, můžete přidat i vánoční světýlka a fotky poslat večer🙂.

Moc se těším na všechny příspěvky a hezké tvoření s dětmi.👦👧

Víkendová sobotní soutěž. Vyhrajete HOUSENKU?Víkendová sobotní soutěž. Vyhrajete HOUSENKU?Víkendová sobotní soutěž. Vyhrajete HOUSENKU?
Strana
z6
brasilka
9. pro 2017

Děkujeme za krásnou soutěž. Holky začaly hned ráno tvořit. Celé dopoledne kreslily, střihaly a lepily. S nadšením vytvořily baňky na stromeček z polystyrenu a alobalu, pak je ozdobily FP zvířátky. Pejsinku a opičku věrně nakreslily podle hraček nejmladší dcery. A nakonec jsme si před setměním udělali všichni procházku k babičce, a ozdobili její smrček a udělali jsme tam zvířátkům z FP krásné Vánoce. A nesměla chybět fotka za úplné tmy. Teď už všechny tři dcery spokojeně spí ❤👍

kameka
9. pro 2017

Dobrý večer, super soutěž, moc nás bavilo! A hodilo se, protože kvůli nemoci jsme zdobili adventní věnec až dnes, takže krom tradičních ozdob tam jsou i nějaké trochu netradiční 😀 a housenkou jsme se nechali inspirovat i při tvoření vánoční dekorace a teď nám ty housenky lezou všude po bytě 😂😂

misa_fisherprice
autor
9. pro 2017

❤👏 hezkou dobrou noc a děkuji!

misa_fisherprice
autor
9. pro 2017

@k_pusinka já mám takovou radost, že vy všichni máte radost a hlavně, že jste tvořili a byli všichni pohromadě a to je prostě smyslem všeho❤. Být spolu❤. Nádherné věci jste vymysleli s dětmi a jsem ráda, že vás to tak bavilo. Krásný večer, Míša

radkamorrisova
9. pro 2017

Protože se u nás dneska ještě nespí (a vypadá to, že se spát hned tak nebude 😁), stihli jsme se zapojit do soutěže i my. Trochu jsme odzdobili truhlíky na balkóně a vyrobili tuhle krasavici.
Představujeme šiškovou housenku Matyldu.

oplatecka
9. pro 2017

Náš výtvor focený na stromečku na vánočních trzích 🙂

pekosek
9. pro 2017

U teto souteze jsem se asi pobavila nejvice. Moc me to bavilo a koukam, ze i ostatni a vznikaji opravdu nadherne dila. Preji dobrou noc a nechte si zdat o housence.

colombuska
9. pro 2017

Obdivuji všechny výtvory, jsou opravdu krád¨sné. Holky jinak nedaly, než si uděláme ozdobu na dveře, jako mají sousedé 🙂 Tak hezky pro větvičky - sami si je vybraly. A máme klasickou, českou výzdobu s prvky Fischer Price a našimi oblíbenými hrdiny! A tak máme krásnou dekoraci, moc se nám líbí. Nebýt těchto stránek, tak to tu nemáme tak hezké 🙂 A samozřejmě, musí svítit ve tmě! Prý to tu i krásně voní, jako v lese s čerstvým ovocem. Škoda, že to necítím, mám strašnou rýmu... :( Přejeme všem krásné svátky! :D

denitek
9. pro 2017

Tak dnes tvoril nas maly Jenicek pro svou sestricku, kdyz je u babicky. Vanoce pojal po svem a slavi je na plazi v Karibiku. Pro navozeni atmosfery doporucuji pustit tuto pisnicku:

https://www.youtube.com/watch?v=-3wXteJqudI

Jak se rika na Karibskych ostrovech : Mele Kalikimaka (Veselé Vánoce) od sklenky mleka a ťapičkových ozdob 😊

nikinnna
9. pro 2017

@denitek tak jsme se dlouho nezasmála. Děkuji 😂😍👶...

