icon

Mám záchvaty breku

martinakab
4. kvě 2016

Ahoj jsem tet ve 14 tt a vím že přecitlivělost je dána těhotenstvím, ale dřív jsem měla tyto problémy také. Rozbrečí mě každá kravina a do toho nemůžu dýchat, tak že mám takový záchvat. Strašně mě to štve, i když se uklidním, tak pořád nemůžu dýchat. Chci přestat, ale nejde mi to a tím jsem ještě více na nervy a zase začnu brečet. Fakt je to semnou strašný. Bojim se, že to může nějak ublížit miminku. :/ :(

blecha94
4. kvě 2016

Dítěti to neublíží, neboj. Záchvaty pláče až do zvracení jsem měla v prvním trimestru často a nic se nestalo. Každopádně, pokud jsi to měla i před těhotenstvím a není to hormonálně dané, možná bych vyhledela nějakou psychologickou pomoc, ať máš klid. 🙂

soyevita
4. kvě 2016

@martinakab To bych neokládala a určitě bych se co nejdříve poradila s odborníkem.Jako těhotné se mi tohle teda nikdy nestalo a to čekám 4dítě,tak si myslím,že s těhotenstvím už nějakou zkušenost mám.
Stresové situace nejsou pro mimi tím nejlepším

suzief
4. kvě 2016

To je fakt divné, možná asi normální ale nevím....

monikagurthova
4. kvě 2016

@martinakab pokud jsi to mela i před tehu doporučuji konzultovat s odborníkem protože az se k tomu přidají hormony po porodu....nemuselo by ti byt nejlíp

soyevita
4. kvě 2016

@suzief chápala bych ten pláč,to ano.Ale to dýchání .....to jsou úzkostné stavy

martinakab
autor
4. kvě 2016

Mám to i když brečím štěstím. :( Dřív to nebylo až v tak často jako tet. Skusím to nějak řešit.