Ahojky holky, plánujeme miminko v roce 2013, původní plán byl až v létě, ale obávám se, že do léta to asi už nevydržím 😉Kdo chce, přidejte se do diskuze, probereme vše, víc hlav. víc ví . - )) Těším se na Vás . - )
@michaelarackova no nestraš mě :((( Já tak nějak naivně doufala, že po vysazení hned ovulace bude pěkně 14 den a basta, a ono asi nic:(
@terunka88 no včera jsem to vydržela, i když sem testovala až kolem 19 a stejně nic :( Cykly nevím, mám vysazeno první měsíc,ale viz výš, tak nějak sem doufala, že se hned "nastartuju ":( sem naivní co 😀
@phuskova Mně přijde v 19h celkem pozdě..co vím takhle z různých zkušeností, nejlepší je to odpoledne, řekla bych tak někdy mezi 14-17. hodinou..
Hele nebuď zklamaná..já myslím, že se něco takového dalo čekat, respektive si myslím, že mít po vysazení antikoncepce naprosto ukázkový cyklus a ukázkovou ovulaci je téměř zázrak (co tak slýchávám)..ale ono se to určitě během pár cyklů upraví, neboj 😉
@terunka88 Ok,dneska to zkusím dříve 🙂 Ale nepociťuju na sobě ani náznak, jak se říká že to ženská pozná:(
A právě včera sem mluvila s tou kamarádkou co nedávno otěhotněla, doktorka jí loni řekla, že má nemocný vaječníky navíc polysystický a tak že to bude trvat klidně i 2 roky než otěhotní, brala prášky 7 let...tak je hned vysadila, v půlce prosince, no a hned na poprvé otěhotněla a teďka je ve 2 měsíci...takže je asi nějaká výjimka nebo já nevím :( Doufala, sem že budu hned fungovat taky 😀 Další kamarádka to samý, v létě vysadila a hned první cyklus bum a je omiminkovaná 🙂)
@phuskova Právěže prd! ☹ Ale teď se snžim to moc neřešit, protože jinak by mi už hráblo! ☹
Skupina založena!!!! Někdo už je přidaný, kdo chce ještě, písněte! 🙂
@michaelarackova jo jo,tak taková tabulka by byla ideální 🙂) už na ní pracuješ :D??
@kikika87 Založila jsem soukromou skupinu, aby to nemohl jen tak někdo číst, tam jí dáme! 🙂
@michaelarackova no já to taky zatím neřeším, uvidím časem 🙂
Jinak jaká tabulka? 😀
@michaelarackova Jako fakt :D?
@kikika87 Jasně! 😀
@michaelarackova Tak já bych prosím ráda do soukromé skupiny 🙂
@fwllo Ty už tam jsi! 🙂
@michaelarackova Už jsem našla 🙂 díky..
@phuskova S přehledem! Psaly jsme to někde o pár stránek dál...Přehled, kdo se kdy začne snažit, kdo už má //, kdo má jak dlouhý cyklus, kdy ovu! 😀 Zkus to najít! 😀
@michaelarackova Míšo, kde tu soukromou diskuzi najdu?
@martakl Dáš si ,,soukromé diskuze" a tam už bys jí měla vidět! 🙂
@michaelarackova Píše mi to "zatím tě nikdo nepřidal do skupiny" Nebo koukám někam jinam? Já chci za váma holky!😀
@martakl Jééé, zapomněla jsem na tebe! Už jsi tam! Omlouvám se... 😔
Můžu se k vám holky taky připojit do soukro diskuse? Nějak jsem ji nenašla ☹
Muzu taky k vam na soukromo?
@klarkakrejcova
@zuzkakoc holky, Míša @michaelarackova vás určitě přidá- já nemůžu 🙂
@klarkakrejcova
@zuzkakoc jste tam! 🙂
Kdo bude chtít do soukromé, písněte mi! 🙂
@michaelarackova kde to najdu?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@fwllo S tim souhlasim, takyy bych byla radsi, kdyby to bylo soukrome... preci jen taky nepotrebuji, aby nekteri neco vedeli 😖