icon

Nevím, s kým jsem těhotná. Byly jste v podobné situaci?

klstud
21. čer 2020

Ahoj holky,
jsem bezradná, vystresovaná a vůbec nevím co mám dělat. Abych vám upřesnila můj problém..
zjistila jsem, že jsem těhotná.
S přítelem nám to už delší domu neklapalo, spávali jsme spolu maximálně 2x do měsíce. V březnu jsem s přítelem spala někdy kolem poloviny března, jestli si dobře pamatuji, tak někdy kolem 13-17 března maximálně, nepamatuji si přesný den. Byla jsem hloupá a opilá a 24. března jsem se vyspala s jiným mužem, s obouma jsem měla nechráněný sex.. no a aby toho nebylo málo, tak za mnou přišel přítel 25. března s tím, ze se mi omlouvá za to, že na mě delší dobu prděl a choval se tak, jak se choval.. a chtěl sex. Takže jsem s ním také spala..
Termín porodu mám podle ult pravděpodobně 20.12 a já mám hrozny strach, ze dítě nebude přítelovo. Vůbec nevím co mám dělat.. je tady někdo, kdo se setkal s podobnou situaci? 😥😓

Strana
z4
lussy12345
28. bře 2021

@sudylichozrout, katanovobran děkuji vám za vaše názory ať jsou dobré, či zlé tak mi pomohly. Ne nepůjdu na potrat, napsala jsem to jen ze zoufalství, za které si můžu sama. Na děťátko se těším. Jsem dostatečně vytrestaná, že už nikdy nic tak špatného neprovedu. Buď nakonec zůstanu sama nebo budeme šťastní.

sudylichozrout
28. bře 2021

@lussy12345 Vyborne, konecne jsi zapojila hlavu. Ted mohu napsat jen, ze drzim palce.

gramar
28. bře 2021

@katanovobran Dostat se do těžké situace není příjemné nikdy, ale dostat se do podobně s prominutím debilní situace s plnou parádou to by se dalo čekat možná u některých v šestnácti, ale u vdané ženské, která plánuje rodinu... Tohle není tragédie, toto je opravdu čistokrevná lidská hloupost...

priefi
28. bře 2021

@lussy12345 jen tak mimochodem, hrozně dlouho se snažíte s manželem o dítě, 10. máš // na ovu testu, takže klidně mohla být 11.ovu, ten den se vyspíš s jiným bez ochrany a jako zázrakem otěhotní s manželem, jo? To by bylo moc náhod. Může to být obou.

priefi
28. bře 2021

@klstud a co dělat? Od 6tt jde udělat test otcovství

Strana
z4