icon

Snažilky srpen/září 2011. Přidá se některá?

baibies
29. črc 2011

Přidá se někdo???

mihaji
22. zář 2011

@anabella_lee Dobré ránko 🙂 , taky včera tulení proběhlo a doufám, že bude probíhat i v následujících dnech a manžel se začne konečně pořádně taky snažit 🙂

anabella_lee
22. zář 2011

@mihaji to doufám 😉 mě byla slíbená masáž v pátek s tulením, tak snad nezmění názor 😀

mihaji
22. zář 2011

@anabella_lee Hmmm masáž bych si taky dala líbit 🙂

anabella_lee
22. zář 2011

@mihaji no to jsem si do něj rypla jak jsem se v pondělí vrátila od lékaře s těma mýma kolenama, doktor se mě totiž ptal zda mě manžel masíruje, a na to jsem mu řekla že se mu nehcce, velice se divil že se mu nehcce tak krásné nohy masírovat 😀 a a´t mu vyřídím že budu teda chodit k němu na masáže když se mu enchce a i klidně erotické 😀 No tak jsem to manžovi řekla, ten se samozdřejmě nasral , ale ještě v ten den ta masáš byla 😀 tak snad mu to vydrží🙂

mihaji
22. zář 2011

@anabella_lee No, to by se ten můj taky asi naštval, obzvlášť na toho mého gyndaře má nějakou pifku 😀

anabella_lee
22. zář 2011

@mihaji no a to nebyl ani gyndař, ale déktor z rahabilitací 😀

mihaji
22. zář 2011

@anabella_lee To mi je jasný, ale když ti nabízel masáže a ještě erotické, tak se už manželovi nedivím vůbec 😀

petulka35
22. zář 2011

Ahoj holky tak přeju dobré ráno.Tak mě dneska pod dvou dnech zpoždění přišla MS ale opravdu hodně slabá.Tak jěště uvidíme.Zítra si jěště udělám test.

anabella_lee
22. zář 2011

@mihaji to jo no ale když to řekl tak jsem si musela doma rypnout že .-) a zatím to nese ovoce tak to bylo i k něčemu 😀

alisi001
22. zář 2011

ahoj holky převezměte někdo tabulku po mě díky 😉

luckaakuba
22. zář 2011

Ahoj holky tak já se přidávám k snažilkám od září chtěla jsem se zeptat zda je možné, když jsem si dělal test včera i dnes a na obou byly 2 čárky ta druhá slabší zda je to už tady i po tak krátké době. vysadila jsem poslední týden v srpnu pak nastala MS 2.9 no a teď mi to vyhází na 2 viditelné čárky. MS má přijít příští týden asi čtvrtek

miky
22. zář 2011

TĚHULKY

dilemma .................//(GS Mamavit)..........................................................................KVĚTOSLAVA 23 let ..
karkulka_17.......//....( Femibion 800)....................................................................PETRA 29 let ..
sarana................//.........................................................................................................ŠÁRKA 29 let....
martinan4 ............// (Calibrum babyplan)......................................................... MARTINA 28 let ......

MEZISTANICE

joeyne .............//.............(listovka)...............................................................................IVANA 34 let
carrynka.........//............34DC ( listovka )....................................................................KAROLÍNA 27 let+

