icon

Úterní SOUTĚŽ o balíček pro kreativní tvorbu

klara_kik
1. pro 2015

Vyhlašujeme malou soutěž adventních věnců vlastní výroby! 🙂 V návaznosti na naši diskusi o vánočních dekoracích jsme se rozhodli, že jednu z vás, které jste zdobily svůj adventní věnec či svícen, odměníme praktickým dárečkem z KiKu. Sdílejte s námi do středy do 9:00 fotečku svého adventního dílka. Jedna z vás od nás získá náš balíček pro kreativní tvorbu, který se vám určitě ještě před Vánoci bude hodit a potěší i vaše tvořivé děti.

Úterní SOUTĚŽ o balíček pro kreativní tvorbu
Strana
z5
simijj
1. pro 2015

Letos tak trochu netradicni,ja rikam adventni nevenec 🙂

pouzarovaj
1. pro 2015

vyrábím pro radost, rodinu a kamarády🙂

marilyn5
1. pro 2015

Letos ve fialove 🙂

vorllinka
1. pro 2015

Můj letošní 🙂

jenny.kay
1. pro 2015

Tak věnec to není, no....... Já miluju minimalismus, takže jsme s dcerami prostě jen v KIKu koupily svícen a svíčky a dosypaly to kouličkami 😅 Holky u hotového svícnu seděly jako u vytržení a od manžela se mi dostalo pochvaly, že jsem se trefila přesně do jeho vkusu.

igiana
1. pro 2015

😵 Tenhle venec je pro mne nejkrasnejsi, protoze ho poprve udelala uplne sama moje 16tileta dcera.

petra_pf
1. pro 2015

Tento adventní věnec je vyroben ze "zbytků svatební výzdoby" 🙂 Krásný advent všem!

valuvka
1. pro 2015

my letos "hranatý" věnec 🙂 ale chtěla jsem zapojit i děti, takže tohle mi přišlo super, malý poskládal větvičky, já usadila skleničky, malý do nich nasypal cukr jako sníh a vložil svíčku, pak nazdobil dekoracemi a bylo to - spoustu radosti a zábava na půl dne 🙂

zachrpe
1. pro 2015

1) pro nás domů, 2) pro kamarádku, 3) pro maminku, 4) pro tchýni, 5) pro švagrovou, 6) pro babičku, 7) pro sousedku a 8) na hlavní dveře 😀 Pro letošní Vánoce hotovo !!! 😀

amaliee
1. pro 2015

Každý rok vypadá podobně, ale tak se nám líbí.

markiiii88
1. pro 2015

Letos trošku jinak než obvykle,hranatý svicen.K tomu stromek s buksusu a doma dělané prizdoby že samotvrdnouci hmoty od vás z KIK.

helulela
1. pro 2015

Na letošní se teprve chystám, pozdě, vím, ale zapálíme si dvě svíčky najednou 😉 Přidávám jeden z dřívějška, jednoduché dekorace "co dům dal"🙂

olidor
1. pro 2015

Letošní Vánoce budou u nás ve znamení šíšek a zlato-bílé. Každý rok slouží jako stojánek na Adventní věnce Retro mísa KIK 😀

krikul
1. pro 2015

U nas letos takto...

sabcav
1. pro 2015

Letos rychlá jednoduchá výzdoba , ale nám se líbí, pomáhaly i holky 🙂

veronikec
1. pro 2015

Můj první samostatně vyrobený "věnec" nebo spíš adventní miska 🙂 červené baněčky a podnos z Kiku 🙂

abcd987
1. pro 2015

U nás letos takto ...

nifisl
1. pro 2015
prada11
1. pro 2015

Můj loňský,, věnec''. Letos mne naše holčička nenechala udělat nový.

t22d
1. pro 2015

samodomo výroba a svíčky z Kiku 🙂

amalka89
1. pro 2015

U nás letos jednoduše, na umělecké díla nebyl čas🙂

p_ch
1. pro 2015
zimkova
1. pro 2015

Dobrý den všem, my letos dělali adventní věnec poprvé. Sněhové vločky jsme si vyrobili sami pomocí tavné pistole, oříšky si nasbírali a naloupali sami. Také žaludy jsme našli moc hezké. Syn Kubíček si chtěl vyzkoušet také tvoření, tak vyrobil svůj vlastní adventní věneček. Moc se mu povedl. Přikládám i foto našich adventních kalendářů pro děti jako inspiraci 🙂

terezacerna1990
1. pro 2015
naturela88
1. pro 2015

Letos jsem dělala tento.

sulcovajana
1. pro 2015
smekalovamo
1. pro 2015

Věneček je z odličovacích tamponů a ořechů . 🙂

moncitos
1. pro 2015

Moje tvorba pro mě, rodinu a známé 🙂

mykolaapsi
1. pro 2015

Můj trvanlivý adventní věnec ve stylu "co les dal".

nicky_2
1. pro 2015
Strana
z5