Jaké jméno pro holčičku, když první je Anička?
Čekáme druhou holčičku, první je Anička, ale nevíme jaké druhé jméno 🤔. Už jsem ve 29tt a pořád nevíme 🙈. Chlap chce Emičku, ale přijde mi, že když budu na holky volat Aničko a Emičko, tak se to bude plést 🙊. Další nápady jsou Pavlínka (Pavla), Kateřina a Alena. Všechna k příjmení jdou, ale nemůžeme se rozhodnout pro to pravé. Jaký je váš názor? Předem děkuji 🙂.
@zelenaesmolda proto chceme Pavlu a ne Pavlínu, je v tom rozdíl a Pavlína se nám nelíbí 🙂. Chceme nějaké jméno co jde k českému příjmení 🙂.
@jirovapa
no tak kdyz se vam Pavlina nelibi tak bych nedavala ani Pavlu,stejne to skonci tak,ze ji budo vsichni rikat Pavlinko 🙂
@jirovapa
co treba Magda?Magda Polackova zni dobre 🙂
@jirovapa A co Simona Poláčková? 😉
Jméno Pavla má prý karmickou zátěž. Podle autorky knihy, v které jsem to četla, tohle jméno vůbec nedoporučuje
@zelenaesmolda to nás nenapadlo, zkusím podat chlapovi 😃.
My mame Zuzanu a Annu. Rikame jim AZka🙂
@kassandra1 zkusím to navrhnout 🙂.
@zuuzav
jste pekne nezodpovedni,takhle si deti pojmenovat podle zacatku a konci abecedy ale prostredek jako co? :D
Neznate vyznam rceni od A az po Z? :D :D : D
@zelenaesmolda Tak kdybych chtela pokryt cely prostredek abecedy, mela bych prijemne do duchodu vystarano🤣
@zuuzav
tak sup sup :D
Ja bych dala Barborku😁
@verunka045 Barborka je fajn, ale moje sestra je Barbora 😁.
@jirovapa
tak na to jak se jmenuji deti zamestnancu bych se fakt neohlizela
@zelenaesmolda ne děti, ale zaměstnanci se tak jmenují a jelikož máme s nimi dobré vztahy, tykáme si apod., tak už teď máme problém v komunikaci rozlišit o jaké Zuzce je řeč.
@jirovapa
jenze zamestnanci u vas za rok byt nemusi,vybirat podle toho jmeno pro dite mi prijde jako kravina 🙂
A co tak Adina nebo Meda?
@zelenaesmolda nemusí, ale už jsme o tom mluvili s chlapem a pro něho je tento důvod dostačující 🙂.
Kacenku, taky byla favorit, ale moc nam nesla k prijmeni (mame tam ř), my mame nakonec Alžbětku 🙂

@bayt příjmení bude Poláčková.