Víkendová sobotní soutěž. Vyhrajete HOUSENKU?
Dobré ráno😘,
víkendová sobotní soutěž je tady😉.
Jdeme na to😅.
Zadání soutěže: ozdobte stromeček, větvičku, kytičku....cokoliv ze živé přírody a připravte tak vánoční dekoraci s Vašimi dětmi pro celou rodinu. Ozdobičky musíte vytvořit a musejí mít zvířecí motivy. Jelikož jsme u Fisher Price, nezapomeňte pár ozdobiček udělat třeba s Pejskem, Housenkou, Pejsinkou...😅. Vaše krásné výtvory nám vyfoťte a pošlete do soutěže.
Trvání soutěže: sobota 9.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 10.12. během dne
Výhry: 2 nejzdařilejší příspěvky odměníme HOUSENKOU od Fisher Price😅.
Přeji Vám všem krásnou zábavu, hezký adventní čas a hlavně buďte všichni spolu a hodně se smějte.
P.S. Pokud budete zdobit na zahradě, můžete přidat i vánoční světýlka a fotky poslat večer🙂.
Moc se těším na všechny příspěvky a hezké tvoření s dětmi.👦👧

❤👏 hezkou dobrou noc a děkuji!
@k_pusinka já mám takovou radost, že vy všichni máte radost a hlavně, že jste tvořili a byli všichni pohromadě a to je prostě smyslem všeho❤. Být spolu❤. Nádherné věci jste vymysleli s dětmi a jsem ráda, že vás to tak bavilo. Krásný večer, Míša
U teto souteze jsem se asi pobavila nejvice. Moc me to bavilo a koukam, ze i ostatni a vznikaji opravdu nadherne dila. Preji dobrou noc a nechte si zdat o housence.
Obdivuji všechny výtvory, jsou opravdu krád¨sné. Holky jinak nedaly, než si uděláme ozdobu na dveře, jako mají sousedé 🙂 Tak hezky pro větvičky - sami si je vybraly. A máme klasickou, českou výzdobu s prvky Fischer Price a našimi oblíbenými hrdiny! A tak máme krásnou dekoraci, moc se nám líbí. Nebýt těchto stránek, tak to tu nemáme tak hezké 🙂 A samozřejmě, musí svítit ve tmě! Prý to tu i krásně voní, jako v lese s čerstvým ovocem. Škoda, že to necítím, mám strašnou rýmu... :( Přejeme všem krásné svátky! :D
Tak dnes tvoril nas maly Jenicek pro svou sestricku, kdyz je u babicky. Vanoce pojal po svem a slavi je na plazi v Karibiku. Pro navozeni atmosfery doporucuji pustit tuto pisnicku:
https://www.youtube.com/watch?v=-3wXteJqudIJak se rika na Karibskych ostrovech : Mele Kalikimaka (Veselé Vánoce) od sklenky mleka a ťapičkových ozdob 😊
😂 jsem rada, ze jsem Te rozesmala 😅 ja se tlemila celou dobu, co jsem aranzovala zatisi a Jenicka 😅
😂😂...ale Sobojelena z otisku nožičky...klobouk dolů 👏
@denitek jako je tady spousta povedených příspěvků, ale tvůj by měl dostat speciální cenu za kreativitu 😂. To tlemení si dovedu představit. Nedávno jsme s kamoskou dělaly dětem speciální Vánoční fotky. Za fotku sněhuláka, mi jednou poděkuje. Škodolibě jsem si představovala, jak ji za 20 let budu ukazovat synově přítelkyni 😂😂😂
Tento týden blíží se ke konci,
my dělali vše, co bylo v naší moci.
Do našeho díla Fisher Price hrdiny jsme přidali,
aby náš domeček celý vánoční čas hlídali.
Stříhala, tvořila, pekla i tančila celá naše rodina,
už blíží se dokonce i půlnoční hodina.
Přejeme Vám všem dobrou noc,
Na poslední den s Vámi těšíme se moc.
Bude to zase zábava,
Inspiraci nám MIŠKA vždy dodává.
Nakoukla jsem ještě ven,
I housenka už sní si svůj sen.
Beatbo zatím tančí moc,
asi probliká tam celou noc.
Pejsek písníčky si zpívá,
hezky se mi na zvířátka dívá.
Fisher Price jsou hračky s kterými by si moje děti stále chtěli hrát,
Určitě se jim dnes o nich bude i zdát.
Dobrou noc
(tatínek scháněl větvičky, Radeček s maminko(já) tvořili ozdůbky a Radeček se sestřenicemi a bratrancemi pekli perníčky,já nakonec složila básničku při pečení vanilkových rohlíčků)
Tedy Míšo, musíme Vám moc poděkovat, protože bez Vaší soutěže bychom letos vůbec neměli adventní věnec! 🙂 Už jsem byla naprosto přesvědčená že letos ho dělat nebudu. A ejhle - máme ho jen díky Vám! Máme na něm Mikuláše Pejska, Čerta Beatbo, Anděla Pejsinku a Housenku, která stráží 4. adventní neděli, tedy štědrý den(vlastně je to Ježíšek)! Jen prosím omluvte ty opálené svíčky, našla jsem je z loňska, když malý chtěl kreslit a zdobit. Jiné jsem prostě neměla 🙂 Máme na advetním věnci chutná a zdravá jablíčka a pomeranče. A tady nějaké to domácí cukroví. Naši Fischer Price kamarádi už se zakousli do perníčků a Beatbo do jablíčka. Vždyť si to zaslouží za to, jak nám s celým věncem krásně pomáhali. Tak posíláme krásnou vánoční atmsféru Míše i všem maminkám a děťátků. Mějte se FischerPricově! 🙂❤
Děti housenka tak nadchla, že ačkoli nebylo dneska moc času, hned se daly do tvoření. Nejstarší už je šikovná, většinu zvládne sama, prostřednímu jsem sem tam s něčím pomohla já a s něčím sestra a nejmladší spíš ochutnávala při tvoření ovocné housenky a pak ochotně zapózovala s výsledkem. Focení už jsme dělali hodně ve spěchu před odjezdem, stomeček, který jsme nazdobili, měl s unesením ovocné housenky trošku problém, tak přidávám i fotku samotných ozdob, na stromečku nic moc vidět není. Nejprve pózovali jen mladší dva, pak přiběhla i nejstarší.
