Jak se cítíte ve 7+2 týdnu těhotenství?
Čas letí....ač jsem si říkala, že se to protáhne,než se dostanu alespoň do 12tt a budu mít alespoň větší jistotu, že je mimco v pořádku. Necitim se nějak extra těhotná..krom toho,že se mi zvětšila prsa a bolí jak čert, časté močení a takové lehké tahani v podbřišku. Jak se cítíte vy? 🙂
Jinak jsem nervózní jak pes,zda mimco roste jak má,ale předpokládám,že pokud nemám bolesti,slabý nahnedly vytok 1 za den na papiru,tak je to v pořádku:/
@veroniqess ano,řekla bych taky, ze se příliš strachujeme,ale myslím, že je to především tím, že dítko máme doslova vymodlene 🙂 my jsme se s manželem snažili přes rok,skončili jsme v Sanusu a nakonec po průchodnosti vejcovodu se hned 2dny na to zadarilo,jelikož jsem měla dle dr hned ovulku 🙂 jsem teď asi díky tomu všemu citlivější, bojacna....a ještě ke všemu jsem na PN a to se táhne a táhne a táhne:/
@leeeeeena Čas je největší nepřítel, dává nám možnost vymyslet šílené scénáře, to znám! Doporučuji třeba nějaké seriálu na Netflixu na zabavení 😊
@veroniqess koukám na Netflix, Voyo...hackuju...čtu, spím, odpoledne se věnuji dětem :D no ne a ne zastavit myšlenky:D

@leeeeeena To je ideální stav, užívej si to a věř svému tělu. Někdy mi přijde, že se toho bojíme zbytečně až moc, že se něco stane, a pak to proteče mezi prsty. Jsem také v osmém a jako v prvním těhotenství mám večerní nevolnosti 🤢