Kapky Gynex a vaše zkušenosti-pomohly vám k otěhotnění?
Ahoj, je tady někdo, komu se nedařilo otěhotnět a při užívání kapek GYNEX se vám to povedlo ? Jaké jsou vaše zkušenosti s kapkami Gynex, jak dlouho jste je užívaly, případně pozorovaly jste nějaké vedlejší účinky ? Děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti 🙂
@petit_grisu ty jo, tak to je divné, a určitě to bylo z Gynexu? zatím jsem slyšela samou chválu...pokud už nepomůže, tak rozhodně neublíží, ale tohle....a proč jsi ho vlastně brala, když jsi měla pravidelný cyklus?
@victress Tak on není jen na úpravu cyklu, je i na lepší celkovou psychiku, a všechno možné. Já ho brala na ovulaci, měla jsem jí každý měsíc jinak, tak jsem tomu těhotenství chtěla trochu pomoct. 🙂 Nic jiného jsem neužívala, tak nevím co jiného by mi to mohlo způsobit. Je ale pravda, že jsem ve skupině Snažilek tenkrát nebyla jediná. Někomu sedne, někomu ne.. 🙂
@petit_grisu
@victress Já mívám obvykle pravidelné cykly 26 a 27 dní. Při užívání Gynexu se mi akorát upravil na 28 dní a prodloužil mi druhou fázi cyklu po ovulce z 12 dnů na 14, což je ideální 😉
@petit_grisu A nemohlo to být něčím jiným ??? Třeba anovulační cyklus?? 1 - 2x do roka, prý může být normální... třeba to ani s Gynexem nesouvisí...měla jsi v tom dlouhém cyklu ovulaci ? pokud ano, tak musela být až kolem 60 DC, což je nepravděpodobné ... a měřila jsi BT nebo dělala ovu testy v tom dlouhém cyklu ??? Spíš to vypadá na anovulák, cyklus s ovulací obvykle trvá kratší dobu...
@petit_grisu Jsem ted´ve skupině snažilek, které mají zkušenost s dlouhými i anovulačními cykly a měří k tomu BT a dělají ovu testy.... Klasický ovulační cyklus 70 dní není určitě v normě... to vypadá opravdu spíš na anovulák nebo to může způsobit nízká hladina FSH (folikulo- stimulačního hormonu) ...Gynex je opravdu přípravek na přírodní bázi a dá se přirovnat k homeopatikum... může stimulovat trošku činnost hormonu, ale takové prodloužení cyklu nemyslím, že je jeho práce... jsem zdravotník, tak jen čistě teoreticky zkoumám co způsobuje...
@martinabe
@martinabe myslím, že správné dávkování a užívání je důležité... zvláště v případě těhu... mě dr. doporučil 5 kapek 3x denně půl hodiny před jídlem nebo hodinu po jídle...jestli to budeš dělat před nebo po nebo budeš kombinovat obojí, nehraje roli... ráno a v poledne ho beru před jídlem a večer po jídle... je to tím, že ráno si ho dávám když vstanu, at´nezapomenu a snídám potom...před polednem v práci si ho dávám taky před obědem, at´pak na to nemusím v práci myslet...a večer, když příjdu domu, mám takový hlad, že se najím a beru ho proto po jídle 😀 Jiné složitosti bych v tom nehledala 😉
Ahoj holky,mám dotaz,doktorka mi doporučila začít užívat Utrogestan ale do hormonů se mi moc nechce :( Myslíte že by mi Gynex pomohl místo Utroše? Dala mi ho abych oplodněné vajíčko kdyžtak udržela.Děkuju za názor ;)
@radiz ahoj, můžu mít taky dotaz??? Nikde jsem se nedočetla, jak dlouho se může Gynex užívat? Dobírám 2.balení... Tak jestli se může užívat nějak dlouhodobě... Děkuji za odpověď 😉 🙂
Já osobně bych se přikláněla k bylinkám, které jsou určeny přímo pro uživatelku, tzn. zajít za nějakou doporučenou, osvědčenou léčitelkou, bylinkářkou... tyto univerzální přípravky mi nikdy moc nepomohly, ale každý organismus je jiný... a také je to o tom, čemu člověk věří 😉