SNAŽILKY

mishule12.................70 DC (listovka a maliník)............................................................ MÍŠA 26
tumik............................55DC................................................................................................MARTINA 28 let
pajule ...........................50DC (femibion a kontryhelový čaj)..................................................PAVLA 29 let
chalotka .......................49DC...............................................................................................PAVLA 32 let
helousek1.....................42DC (už nic)......................................................................................HELENA 30 let
peela ............................ 41DC
sarinkac.........................39DC
melliss...........................38DC(acidofolan (listovka, železo a B12) ..................................MELISA 23 let
petit.a.nge......................38 DC................................................................................................JANA 22 let
mischako ......................37 DC.................................................................................................MÍŠA 22 let +
veveruska0504.............37DC..................................................................................................VERONIKA 27 let
bujanda..........................34DC (Calibrum babyplan)...........................................................LENKA 27 let
ili08 ................................32DC (listovka)............................................................................. ILONA 28 let +
meea...............................32DC
alisi001..................... .....31DC (listovka ,kelp jod)...........................................................ALENA 32 let +
mochenkaa....................31DC (listovka a Calibrum Baby plan, )..................................GABČA 23 let +
markitka ..........................30 DC(kontryhel)..............................................................................MARKÉTA 27 let+
elvis12 .............................28DC(listovka)...............................................................................EVA 27 let
beta.m..............................27DC(listovka)..................................................................................BĚTKA.22 let+
luciesofi ...........................27DC(listovka)................................................................................LUCIE 25 let
kcvrcekz ...........................27DC(b-ekomplex)........................................................................KATKA 27 let +
esila..................................27DC (listovka)...............................................................................ALICA 31 let
lucianas...........................27DC...............................................................................................LUCIE 31 let
lovelylady..........................26DC..............................................................................................KLÁRA 28 let
hanulik88.................... ....25DC (listovka).................................................................................HANA 22 let
leni84................................25DC (listovka,kontryhel)..............................................................LENKA 27 let +
lucik1986 .........................21DC(Femibion 800 )....................................................................LUCKA 25 let +
baibies..............................22DC (Mamavit)....Snažení odloženo o měsíc (po laparce).....IVETA 24 let
petulak1988.....................22DC (clostylbegyt a urogestan).................................................PETRA 23 let +
ange_de_la_morte.........22DC(Double X)..............................................................................LENKA 21 let
kucirlib...............................22DC(Calibrum baby plan a kontryhel.).........................................LÍBA 28 let +
tynka89..............................21DC(listovka)...............................................................................KRISTÝNA 21 let
anabella_lee...................19DC (listovka, Calibrum baby plan)..........................................RENČA 27 let+
mahonia...........................18DC (listovka, kontryhelový čaj)..................................................IVČA 27 let +
baptisia........................ ..17DC(listovka,Duphaston,Befoli,Hořčík,Kontryhel kapky,pupalka ,E)....BARBORA 25 let
blazu...............................17DC............................................................................................................ZUZANA 25 let
nemo1985......................17DC.........................................................................................................PETRA 26
nini19.............................17DC(listovka)........................................................................................JANA 29 let +
makak32 .....................16DC.................................................................................................MARKÉTA 32 let
mihaji.............................15DC(femibion, listovku, maliník ,kontryhel)...................................KAČKA 30 let +
foaji ...............................14DC( Gynex a Kontryhel)..........................................................ALENA 21 let
verik19.......................... 12DC (listovka,kontryhelový čaj)..................................................VERONIKA 24 let+
stares.............................9DC(listovka)................................................................................MIRKA 27 let +
miky.................................8DC (calibrum babyplan, kontryhelový čaj)............................................. MIRKA 30 let+
kammka........................6DC(po mikropotratu).....listovka, kontryhelový čaj.........................Kamila 35let
danda81........................5DC(Femibion 800).....................................................................DANIELA 30 let
pejullka...........................4DC(kontryhel).............................................................................................PETRA 26 let +
hankamamka...............4DC (listovka)...............................................................................HANKA 31 let +
ninucha.......................??DC ( listovka)..............................................................................NINA 28 let +
kd23.............................. (...26.9. Duphaston na vyvolání.).................................. KATKA 29 let +
leeena_4 ......................( po revizi.)...........( mamavit)...........................................................LENKA 28 let+

mochenkaa
22. zář 2011

tak já dnes 1 DC ☹ . a i přes kontryhel je mi tůze zle. Snad pomohl aspoň na sliznici a budu mít silnější ms 🙂

dilemma
22. zář 2011

@mihaji Ahoj zkuste to tahnou 7 dni v kuse a neni mozne aby se nezadarilo🙂 muj se taky prekonal a dal tomu snazeni poradnou korunu a zadarilo se:D

mihaji
22. zář 2011

@dilemma Tak 7 dní v kuse snad ani nebude třeba, uvidíme. Možné je myslím všechno, ale rozhodně to není nepříjemné 🙂

dilemma
22. zář 2011

@mihaji no muj mel zrovna v ten mesic nemocenskou a kazdy den byla nalada a chut tak to bylo paradn a pak uzt po tydnu rika to neni mozne aby se ted nezadarilo kdyz sme se tak berlive snazily:D

mihaji
22. zář 2011

@dilemma No ´měl pravdu 🙂

mochenkaa
22. zář 2011

@dilemma zkusím to pojemu navrhnout, ale asi mě pošle do háje 😀

dilemma
22. zář 2011

@mochenkaa ja mu nic nenavrhovala ono se to nejak tak semlelo ale jak rikam cely tyden snazilkovani nebyl nadarmo:D

dilemma
22. zář 2011

@mihaji no on se prave malo kdy sekne a to me tak vytaci:D uz ted me strasi ze bude dalsi kluk:D

mochenkaa
22. zář 2011

@dilemma 😀 tak to zkusím zakamuflovat 😀

mihaji
22. zář 2011

@dilemma Třeba to bude holčička, když ti je tak špatně a u klučíka nebylo 😉

anabella_lee
22. zář 2011

Holky tak se mějte krásně, za chvili letím a apk se budu doma kurýrovat at se vylečím na jsem na Tatry s manžou fit🙂 Tak doufám že jak se vrátím a až do další pondělí již říjnové budu číst samé dobré zprávy 🙂

dilemma
22. zář 2011

@mochenkaa dobre pak dej vedet jak si dopadla:D

kcvrcekz
22. zář 2011

@mihaji NO tak každý den by to bylo super ne? to by nějaká ta možnost byla..🙂

dilemma
22. zář 2011

@mihaji no tzreba jo porad v to doufam:D mit dva raubire jako je mujmalicky ted tak si vytrham vlasy:D

mihaji
22. zář 2011

@dilemma Aby holčička nebyla za deset kluků 😀

@kcvrcekz Já bych se nebránila, ale nevím nevím . 😀

dilemma
22. zář 2011

@mihaji to myslim ze ne:D ty byvaji pry hodne:D

ili08
22. zář 2011

Ahoj holky,hezký den 🙂 prosím do tabulky o dopsání kontryhelu-pokud dobře chápu tak to převzala @miky,děkuji

kd23
22. zář 2011

Holky, jestli bude někdo přepisovat tabulku, tak prosím o smazání. Přecházím do soukromé diskuze. Věřím, že se nezlobíte... Všem přeji brzké //, žádné komplikace a samé štastné a krásné dny plné krásného očekávání 🙂 Ať se všem splní všechna přání týkající se...... vy víte čeho 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Strana