icon

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu

patricia_trinity
Moderátor
29. led 2018

Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts podľa štandardov babyfriendly. Doprajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“. Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.

Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.

Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...

alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 05.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Strana
z8
sandraro123
30. led 2018

Musím říct, že jsem vůbec netušila, že takovéhle pobyty existují, takže palec nahoru, super, že tohle děláte...Jinak se mi líbí všechny hotely, ale asi nejvíc vedou Tatry, slyšela jsem, že tam je překrásně, ale určitě člověk nemůže pochybit, ať si vybere cokoli....a ty programy jsou taky vychytané...

sosama
30. led 2018

Nabídka hotelů je velmi zajímavá, určitě by nebyl problém si vybrat 🙂 Máme 3-letou holčičku, takže si myslím že hotel ATRIUM by byl pro nás TOP. Nabídka je to pestrá a všechny programy jsou velmi zajímavé, těžko si vůbec vybrat 🙂 Nikdy jsem ještě na Slovensku nebyla a je to můj sen, se tam do budoucna podívat. A nevím jak jinak a lépe si Slovensko užít , než v krásném hotelu, s bohatým programem a se svojí milovanou rodinou 🙂

milana18
30. led 2018

Všechny hotely jsou super a mají hodně co nabídnout. Naše volba se musí co nejvíce podřídit našim dvěma divochům, nejvíc by se jim asi líbilo v hotelu Senec. 🙂 A když jsou spokojené děti, jsme spokojení i my. 😉

jitulien
30. led 2018

Hotel Atrium ❤️ Krásný hotel, krásné Tatry 😊 Máme rádi horskou přírodu a tohle by bylo ideální 😉

barushet
30. led 2018

Vybírám mezi Atriem a Sencem. Určitě bych ráda navštívila oba. Rádi s přítelem chodíme po horách, ale v Senci mi příjde, že je lepší vyžití pro děti.

barinkas
30. led 2018

Jééé, obdobná soutěž zde už byla, ne? 🙂 Já bych si určitě vybrala hotel Atrium High Tatras. My s mužem jsme v Tatrách již byli, ale naše 5 letá slečna ne, má hory doporučené od paní doktorky, bývá často nemocná s průduškami, takže výhra by byla skvěláááá 🙂

1miska
30. led 2018

za nás by to byl hotel Atrium - a to tím, že podívat do tater jsme uz dlouho chteli, ale tehotenství, když byl malé rok, tak druhé tehotenství, takže první leto byl mazec, druhé leto jsme porad resili spani/nespani atd... a letos konecne když holky mají 4 a 2 roky, starsi něco ujde a mensi se poponese v krosnicce doufáme ze se do hor podivame

evly
30. led 2018

Tak nám by se mooc líbil Senec, vypadá krásně jak hotel, zázemí, tak i okolí, až bych zvažovala, jestli nejet po letech jen s mužem a užít si trochu sportu a romantiky. Ale znám se a vím, že by mi to vůči dětem bylo líto, tak bychom volili Senec a určitě na 4 nebo 7 dní, ať si to pořádně užijeme a vyzkoušíme vše, co nabízí. Dítka jsou ještě malá, takže by jim ke štěstí stačila trampoška, kolotoč, bazén, aquapark a top by beztak byla jízda vláčkem. A já jsem ráda za dovču, kde nemusím vařit, takže fotky pokrmů vypadají také skvěle a myslím, že máme tip na dovču, kterou zvážíme, ikdyž nevyhrajeme. Loni jsme byli v termálech na Slovensku, tak bychom letos klidně jeli stejným směrem 🙂 dcerka i tak všem nadšeně říkala, jak byla na Slovensku, tak by mohla pokračovat.

perla28
30. led 2018

Vaše hotely vypadají prostě úžasně... klobouk dolů.. líbilo by se nám uplně v jakémkoliv, i když Atrium hotel ve Vysokých Tatrách by byl top, neboť prostě Tatry jsou Tatry. Babička to tam milovala a já se tam ráda vracím. Manžel je turista, ten je vždy v sedmém nebi 🙂 Díky že tu jste, díky že o sobě v těchto týdnech dáváte vědět. Opravdu krásný nápad.

marcetta_k
30. led 2018

pro mě je těžké rozhodování mezi Vysokými Tatrami a Sitnem.
Ve Vysokých Tatrách by to byla vzpomínka na první dovolenou před 12 lety s mým manželem. Kousek od Sitna jsme zase jezdili na dovolenou s rodiči, když jsem byla malá 🙂 Ale asi by zvítězily Tatry..
Slovensko mohu považovat opravdu za svůj druhý domov, jelikož odtamtud pochází oba moji dědečkové a také tam máme moc dobré kamarády, za kterými se snažíme každý rok jezdit. Teď co máme roční holčičku, určitě bychom ji s manželem chtěli brát na pořádné výlety a mezi ně Tatry rozhodně patří!