Dobry vecer Miso a maminky, dnes jsem soutezit nechtela,navsteva netere vsak vzala za sve. Celu navstevu peclive malovala,lepila,strihala a pry:"teto,ozdob stromecek az za tmy!!" No jo,jenze nez uspim maleho,udelam praci doma,tak uz je skoro noc. Ale co by clovek pro ta detska ocka neudelal. Takze jsem v pyzamu letela pred barak,zdobila,zapalovala,do toho mi v tom delal neporadek vitr,zmrzla jsem az na kost,ale mam fotky!!!😃😃😃 tak se mila poroto prosim hezky usad,prohledni si nase veledilo a prihledni prosim na me zmrzle nohy a ruce😃😃😃 a nejlepsi je,ze si vyzdobu urcite nechame dokud to pujde😃 P.S pokud bychom naaaaahodou vyhrali,vyhra poputuje detem od arwpal do noveho lepsiho zacatku. Stepanek je opravdu jeste malicky,neter (9 let) zase velka. Moc zdravime. Tym Katka a Terezka😊
@hahahala 😀 ten výraz na první fotce 😀 👍
@jarcca 😀 jsem si říkala, kde je ta slepice 🙂
@janickaavitecek Máte to parádní 👍
@izzylka Máme podobnou bonsaj a byla také náhradní plán, kdybych se nedostala k větvičkám (muž by také nebyl nadšen 😀 ).
@denitek Jak se tváří na té první fotce prďolka 😂
Míši tedy nezávidím, opravdu povedené výtvory 👏 Dobrou noc 🌜
Tak na poslední chvíli vkládám naše výtvory 😀, většina z nich totiž nechtěla uschnout. S Peťou jsme se tím bavili celý den. Pomáhal mi sbírat větvičky, pomaloval svíčku - vyfotila jsem ho radši až domaloval 😀 protože chtěl temperky baštit, klasika, že?
Logo Fisher-Price a housenku jsme vyrobili ze slaného těsta a po celodenním schnutí jsme výtvory obarvili temperovými barvami. Housenka (nebo taky jak by řekl Peťa "Kááá-ka" 😀❤) potřebuje ještě chvilku na doschnutí a pak půjde hezky na poličku do obýváku 🙂
S Pětou všem přejeme hodně štěstíčka nejenom v soutěži a doufám, že jste si to tvoření užili stejně jako my 🙂
Krasne rano,toto rozhodovani opravdu nezavidim😂krasne vytvory🙂
Krásné ráno všem, já se přiznám, že se mi vůbec nechce do vyhodnocení soutěže😨. Ještě jsem neprošla úplně všechno, ale to jsou tak krásné příspěvky, že já si snad ty HOUSENKY nechám pro sebe😉😉. Jdu si pozvat kamarády, ať mi pomůžou.... prostě jste fakt báječní rodičové a máte skvělé děti. Jsem ráda, že jste si tvoření užili s takovou radostí a že všechny dekorace vám budou dělat radost. Není důležité vyhrát, ale důležité je a bylo si to užít a být spolu. Krásné ráno, krásnou adventní neděli❤.
@kateg slaná housenka je naprosto dokonalá. Máte náš obrovský obdiv, jste tvořivá a príma maminka, Váš syn může být hrdý, že má tak bezva mamku. Užijte si to, moc vám děkuji. Míša😅❤
@colilka jsem tak ráda, že díky bláznivým nápadům jsme pomohli i k vánoční dekoraci u vás doma.
To mě těší opravdu moc a moc. Věnec máte krásný a hlavně velmi originální😂. Hračky z Fisher Price se usmívají blahem a stěstím, že budou s vámi i v této podobě. Moc děkuji a krásný advent. Míša❤
@misa_fisherprice Moc děkujeme 🙂 byla to parádní zábava 🙂. Peťa pomáhal jak jen mohl a dneska už jezdil né úplně doschlou housenkou v kuchyni po stole :D. Takže dnešek bude zaměřen na úklid :D
PS: housenka zatím drží :D

Děkujeme za krásnou soutěž. Holky začaly hned ráno tvořit. Celé dopoledne kreslily, střihaly a lepily. S nadšením vytvořily baňky na stromeček z polystyrenu a alobalu, pak je ozdobily FP zvířátky. Pejsinku a opičku věrně nakreslily podle hraček nejmladší dcery. A nakonec jsme si před setměním udělali všichni procházku k babičce, a ozdobili její smrček a udělali jsme tam zvířátkům z FP krásné Vánoce. A nesměla chybět fotka za úplné tmy. Teď už všechny tři dcery spokojeně spí ❤👍