Těhotenství a pes. Myslíte, že je to tím těhotenstvím?
Ahoj holky, uz si nevím rady. Jsem skoro v 5 mesici tehotenstvi. Doma zijeme ja, otec a jeho pritelkyne a jeji dve deti a muj pritel. (Velky dum😄) no kazdopadne, muj pes se posledni dobou zacal chovat divne. Curani na gauc, nakakane v koupelne. Je zvykly, ze kdyz chce ven, vzdycky zaklepe na terasu a nekdo ho pusti. Delal to i pred nedavnem, kdyz jsem bydlela spise vic u mamky(to curani). Ja ale mela za to, ze panicek je ted tatka (bez neho nikam nesel, a chodil hlavne za nim, proste jeho priorita a me mel na salamu). Posledni dobou ke me vubec nechtel, tak jsem myslela, ze tim tehotenstvim.. ale zacina se to stupnovat v podobe curani na gauc, a kakani i kdyz ma moznost jit ven. Davneji jsem s nim byla i na krev jestli je vse ok a necura ze zdrav. problemu, ale vse ok. A ted to zase zacalo. Je to clen rodiny, je docela rozmazleneček, porad se mu snazim venovat i kdyz jsem tehotna aby vedel, ze je tady taky. No a od te doby co pocural gauc zase zacal chodit jen zamnou dokonce semnou i spal v pokoji coz se moc nedelo ted posledni dobou... no nevim, nechci aby nejak trpel. Myslite, ze to je fskt vsechno tim tehotenstvim? Nejake vase zkusenosti?
@renatkaa1996 Jo to můj hafan taky dělal. Prý to je ze žárlivosti
@nazka je mu 7
@klokanka31 ja se z neho zblaznim😨 nevite jak tomu nejak pomoci? Venuju se mu, dokonce jsem si k nemu sedla a zacala si davat piskoty na bricho 🤣no ale sežral je, a stejne to nepomohlo😄. Jinak na bricho vubec nereaguje. Prave mam pocit, ze to vubec nepobírá😄
@renatkaa1996 U nás nepomohlo nic... 😒 dokonce i teď, když je malá na světě, tak jednou za čas "něco" vyvede... Ale u nás je problém, že náš pes byl od štěněte hodně rozmazlený, a asi mu nedělá dobře, že teď už nemůže být středem pozornosti... 😟
@klokanka31 ten muj je taky hodne rozmazleny.. hlavne teda mnou se priznam. Ja ho mela jak sve dite, byl muj maly splneny sen. Ale je z neho pekny hajzlik😄. No.. miminko uz asi tak rozmazlovat nebudu🤣 no uviidime co bude dal a snad ho to prejde😒 za 1-2 roky se budem s pritelem stehovat do sveho, chci si ho vzit sebou, ale zase nechci aby se trapil ze zmeny prostredi. To ted nastesti nemusim resit.
@renatkaa1996 je to forma strhavani pozornosti. "Já myslela,že pán je teď táta " ježkovo voci,náš pes měl taky přítele za pána,ale když něco potřeboval (ven,hlad,bolest,mazleni,hra) chodil za mnou. Ale jak byl u přítele,já neexistovala,dokud jsem se nepřiblížila 😁ale zase díky jeho neobvyklému chování jsem si šla koupit test před ms a byl pozitivní. Bohužel nám nedávno umřel a mě sere,že nedal nic znát (byl prolezly rakovinou). Dyť knucel i při zaražených větrech 😟 když bylo ouvej,šel za mnou ...
Ale během těhotenství a po porodu jsem myslela,že zkouší mou trpělivost 😂
@amazonkajanik no, takze jsme takove ukolébávačky 😄 to me mrzi😒 ten muj taky breci pri kazde kravine 😄 i kdyz se jde jen strihat😄jsem zvedava jak to s nim bude no..😏ale nejak to prezijem, no pryc ho nedam i kdyby mi nasral na hlavu😄ale budou to nervy 😄a kolik mel bobek?😒
U nás je to stejné. Když jsem přinesla malou,najednou náš druhý pejsek neměl tolik pozornosti co předtím a začalo znackovani a občas i bobek. Vždy když zmizíme z baráku. Musím vše zavírat,protože to jinak udělá u ní na podložce. Už to trvá přes rok a nevím jak na něj. Pozornost má 🤷♀️
@renatkaa1996 9let ale tahle plemena se běžně dožívají 16,takže to byl mladas ...
@renatkaa1996 me to dělal pes taky když jsem jinnechsla samotnou doma. Začala jsem to na radu veterinare řešit tím ze ji zavru do koupelny pokaždé když odchazim. Dam tam pelech vodu granule o něco na kousani. Dobre si uvědomila a rychle proč je zavřena a prestala to dělat. Udělala to znvounpsk po 3 měsících tak zas šla do koupelny a pomohlo to

@renatkaa1996 a kolik mu je?