mishutkaa
30. led 2018

Všechny hotely vypadají úplně skvěle,ale nejvíc se mi líbí Senec ,tam bychom si to se synem určitě skvěle užili 🙂

myskyyy
30. led 2018

Já jsem teda ukázala všechny nabídky našemu Matýskovi a on si sám řekl, tady bych chtěl maminko, prosím 🙂 vybral si Senec lake resort . Jsme teď pořád nemocní, já do toho sloužím denní, noční v nemocnici, takže taková krásná dovolená by byl sen nejen našeho Cipíska, ale celé naší rodinky ❤ přidávám si to do našeho "to do listu" a třeba jednou se tam podíváme, na Slovensku jsme ještě nebyli 🙂 děkuju za všechny maminky tady, že chcete některé z nás udělat takovou radost, v dnešní době je to obdivuhodné! Ať se vám daří a hotely mají jen samé spokojené návštěvníky 🙂

yelowangel
30. led 2018

Všechny hotely jsou krásné a mají svoje kouzlo a je hrozně těžký si mezi nimi vybrat. Postupně pokud se nám to povede bych strašně ráda navštívila všechny. Asi by u mě zvítězil Senec protože náš malí se nenarodil jako dítě ale jako pulec. Bazén v létě nesmí chybět a vydrží v něm celý odpoledne a ta pláž by pro něj byla naprosto ideální. Ale v Sitnu se mě strašně líbí téma všade samé bubliny, to je další věc kterou miluje. Na druhou stranu nevím jestli by 3 dny vydržel zaujatej jenom bublinama. Takže moje volba je určitě Senec ale Sitno za ním rozhodně nezůstává pozadu.

pathusha
30. led 2018

Ja by som si nevedela vybrat medzi Sitnom a Sencom 🙂
Mnoho moznosti ako sa zabavit a krasna priroda..
V tomto kute Slovenska som este nebola a Senecke jazera su preslavene a napr okruzna jazda vlacikom by bol pre malu urcite zazitok 🙂 a dorazila by sa bud na koncerte,miluje pisnicky a rada si i zatancuje a proste celkove zmena by nam prospela 🙂

Je super,ze i take siete hotelov existuju,kde myslia i na malych objavitelov a ze maji nalepku Baby friendly a je tam max kutik s rozbitymi hrackami 🙂

klaryk01
30. led 2018

Máte moc úžasné letní pobyty s krásnou přírodou kolem a vyžitím pro děti i dospělé. Nejvíce mě zaujala letní dovolená SITNO Forest Resort.

mataata
30. led 2018

Moc pěkná nabídka v krásném prostředí - mě osobně se nejvíc zaujaly tématické programy v hotelu Senec a to Cesta kolem světa nebo Festival maskotů. Jinak hříčka Slunce, seno, Senec se vám moc povedla!
Chtěla bych jako dítě zažít aktivní dovolenou, kdy někdo dělá program i pro mě 🙂

pekosek
30. led 2018

Krásný den přeji, Vaše síť hotelů je úžasná. Těžko si vybrat... Nejvíce mě zaujal hotel Sitno a Tatry. Tatry svojí nádhernou polohou a překrásným vybavením. I přesto by u mě asi vyhrál hotel Sitno a to především pro krásný vodní ráj pro nejmenší (miniME AQUAFUN) a velice krásně zařízenou hernou. Zde by si můj malý syn vyhrál. Pohádkový týden vypadá velice krásné.

cottie
30. led 2018

Jak já Vám ty Tatry závidím! My bychom si vybrali určitě Atrium hotel v Tatrách, přes den bychom si dali do těla v horách, ani bychom nemuseli na žádné dlouhé túry, protože s dětmi 3, a 6 měsíců by to náročné určitě bylo, ale my se výzev nebojíme! A večer bychom se šli zregenerovat do úžasného podzemního wellness světa. a druhý den zase nanovo. No už to uplně vidím. Jinak Vaše hotely jsou všechny krásné, i na Senci může být fajn, ale nás prostě táhnou hory!

carolyncassady
30. led 2018

@patricia_trinity Všechny vypadají báječně, zvolila bych Senec, nabídku máte tak širokou, že je těžké vybrat!

