icon

Od té doby, co jsem těhotná, mi víc chlupatí břicho

natysnovec
11. dub 2018

Ahuj holky...mam dotaz trosicku trapny.
Od te doby co jsem tehotna mi vic vic chlupati briicho.Jsem s toho smutna.😭Je mi to trapny i pred manzelem😢😭

Strana
z2
kackacerm
11. dub 2018

Ahoj, buď v klidu, nejsi sama. A těch změn na těle bude víc. Pak třeba přijdou strie a bude to ještě horší. Ale hlavně že je prcek v pořádku a chlap si zvykne. 😉

natysnovec
autor
11. dub 2018

@kackacerm Ja uz strie mam po prvni tehotwnstvi a mam je vsude..cele bricho az do pulky zad...To je mi tak nejak fuk ale vadi mi ty chloupky.

agneska7
11. dub 2018

mému miminku je taky nejspíš zima :D taky si zateplilo baráček vyprdni se na to a hlavně to nehol 🙂 já to beru z humorem 🙂

mischella225
11. dub 2018

Taky mam chlupate bricho jako nejakej chlap :D S pritelem si z toho delame srandu a bereme to s humorem.... Dokonce mi dneska bylo oznameno ze kdyz mi dava pusu na brisko tak mu to prijde jako kdyby se libal se starym chlapem :D :D Moc bych nad tim nedumala, kor kdyz je to pouze docasna vec 🙂

2hanah
11. dub 2018

@natysnovec Přesně toto pozoruju taky!!! 😂 i partner už si toho všiml a je mu to směšné, ale je zatím docela shovívavý . A přitom na hlavě mám tři a půl chlupu 😂 po porodu by to mělo zmizet, zatím nepanikařte.

natysnovec
autor
11. dub 2018

@2hanah Kdyz sem manzela poprosila aby me pohladil brisko tak mi rekl,ze koberce nehladi😁😁😁😁

priefi
11. dub 2018

@natysnovec a necekas chlapecka? Tohle zpusobuji hormony.

natysnovec
autor
11. dub 2018

@priefi ja nevim....

hikimen
11. dub 2018

A já se nemohla rozhodnout, jestli mám břicho doopravdy víc chlupaté, nebo jsem si toho prostě předtím nevšimla :D ...takže se hlásím do klubu 🙂
(Ale s manželem máme nepsanou dohodu, že jsem prostě medvídek panda a on mě bude jenom milovat a tolerovat to O🙂 ) Ale třeba na nohou mi chlupy skoro přestaly růst. Hádám teda, že jen změnily místo, kde rašit?

natysnovec
autor
11. dub 2018

@hikimen mam neco podobneho... 😁

esufi
11. dub 2018

Normální hormonální záležitost, stejně jak vypadávání vlasů, strie a jiný radosti, spojení s těhotenstvím a mateřstvím. Stejně jako ten velký pupek to časem zmizí. Můj manžel se těm chloupkům směje, ostatně i na nohou mi rostou rychleji. A nastává čas, kdy mi bude asi muset pomoct s holenim tam dole 😀

priefi
11. dub 2018

@natysnovec nekde jsem cetla, ze to muze zpusobit chlapecek, tak dej pak vedet, zda chlapecek nebo holcicka. A neboj, nic s nimi nedelej, ignoruj je, ony pak zase zmizi, jen se hormony musi vyvazit. Bude dobre 😉

whitechocolate
11. dub 2018

Měla jsem u prvního a teď i u druhého a pokaždé holčička, ale je pravda, že jinde na těle rostou pomaleji.

2hanah
11. dub 2018

@natysnovec Nádhera 😂😂😂 Jak píše priefi, čekáme kluka, takže já nečekám na svém těle nic krásného 😂😎

2hanah
11. dub 2018

@natysnovec Náhodou to není trapný dotaz, nejvíc jsem se mu nasmála jako u žádného tady.

michalelka
11. dub 2018

@natysnovec způsobují to hormony, taky jsem jak chlupatý koblih 😁 A celkově mi chloupky rostou mnohem víc 😉 Po porodu se to srovná.

hanulehanousek93
11. dub 2018

Me se taky ochlupatilo ☹ snad to pak zmizí...

popelka1984
11. dub 2018

To je běžné v těhotenství že se přes břicho, obvykle od pupíku dolů udělá chlupatý pruh, zase se to srovná 😀

zlorenka
11. dub 2018

@michalelka chlupatý koblih je naprosto presna definice.

Vitejak zeny, chlupy na prsou a pupku rasi beztak jen proto, aby nam nebylo lito, ze uz si nevidime na ty na podvozku a nohach 😂😂😂

kachna001
12. dub 2018

jsem ráda, že v tom nejsem sama 😀 za chvíli budu jak opice 😀

veronicka89
12. dub 2018

Tak si je oholo vydepiluj nebo vytrhej...vzdyt o nic nekde ne 😀

veronicka89
12. dub 2018

A takoveto to ze to zacne rust vice a hustsi je fakt blbost 😉

snahnah
12. dub 2018

Objevilo se mi to když jsem čekala chlapečka a už mi to zůstalo, říkám, že jsem po dědovi 🤣 A syn se narodil s chlupatým čelem a zády, taková opička 🐒

kepu
12. dub 2018

@natysnovec taky mi chlupati a ne jen bricho 😖..... Ty nejhorsi obcas vytahnu pinzetou a jinak to nechavam ...po prvnim tehotenstvi mam horsi kosmeticke vady nez je par chloupku ...to je to nejmensi ...

michalelka
12. dub 2018

@snahnah já se uklidňuji tím, že to po srovnání hormonů zmizí, nestraš! Nechci si celý život depilovat břuch 😂

snahnah
12. dub 2018

@michalelka Buď v klidu, já to mám asi v genech po pradědovi, ten měl prý i černé chlupaté záda 😉

agneska7
12. dub 2018

@veronicka89 tak to by ses divila v pubertě jsem si blbka holila snad vše i ruce a tet se stydím pomalu jít ven v tryčku s krátkým rukávem. takže ty se hol jak chceš, ale ostatním to nedoporučuj 😉

veronicka89
12. dub 2018

@agneska7 ono je to normalni ze od puberty je vsechno chlupatejsi nez driv 😉 👀😀

veronicka89
12. dub 2018

@agneska7 ono ty koreny chloupku totiz poznsji ze je oholis, nebo ustrihnes ...😳ony si reknou ...jee hele asi 4mm nahore nas serizli tak to vyrasime v hojnejdim poctu ;)

agneska7
12. dub 2018

@veronicka89 chápu ironie,ale je to tak 😅

Strana
z2