denitek
9. pro 2017

😂 jsem rada, ze jsem Te rozesmala 😅 ja se tlemila celou dobu, co jsem aranzovala zatisi a Jenicka 😅

kotrmon
9. pro 2017

😂😂...ale Sobojelena z otisku nožičky...klobouk dolů 👏

nikinnna
9. pro 2017

@denitek jako je tady spousta povedených příspěvků, ale tvůj by měl dostat speciální cenu za kreativitu 😂. To tlemení si dovedu představit. Nedávno jsme s kamoskou dělaly dětem speciální Vánoční fotky. Za fotku sněhuláka, mi jednou poděkuje. Škodolibě jsem si představovala, jak ji za 20 let budu ukazovat synově přítelkyni 😂😂😂

beruszka82
9. pro 2017

Tento týden blíží se ke konci,
my dělali vše, co bylo v naší moci.
Do našeho díla Fisher Price hrdiny jsme přidali,
aby náš domeček celý vánoční čas hlídali.
Stříhala, tvořila, pekla i tančila celá naše rodina,
už blíží se dokonce i půlnoční hodina.
Přejeme Vám všem dobrou noc,
Na poslední den s Vámi těšíme se moc.
Bude to zase zábava,
Inspiraci nám MIŠKA vždy dodává.
Nakoukla jsem ještě ven,
I housenka už sní si svůj sen.
Beatbo zatím tančí moc,
asi probliká tam celou noc.
Pejsek písníčky si zpívá,
hezky se mi na zvířátka dívá.
Fisher Price jsou hračky s kterými by si moje děti stále chtěli hrát,
Určitě se jim dnes o nich bude i zdát.
Dobrou noc
(tatínek scháněl větvičky, Radeček s maminko(já) tvořili ozdůbky a Radeček se sestřenicemi a bratrancemi pekli perníčky,já nakonec složila básničku při pečení vanilkových rohlíčků)

colilka
9. pro 2017

Tedy Míšo, musíme Vám moc poděkovat, protože bez Vaší soutěže bychom letos vůbec neměli adventní věnec! 🙂 Už jsem byla naprosto přesvědčená že letos ho dělat nebudu. A ejhle - máme ho jen díky Vám! Máme na něm Mikuláše Pejska, Čerta Beatbo, Anděla Pejsinku a Housenku, která stráží 4. adventní neděli, tedy štědrý den(vlastně je to Ježíšek)! Jen prosím omluvte ty opálené svíčky, našla jsem je z loňska, když malý chtěl kreslit a zdobit. Jiné jsem prostě neměla 🙂 Máme na advetním věnci chutná a zdravá jablíčka a pomeranče. A tady nějaké to domácí cukroví. Naši Fischer Price kamarádi už se zakousli do perníčků a Beatbo do jablíčka. Vždyť si to zaslouží za to, jak nám s celým věncem krásně pomáhali. Tak posíláme krásnou vánoční atmsféru Míše i všem maminkám a děťátků. Mějte se FischerPricově! 🙂❤

letr
9. pro 2017

Děti housenka tak nadchla, že ačkoli nebylo dneska moc času, hned se daly do tvoření. Nejstarší už je šikovná, většinu zvládne sama, prostřednímu jsem sem tam s něčím pomohla já a s něčím sestra a nejmladší spíš ochutnávala při tvoření ovocné housenky a pak ochotně zapózovala s výsledkem. Focení už jsme dělali hodně ve spěchu před odjezdem, stomeček, který jsme nazdobili, měl s unesením ovocné housenky trošku problém, tak přidávám i fotku samotných ozdob, na stromečku nic moc vidět není. Nejprve pózovali jen mladší dva, pak přiběhla i nejstarší.

chocomorocco
9. pro 2017

S Terezkou jsme si nasbíraly větvičky a ozdobily už před týdnem 🙂 Asi jsme věděly, že se nám to bude hodit 🙂

claudie89
9. pro 2017

Dobry vecer Miso a maminky, dnes jsem soutezit nechtela,navsteva netere vsak vzala za sve. Celu navstevu peclive malovala,lepila,strihala a pry:"teto,ozdob stromecek az za tmy!!" No jo,jenze nez uspim maleho,udelam praci doma,tak uz je skoro noc. Ale co by clovek pro ta detska ocka neudelal. Takze jsem v pyzamu letela pred barak,zdobila,zapalovala,do toho mi v tom delal neporadek vitr,zmrzla jsem az na kost,ale mam fotky!!!😃😃😃 tak se mila poroto prosim hezky usad,prohledni si nase veledilo a prihledni prosim na me zmrzle nohy a ruce😃😃😃 a nejlepsi je,ze si vyzdobu urcite nechame dokud to pujde😃 P.S pokud bychom naaaaahodou vyhrali,vyhra poputuje detem od arwpal do noveho lepsiho zacatku. Stepanek je opravdu jeste malicky,neter (9 let) zase velka. Moc zdravime. Tym Katka a Terezka😊