verca38
30. led 2018

Moc krasna soutez😉Pokud bych si mohla vybrat,urcite bych se chtěla opet podivat do Tater😍Hory sou takova nase srdcovka,takze letos bychom urcite chteli nekam vyrazit i s naší malinkou,snad si je zamiluje stejne jako my😍Takze Atrium Hotel,je nase jasna volba👍

asongforfay
30. led 2018

Zdravím,
každá nabídka je dost výživná, hezká místa a možnost zábavy i odpočinku. V létě bych pro děti vybrala Sitno (ten wellness 4 živlů mě zaujal zase pro mne a vzhledem k cestě z ČR je i ta vzdálenost fajn), nicméně v jiném období by se mi líbil Atrium (ten je tedy můj favorit a určitě bych využila jeho nabídku, bohužel zase vzdálenost je delší). Konkrétní nabídky tematických týdnů jsem se nedohledala, ale i bez toho je vyžití všude dosti. No asi bych musela ještě popřemýšlet a rozhodnout se finálně.

patricia_trinity
autorModerátor
30. led 2018

Senec a Tatry zatiaľ jednoznačné preferencie – posielame menšiu ukážku známeho seneckého leta 😊
https://www.facebook.com/hotelsenec/videos/1504...

sticker
roseofnight
30. led 2018

Děkuji moc za možnost soutěžit. O těchto resortech čtu poprvé a musím říct, že jsem nadšená. Slovensko milujeme, maminka pochází z Košic, takže je t takový můj druhý domov. Vzhledem k tomu, že milujeme přírodu, určitě bych pro nás a naší dvoulketou cácorku volila Atrium Hotel High Tatras.

lucipech
30. led 2018

Vsechny hotely vypadaji super, ja bych asi vybrala Sitno hotel, maji tam opravdu hodne zabavy pro celou rodinu, deti by si urcite uzily detsky koutek dokonce dvoupodlazni, manzel by si uzil soukrome kino s popcornem a ja bych si zasla do krasneho wellnes centra, takze spokojena cela rodina. A to vsechno na jednom miste, to by byla super dovolena.

martullinda93
30. led 2018

Děkuji Vám za tu možnost, soutěžit o pobyt na jednom z Vašich hotelů. Stejně jako při poslední soutěži i tady bych zvolila hotel Atrium. Důvodem jsou Vysoké Tatry, kam bych se ráda znovu po 15 letech podívala. Konkrétně bych navštívila blízký Poprad, kde jsem byla poprvé a naposledy ještě jako malá holka s rodičema. Pamatuji si jen na to dobrodružství, které jsme zde zažili.... od dlouhého cestování vlakem až po hledání noclehu, který jsme tenkrát hledali dlouho do noci, protože všude jinde měli obsazeno. Nejde ani zapomenout na tu krásu všude kolem. Takže za mě hotel Atrium by byl jasná volba.

radkamorrisova
30. led 2018

Z vaší nabídky je opravdu těžké si vybrat. Všechny resorty jsou krásné a nabízejí zajímavé tematické týdny. ☺ Vybírala jsem hlavně s ohledem na našeho malého syna. Tady jsou mé volby.
1. Senec - Slunce, seno, Senec (zvířátka jsou pořád v oblibě a navíc si myslím, že v této době by si každé dítě mělo život na vesnici vyzkoušet)
2. Sitno - Všude samé bubliny (bubliny syn miluje)
3. Atrium - Retro 80 ky (tak tohle bych si užila já, návrat do dětství ❤)

blka
30. led 2018

Krásná soutěž a úžasná nabídka hotelů. Vybrat jen jeden je oříšek a určitě v každém musí být krásná dovolená. Vybrala bych Sitno Forest Resort. Synové o manžel by byli nadšení z vodního světa. Nabídku tematických týdnů jsem nenašla, ale věřím, že musí být bohatá a každý si vybere, co se mu bude líbit.

teaw
30. led 2018

Dobry den, to je krasna soutez, nikdy jsme v Tatrach s manzelem a synem nebyli, tak by to byla hezka premiera a jeste v tak nadhernych hotelech. Tatry zname jen z filmu Roman pro zeny 🙂
Vsechny hotely nas zaujaly, ale kdybychom si meli opravdu vybrat, tak Hotel Atrium.
Dekujeme za moznost se zucastnit teto souteze!
Preji hezky den a soutezicim hodne stesti!
Tereza

elinkal
30. led 2018

Hezký den! Už dlouho plánujeme Senec, ale stále jsme se k tomu nějak nedostali, proto je z nabízené trojky jasná volba 🙂. Slovensko máme na výlety a dovolené celkově moc rádi, naposledy jsme trávili letní dovolenou v Prievidze. Tudíž by nám udělalo velikou radost vyhrát pobyt v tak krásném hotelu, na našem milovaném Slovensku 🤗.

heligona
30. led 2018

Tematické týdny jsou skvělý nápad, každý si může vybrat podle toho, co děti baví. Jako tip na téma mě napadl písek - stavění hradů, přehrad, vodních kanálů, zahrabavani do písku, soutěže v písku nebo s pískem, piskovani obrázků, kineticky písek...
Na léto se mi hrozně líbí hotel Senec a Slunce, seno, Senec.

Strana
z8