icon

Za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět?

monichka
28. bře 2016

Holky za jak dlouho se podařilo otěhotnět těm z vás co mají pravidelnou menstruaci i ovulaci?

Strana
z3
fille
29. bře 2016

vidím, že super výsledky u některých...já teda bohužel 5 let nechráněného sexu, a teď od května chodím do CAR, dneska už druhá inseminace... tak uvidíme za 14 dní... 🙂

lucienn5
30. bře 2016

@monichka Náhodně 🙂 Řekla sem si, že půl roku to nechám úplně náhodě a pak začnu hlídat ovulaci. A ani jsem nemusela 😀

maqggienka
2. dub 2016

Povedlo se hned, ale nedopadlo to. Následovala revize a po ní, se povedlo hned po šestinedělí, ale zase to nedopadlo a museli jsme si dát půlroční pauzu a jít na vyšetření. Po půlroční pauze, se zadařilo druhý měsíc.

katysekk
2. dub 2016

U obou dětí hned ten měsíc co jsme se rozhodli. U prvního jsem už asi cca 2roky nebrala antikoncepci. A u druhého taky ne.

aguaverde
2. dub 2016

U první dcery po 23měs, pak první měsíc - skončeno samovolným potratem, pak 14měs - druhá dcera, 6měsíců - mimoděložní s odebraným vejcovodem, a teď 13měsíců a opět samovolný potrat 🙄

kuliseks
2. dub 2016

Nám se povedlo hned napoprvé, co jsme se rozhodli. Dva roky jsem už nebrala antikoncepci (po 10 letech užívání) a brala jsem asi rok už kyselinu listovou dopředu. Ale kdoví, na čem všem to závisí, každý to má jinak no a na každého působí něco jiného. Držím všem palce, ať se brzy povede...

evulinka27
2. dub 2016

Antinu jsem 2 roky už nebrala, jen jsme si dávali pozor.
Cíleně jsme otěhotněli po 4 měsících, kdy jsem na to ÚÚÚMORNĚ myslela 🙂
Koupila jsem si kapky Gynex, po těch jsem otěhotněla za 14 dní - vlastně hned na první ovulaci. doporučuji vyzkoušet, jsou na ně dobré ohlasy, prtože je přírodní a pomáhá.

taao
6. dub 2016

Ahoj holky, mě by zajímalo, jestli se tady najde některá, která otěhotněla i přesto, že měla styk jednou do měsíce. :(

bylinka36
7. dub 2016

@taao My jsme se milovali tak 3x-4x do měsíce a povedlo se to, ale já si hlídala ovulaci 😉 ...

terezasmidrk
7. dub 2016

Nám hned na první pokus dva dny po svatbě 🙂

kometkak
7. dub 2016

První těhotenství hned první měsíc. A druhé druhý měsíc od "snažení". Pokaždé mě ten fofr překvapil.. Pak jsem začala vždy non stop zvracet a bylo po srandě..

timonek
7. dub 2016

Tak nám se povedlo po 3/4 roce, po třech měsících užívání Inofolicu, přesně jak mi doporučovala Dr.

maxinkaa
7. dub 2016

První holčička hned po vysazení antikoncepce po 10letech, druhá po 4měsících po vysazení Mireny. Vždy mi pomohlo dát potom nohy nahoru 😉

rony77
7. dub 2016

Po týdnu. Byli jsme překvapení 🙂

luckapol
7. dub 2016

Půl roku.

zlatkavlk
7. dub 2016

Skoro až po 3 letech...

lucka662006
7. dub 2016

13 měsíců u dcery (první dítě) - snažení, 1 měsíc, resp. ihned u syna - jen jsme to zkusili (druhé dítě)

berus1000
7. dub 2016

Nikdy jsem si nehlídala ovulaci a vždy jsme si řekli, že jdem do toho a jak to přijde, tak to přijde..hlavně v klidu. No a první těhu ihned během prvního cyklu, co jsem po 9,5 letech vysadila HA. A druhé taky ihned během prvního měsíce, co jsme se do toho rozhodli praštit. Všem snažilkám držím palce 😉

taao
8. dub 2016

@bylinka36 Já jsem si právě taky tento cyklus hlídala ovulaci, od 11 dne, ale mám pocit, že jsem ji prosvihla, protože jsem si ty testy dělala kolem 13 hodiny, příšte musím později. A nejlépe každý den v měsíci.

janickazabicka
16. dub 2016

@terezasmidrk ty jo tak to mas dobry, take bych to tak asi chtela. my uz se snazime od 01/2015 ted v lednu jsme o miminko prisli ale hned v zacatku. tak uvidime co ted. V cervnu mame svatbu tak jsem zvedavá. 😀 Byl by to ten nejkrasnejsi darek co bychom mohli dostat 🙂

terezasmidrk
16. dub 2016

@janickazabicka Takl držím moc palce, ať to vyjde!!! Já mám 2.5. termín, tak snad bude vše v pořádku 🙂

janickazabicka
16. dub 2016

@terezasmidrk mame 4.6. svatbu tak jsem zvedava, ale presne na svatbu my vychazi Ms, takze budu muset nejak zajit k mudrovi, aby mi to nejak popostrcil, bud driv nebo dele. Nechci ve svuj den resit jeste tohle ☹

bervidova
29. dub 2016

hned první měsíc 🙂

25jajinka
29. dub 2016

Holky já sem podcenila prášky, vynechávám na MS a pak jsem zapomněla v lékárně vyzvednout, shony a stres v práci týden se sešel s týdnem, oslava rozlučky s alkoholem a bylo zaděláno... Tak budoucí manžel to vzal sportovně, svatba se posune a těšíme se na mimčo i když to mělo být v opačném pořadí. 😀

janickazabicka
29. dub 2016

@25jajinka tak to by jste svatbu stihli ne? a mohli to byt vse ok 🙂

lenkalenulka
29. dub 2016

Jeden nechraneny sex ..i u prvniho tehu i u druheho..

obyvatelka
29. dub 2016

Snažit jsme se začali v 02/2012, kdy jsem po 9 letech vysadila HA....první těhotenství 08/2014, po týdnu samovolný potrat. Druhé těhotenství 12/2015, v 8 týdnu revize, nevyvíjející se plod. Třetí těhotenství 03/2016, začínáme 12.týden, tak snad aspoň jedno těhotenství dopadne 🙂

25jajinka
30. dub 2016

@janickazabicka svatba byla v planu v dubnu tak to nestihneme a letos jeste nebyly našetřeny penízky ☺

weronicaaaa
30. dub 2016

V lednu vysazená antikoncepce po 12cti letech užívání.. dubnu pozitivní tětu test 🙂

lachtanice86
30. dub 2016

V 8/2015 vysazena ha po 10 letech bez vynechání na MS a v 3/2016 pozitivní test. V 4/2016 revize z důvodu zamlklého těhotenství

Strana
z3