denitek
9. pro 2017

@kotrmon ano sobojelen přesně takto bych svého mutanta nazvala 😀

@nikinnna 😀 mám také pár takových fotek ze svého dětství, naštěstí ještě nebyla příležitost je manželovi ukázat... to by si mě asi nevzal 😀 mám je zašité hluuuboko ve skříni 😀

minonnka
Autor odpověď smazal
minonnka
9. pro 2017

@hahahala 😀 ten výraz na první fotce 😀 👍
@jarcca 😀 jsem si říkala, kde je ta slepice 🙂
@janickaavitecek Máte to parádní 👍
@izzylka Máme podobnou bonsaj a byla také náhradní plán, kdybych se nedostala k větvičkám (muž by také nebyl nadšen 😀 ).
@denitek Jak se tváří na té první fotce prďolka 😂
Míši tedy nezávidím, opravdu povedené výtvory 👏 Dobrou noc 🌜

dine2
9. pro 2017

u nas se modelovalo 🙂

kateg
9. pro 2017

Tak na poslední chvíli vkládám naše výtvory 😀, většina z nich totiž nechtěla uschnout. S Peťou jsme se tím bavili celý den. Pomáhal mi sbírat větvičky, pomaloval svíčku - vyfotila jsem ho radši až domaloval 😀 protože chtěl temperky baštit, klasika, že?
Logo Fisher-Price a housenku jsme vyrobili ze slaného těsta a po celodenním schnutí jsme výtvory obarvili temperovými barvami. Housenka (nebo taky jak by řekl Peťa "Kááá-ka" 😀❤) potřebuje ještě chvilku na doschnutí a pak půjde hezky na poličku do obýváku 🙂
S Pětou všem přejeme hodně štěstíčka nejenom v soutěži a doufám, že jste si to tvoření užili stejně jako my 🙂

janickaavitecek
10. pro 2017

Krasne rano,toto rozhodovani opravdu nezavidim😂krasne vytvory🙂

misa_fisherprice
autor
10. pro 2017

Krásné ráno všem, já se přiznám, že se mi vůbec nechce do vyhodnocení soutěže😨. Ještě jsem neprošla úplně všechno, ale to jsou tak krásné příspěvky, že já si snad ty HOUSENKY nechám pro sebe😉😉. Jdu si pozvat kamarády, ať mi pomůžou.... prostě jste fakt báječní rodičové a máte skvělé děti. Jsem ráda, že jste si tvoření užili s takovou radostí a že všechny dekorace vám budou dělat radost. Není důležité vyhrát, ale důležité je a bylo si to užít a být spolu. Krásné ráno, krásnou adventní neděli❤.

misa_fisherprice
autor
10. pro 2017

@kateg slaná housenka je naprosto dokonalá. Máte náš obrovský obdiv, jste tvořivá a príma maminka, Váš syn může být hrdý, že má tak bezva mamku. Užijte si to, moc vám děkuji. Míša😅❤

misa_fisherprice
autor
10. pro 2017

@colilka jsem tak ráda, že díky bláznivým nápadům jsme pomohli i k vánoční dekoraci u vás doma.
To mě těší opravdu moc a moc. Věnec máte krásný a hlavně velmi originální😂. Hračky z Fisher Price se usmívají blahem a stěstím, že budou s vámi i v této podobě. Moc děkuji a krásný advent. Míša❤

evusk
10. pro 2017

@kateg tož to musí vyhrát...jste skvělí a muselo to dát strašně práce. Moc Vám přeju, abyste vyhráli

denitek
10. pro 2017

@minonnka No co Ti budu povídat 😀 začíná házet ksichtíčky 😀 popravdě, kdyby semnou někdo dělal takovýhle psí kusy, tak bych se asi taky tak tvářila 😀

kateg
10. pro 2017

@misa_fisherprice Moc děkujeme 🙂 byla to parádní zábava 🙂. Peťa pomáhal jak jen mohl a dneska už jezdil né úplně doschlou housenkou v kuchyni po stole :D. Takže dnešek bude zaměřen na úklid :D
PS: housenka zatím drží :D

Strana
z6