Jak v těhu zvládat přecitlivělost?

hanulehanousek93
26. bře 2018

Ahoj holky. Chci se zeptat jak v těhu zvládat přecitlivělost? Začala jsem být hrozně vztahovačná, ubrečená, náladová... Vždyť to znáte, ale dá se to v těhu nějak ukočírovat? Vždy když dobrečim nebo dozanadávám tak si řeknu že příště už si to uvědomim a nebudu hysterčit... Ale nějak si na to předem nevzpomenu. Fakt jsem z toho zoufalá ☹ A muj muž mi v tom moc nepomáhá, je jak idiot nechápavej a ještě to ve mě podněcuje. Místo toho aby mlčel nebo mě obejmul :( jsem na všechno sama.(zase pitomej pocit)

pavca1982
26. bře 2018

Ty stavy nálady ovlivňují hormonální změny v těle těhotné ženy. Je to prostě ,,jiný" stav. Jediné co můžu poradit je s chlapem si o tom promluvit, dát mu něco přečíst o tom co těhotenství obnáší a jak je to i pro tebe těžké.

adau
26. bře 2018

Hormony, ty neocuras. Tak to proste je, tim si holt tehule prochazeji☺ jedine co ti ted mozna pomuze, je edukace manzela☺

hanulehanousek93
autor
27. bře 2018

@pavca1982 ja mu to rikam furt i cist jsem mu davala nejaky clanky... Jeste ze to nepotrva vecne :D

ldc2018
2. črc 2018

bohužel nic s tim udělat nejde. Jedině si vždycky tyhle stavy uvědomit a logicky to ovládnout, ale jde to hodně těžce. Já se ovládám už 3tí měsíc, ale poslední týden už mne to dohnalo do stadia, kdy mám depresi a nepomůže nic. Manželovi jsem to řekla, že mám takový problém a jsem sama sobě protivná, tak kdybych byla nějaká hysterická, aby si to hlavně nebral osobně

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru