Velká přecitlivělost na začátku těhotenství

dominicka03
16. kvě 2016

Ahoj holky, dneska jsem na gyndě zjistila, že jsem 5-6 tt, ale to hlavní s čím přicházím je, že se mnou hormony cloumají neuvěřitelně. Máte to taky tak? Například dneska jsem se pohádala s přítelem, kvůli tomu, že byl celý den v práci a chtěl se pak zdržet na grilovačce u kamaráda. Volal mi abych došla, ale já se místo toho tak hystericky rozbrečela, že nespěchá za mnou...nevíte jak ty emoce trochu přibrzdit? Myslím, že pokud to se mnou vydrží, bude mít svatozář :D

lenbenn
16. kvě 2016

@dominicka03 Nepribrzdis 😄 Já se pohádala i kvůli knedliku 😆 ty moje výlevy mi trpěl asi čtyři měsíce. Štěstí, že mám tak tolerantniho chapaveho a klidného partnera. Byla jsem fakt na přes drzku 😄 snažila jsem se to mírnit, ale prostě to neslo.

elishka87
17. kvě 2016

my se nehádáme, ale zase jsem 2 měsíce neměla vůbec chuť na sex. A navíc jak jsem teď citlivější na pachy, tak jsem mu hodně často říkala, ať na mě nedýchá. Vzal si třeba k večeři na chleba kolečko šunkového salámu a já ho z něj cítila a skoro jsem mu vyčetla, že měl salám (teda kvůli tomu pachu, ne, že by mi ho snědl, já ty uzeniny prostě moc nemusela).
Taky jsem říkala, že to měl se mnou těžké. Ale už je to lepší 🙂

evoleta
17. kvě 2016

Já byla cíťa aj před těhu. Brečela jsem pravidelně z Zpráv, nebo když třeba nekdo pěkně zpíval :D prostě mě všechno mic dojímalo. Takže teď žádnou změnu nevnímám :D Ale dojímají mě fotky z porodů. Chuť na sex taky téměř vůbec nemám. To je pro manžela velká změna, protože před těhu jsem chtěla i každý den :D nejcitlivější jsem na ty pachy. Vadí mi otevřít ledničku. Vždycky u toho zadržuju dech. A manžel mi taky furt smrdí :D cokoli sní, všechno z něho cítím. Smrdí mi aj myčka, když jede. Manža už se mi jen směje :D že mi všechno smrdí a nic mi nechutná. Mám pořád strašnou pachuť v puse a nemožu se toho zbavit. Všecko, co není dost sladké, je pro mě hořké.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru