V kolika letech první dítě? Vdaná nebo svobodná?
Ahoj holky ,
jen tak by mě zajimalo.
Kolik z Vás bylo svobodných maminek a v kolika jste měli své první dítě?
1. ditě - syn -29 let
2. ditě - dcera - 34 let
s partnerem budeme ted v lete spolu 17 let a svatba bude nekdy 🙂 Nejak nam to porad nevychazi 🙂
Teď čekame první,je mi 30,ale az se to narodi bude mi 31,vdaná rok.
Syn ve 20ti druhe mimi ted ve 25 vdana budu 3rokem a jsme spolu skoro 8 🙂
Čekám teď v červnu 1 dítě (28let), zatím svobodná, dlouholetý partner. Svatbu plánujeme.
❤
2014 jsme spolu začaly v únoru, v prosinci 2014 jsem otěhotněla 🙂
2015 se narodil syn
Leden 2017, jsme se teď po 3 letech vzaly
Teď se chceme soustředit na syna a zařídit nám co nejlepší bydlení, chceme baráček, až nám vše vyjde, doufám že do těch 30, tak uvidíme,jestli bude druhé 🙂
Svatba po 4 letech v 6/2013 mesic pred 25 narozeninami a dcerka se narodila v 11/2015 v 27 letech...
První dítě v 19 svobodná,teď mi je 37 jsem s partnerem 8 let z toho 6 let vdaná a jsem v 10tt 😃😃
Zakladatelce fóra se předem omlouvám. Všechny z nás určitě ví, jak je to s výročími svatby - stříbrná.., zlatá.. , ale víte že? -
1. rok - bavlněná
2. rok - papírová
3. rok - kožená
4. rok - květinová
5. rok - dřevěná
6. rok - železná
7. rok - vlněná
8. rok - bronzová
9. rok - měděná (hliněná)
10. rij - cínová
11. rok - ocelová
12. rok - hedvábná
13. rok - krajková
14. rok - slonovinová
15. rok - křišťálová
20. rok - porcelánová
25. rok - stříbrná
30. rok - perlová
35. rok - korálová
40. rok - rubínová
45. rok - safírová
50. rok - zlatá
55. rok - smaragdová
60. rok - diamantová
65. rok - kamenná
70. rok - platinová
Je nám 29let,v červenci čekáme první dítě a v září budeme manželé 5 let.
Děkuji všem za zpověď 😄,jste úžasné. Moc všem držím palce a přejí pevně zdraví. Tahle doba je o tom,čím pozdeji dítě,tím lépe. Ono je to i o tom,ze dříve mohli matky dat dítě na hlídání k rodičům,kteří byli v důchodu,v teto době s těmi duchody je to na prd a člověk musí makat a ne každý si může dovolit v praci propustky a paragraf. Je to smutné.
svatba po třech letech společného života a bydlení, za 9 měsíců syn (v mých 34 letech) a dcera (takže ve 40 letech)
1. syn v 26, druhý syn ve 29(za 14dnů mi pak bylo 30). U prvního syna jsem byla vdaná 2roky.
Otěhotněla jsem jako svobodna ( po 8 měsících vztahu), v 6. měsíci jsem se vdala a mala se narodila necelý měsíc před mými 31. narozeninami🙂
@nikolacibulcova nevidím na tom nic smutného, vše je otázka priorit, pokud chce mít někdo dítě ve dvaceti, má ho, pokud dá někdo přednost vzdělání a kariéře, má ho později.
Vdaná a první dítě v 21 🙂. Letos spolu oslavíme 20 let, z toho 16 manželé 🙂.
Svatba v 27 (po 8 letech vztahu a 2 letech společného bydlení), dcerka se narodila půl roku před třicítkou, druhé nyní čekáme a přijde na svět těsně před 32.narozeninami.
s manželem jsme spolu od 23 let(celou tu dobu spolu i zijeme), ve 30 jsme se vzali, v 31 jsme měli syna, ted v nasich 34 letech se nam narodi dcera...
My jsme spolu byli 2roky,když jsme se vzali a vdávala jsem se těhotná. Mě bylo 29, manželovi 24. Teď máme 2 deti a 3roky od svatby
Čekám 1. dítě, na konci dubna mi bude 30, s přítelem jsme spolu 10 let, svatbu zatím neplánujeme.
Vdávala jsem se po 3 letech vztahu ve 25. První dcera se narodila jak jsem měla 28, druhá dcera, jak jsem měla 29 🙂
Vdaná, první dítě v 29letech po 9 letech vztahu. Letos spolu budeme 17let 😃
Prvni ve 29, druhe ve 31. Svobodna, nicmene jsme spolu 16 let a 4 roky spolu bydlime.
Vdana 4 roky po 2letem vztahu, čekame 1 ditě 🙂
A zapomela jsem napsat ze mi je 25 let
Ve 23, vdaná
Prvni cerstvych 30,svobodna,neresim svatbu,neresim kdy mit decka.Neziju zivot v lajne a ukazkove.

v 17 jsme spolu začali chodit, v 26 svatba, za chvíli (v 27, po 10 letech spolu) se budeme snažit 🙂