@beruska1889 v příbalovém letáku je psáno, že se gynex nedoporučuje vysazovat. Z hlediska zhoršení stavu. TAké ho beru už měsíc a dokud neotěhotním, tak ho asi brát budu. Ze všech těch výrobků mi byl nejblíž. 🙂
@verculinuska ahojky, tak to jo, to jsem tam nikde neviděla... ☹ je fakt, že po prvním balení jsem si říkala, že by to mohlo stačit a než jsem si koupila druhé balení, tak se mi cyklus zase parádně rozhodil... ☹ tak jsem pořídila další a je to zas lepší... beru k tomu ještě Nosifol forte... tak doufám, že mi to k tomu těhotenství konečně pomůže... začínám být lehce nervózní... ☹
@beruska1889 určitě se nám zadaří. Od kdy se snažíte? Já vysadila v únoru a od té doby jsem nemens. v pátek jdu na gyndu,bohužel si vysedět frontu, protože jinak jsem objednaná až na září. 😖
@verculinuska já v to doufám každý měsíc... 😉 snažíme se od loňského prosince... 😒 no s tím cyklem jsem to měla taky divoké, vysadila jsem HA loni v srpnu a první ms přišla až v říjnu... a do dnes to není dobrý... ☹ proto stále ten Gynex... s doktorem jsem to ještě neřešila, na preventivku jsem objednaná za měsíc tak to s ním asi pak všechno proberu.... ty objednané časy jsou brutální... ale to je asi všude... aspoň, že Tě vezmou po "vysezení" fronty... a nepošlou Tě domů, že nejsi objednaná... a co změna doktora???
@radiz @verculinuska @beruska1889 holky prosím o radu, taky jsem si koupila gynex a chystám se začít užívat.. je jedno kdy začnu? Zkrátka začnu - 3 týdny budu brát, pak týden pauza, a tak dále. ... A chci se zeptat také na množství kapek, potřebuji upravit cyklus, po dlouhodobém užívání antikoncepce to mám zřejmě trochu rozhozené... Jo a zajímá mě také, jestli nevíte, jestli se může zároven gynex a zároveň femibion 1? Díky za vaše postřehy! 🙂
@zuzanka_13 Ahoj, je úplně jedno kdy začneš, jen je třeba dodržet to schéma 3 týdny brát, týden vysadit... 😉 já brala 7-0-7 a beru to tak do teď už asi od února a vyhovuje mi to 😉 Femibion k tomu určitě jde, je to listovka, já k tomu beru listovku od dr.Maxe 8OO a v pohodě, je to jiný preparát... 😉 ať se vše brzy srovná... 😉 🙂
@beruska1889 super, díky moc!
@zuzanka_13 za málo... 😉 🙂
@zuzanka_13 Ahojky, já beru kapičky 7-7-7 půl hodiny před jídlem, nebo půl hodiny po jídle (jak stíhám) 😉 k tomu piju kontryhel čaj a kyselinu listovou. Také mám rozházenou MS po vysazení ant. Cyklus mám po 50-60 dnech.. takže nepočítám, že se ihned zadaří 🙂
@zuzanka_13 BERE SE 3 TÝDNY V KUSE... JEDNO KDY ZAČNEŠ... PAK NA TÝDEN VYNECHAT... Dr. MI PORADIL BRÁT JE 3X DENNĚ 5 KAPEK... POKUD JÍSTÍŠ, ŽE JSI TĚHU, PAK JE VYSAD´ 🙂
Ahojte chcela by som sa vás opýtať že keď ste užívali kvapky gynex či ste boli
-oslabené
-poboliva ma strašne bruško a pycha ma vo vaječníkoch ☹
- ďalej som si všimla že mi vypadávaju vlasy ☹ a to dosť všade v posteli v kupelni a aj na veciach sú vlasy plus na zemi
-a prsia ma začali strašne bolieť už dva týždne v kuse ak nie viac
Prosim vas o radu ozvyte sa mi beriem gynex 2x -po 6 kvapiek
A mam pco nepravidelnu menštruáciu teraz aom 38dc ☹
Ahoj holky je tu někdo kdo už je nepotřebuje a prodá?

Mě nepomohly, naopak, strašně mi rozházely a prodloužily cyklus. 🙂 Měla jsem pravidelný cyklus 28DC a prodloužil mi ho až na 70DC. 😖 Vysadila jsem a všechno se srovnalo.