Neplánované těhotenství při antikoncepci. Stalo se některé?
Stalo se nektere z vas ze otehotnela pri antikoncepci? Ja jsem dva roky po porodu a beru azalii a dneska rano jsem si delala test a jsem tehotna, prasky jsem brala pravidelne ale nejaky den jsem zapomnela a vzala si ho treba vecer nebo az druhy den. Vubec nevim jak na to bude reagovat pritel, zrovna nedavno rikal jak by dalsi chtel treba za dva roky, vzit si to samozrejme nenecham mam obrovskou radost a zaroven trosku strach a divny pocit ze to miminko vlastne neni planovany:(
@anonym_autor pokud HA se nebere pavidelne stačí i málo porušit pravidelnost tak je šance na těhotenství ...
žádná anti není 100% stát by se to mohlo i při 100% dodržování všeho ..hlavu vzhůru, chlap bude nakonec rád, i když je to šok pro oba 😉
100 % je pouze celibát ;) Žádná HA negarantuje 100 % ochranu a ty jsi ji snižovala ještě tím, že jsi HA neužívala pravidelně. Máme doma neplánované druhé dítko, které si k nám našlo cestu přes prasklou ochranu a jsme šťastní, že ho máme. I vy budete...
100 % je pouze celibát ;) Žádná HA negarantuje 100 % ochranu a ty jsi ji snižovala ještě tím, že jsi HA neužívala pravidelně. Máme doma neplánované druhé dítko, které si k nám našlo cestu přes prasklou ochranu a jsme šťastní, že ho máme. I vy budete...
@miryp Ano nebrala a jsem si toho vedoma, ale fakt o par hodin pozdeji nebo max dalsi den, holt jsem driv mela nastaveny upozorneni ale vypla jsem ho, byla sem zvykla kazdy den vstat s tim ze si vezmu prasek ale nekdy byla chaoticka rana s prvnim prckem nebo jsme hned rano sli nakoupit takze sem zapomnela, vim ze nakonec budeme radi, ale nevim jak to priteli rict prijdu si ted hrozne nezodpovedne
žádná anti není 100% stát by se to mohlo i při 100% dodržování všeho ..hlavu vzhůru, chlap bude nakonec rád, i když je to šok pro oba 😉
@dashyyy sok to je ale spis ze se bojim jeho reakce, ja miminko chtela uz co prvnimu byl rok ale pritel si trval na tom ze je to brzy a ze to vidi tak za 3 roky
@dashyyy sok to je ale spis ze se bojim jeho reakce, ja miminko chtela uz co prvnimu byl rok ale pritel si trval na tom ze je to brzy a ze to vidi tak za 3 roky
@anonym_autor hele stalo se a bude muset přijmout skutečnost, tak jak je.. chápu tvoje obavy, ale zodpovědnost nesete oba 😉 za mě je důležitý, že další dítě chtěl, nebyl proti, tak jen prostě přišlo dřív.. možná bude potřebovat čas, aby to vstřebal, ale jestli je to normální fajn chlap, bude nakonec rád 🙂
@anonym_autor hele stalo se a bude muset přijmout skutečnost, tak jak je.. chápu tvoje obavy, ale zodpovědnost nesete oba 😉 za mě je důležitý, že další dítě chtěl, nebyl proti, tak jen prostě přišlo dřív.. možná bude potřebovat čas, aby to vstřebal, ale jestli je to normální fajn chlap, bude nakonec rád 🙂
@dashyyy myslim ze cas bude potrebovat a dam mu ho, on to bere skrz finance spis ze chodi do prace, plati najem, nakupy, potreby pro maleho, jak roste potrebuje samozrejme nove obleceni, boty, plenky, az po hracky, takze si myslim ze bude mit strach z toho ze uz bude muset zivit dalsi dite, ale spoustu veci od zakladu jako je postylka a dalsi veci mame po tom prvnim, tak snad se mu to pak rozlezlezi v hlave a bude mit radost
Žádná antikoncepce není stoprocentní a když jsi ještě zapomněla vynechat, tak je dost možné a pravděpodobné, že se to bohužel stalo… No co, tak budete mít druhé dřív, než jste plánovali 🙂
Tak přesně z jednoho vynechaného prášku jsem já.
Tak přesně z jednoho vynechaného prášku jsem já.
@hennrietta taky? me to prijde neuveritelny ze jeden prasek vynechany muze zpusobit otehotneni
@hennrietta taky? me to prijde neuveritelny ze jeden prasek vynechany muze zpusobit otehotneni
@anonym_autor a já jsem brala antikoncepci a k tomu jsem měla antibiotika na angínu která prý učinek antikoncepce podle doktorky snížila. Takže mám díky tomu dceru - ale tři syny a jedinou dceru a ona je jediná holčička v celé široké rodině, takže vlastně díky díky angíno 🙂)
Nebrala jsi do toho třeba ještě antibiotika, třezalku? To také snižují účinek HA.
Nj někdo otěhotní i přes ochranu, někdo řeší plodné dny, aby otěhotněl, někdo musí vyhledat pomoc CARu, život je pestrý.
Tohle se stalo kamarádce. U prvního otěhotněla přes prášky a u druhého přes tělísko 🙈. Pak už to vyřešila radikálně, protože jiné antikoncepci už nevěřila a třetí opravdu nechtěli.
Já sem asi velká výjimka HA si beru zrovna jak je se mi líbí jednou ráno jednou odpoledne jednou večer a nikdy se nic nestalo ani sem na to nepomyslela...druhýho prcka bych si hrozně moc přála ale přítel je starší o 13 let a žádné už nechce...tak sem si říkala že otěhotnět přes HA tak bych se nezlobila🤣🤣🤣
@anonym_autor nechci ti kazit radost, ale já měla taky pozitivní test při azalii a po 2 dnech a po týdnu byli už negativní. Zkus si zavolat na gyndu a objednat se a nebo zkus test ještě za dva dny. Přeji ti aby to bylo těhotenství 🫶🏻

Tak pokud si prasky nebrala pravidelne, tak je tady samozrejme riziko toho, ze muzes byt tehotna, s cimz se dalo pocitat 😑