6+4tt - bez nevolností?
Ahoj... Už týden a půl mi vycházejí pozitivní těhotenské testy, k doktorce jsem objednaná na pondělí. Podle data poslední menstruace bych měla být v 7. týdnu. Znepokojuje mě ale, že nemám žádné nevolnosti. Zhruba 3 týdny mě bolí prsa, i když včera a dnes se mi zdá, že je ta bolest menší, a několik dní na začátku tohoto týdne se u mě projevila obrovská únava. Byla jsem i citlivá na pachy a měla jsem nechutenství. Kromě bolesti prsou všechno tenhle týden ustoupilo a cítím se fajn... Je možné, abych byla těhotná, a přitom mi vlastne nic nebylo? Docela mě to stresuje, bojím se, že něco je v nepořádku.... :/
Neměla jsem žádné nevolnosti a o těhotenství jsem v podstatě nevěděla a mám 2 měsíčního syna. Vůbec se tím nestresuj a buď ráda😉
Ja som ziadne nevolnosti ani pachy vobec nemala akurat trocha prsia ako pred ms.nebyt toho ze neprisla mrcha tak o tehotenstve neviem.ani chute ziadne proste nic a uz mi tu lieta rocna cacorka😀
Ahoj, ted tady byla jedna podobna diskuse, tak koukni do ni (chapu, ze se bojis, ale je podle me zbytecne zakladat na to same tema novou diskusi).
bolavá prsa jsou jen v období okolo očekávané MS 😉 aspoň já to tak měla. A ohledně nevolností buď ráda. Já jsem v 1. trimestru měla období, kdy mi bylo asi 14 dní dobře a bála jsem se, jestli je mimino v pořádku a pak začaly nevolnosti na plno (celodenní a celonoční) a já si s hlavou v míse říkala "Tyyy trubko, měla sis uživat, dokud to šlo!" 😀
Do 20tt jsem nebyla absolutně použitelná. Takže jako , buď ráda 😀 Pak si kup Angelsound, od 12tt uslyšíš srdíčko a budeš v pohodě 🙂
Zrovna dnes vznikla podobna diskuze a je ich tu x.Zkus se podivat i do fora,urcite tam najdes vice zkusenosti
https://m.modrykonik.cz/forum/1-trimestr/zdrave...
@lucina_r ahoj měla jsem naprosto stejne příznaky. Taky mi dlouho nic nebylo a kolem 11 tydne jsem začala zvracet a nevolnosti byly i celodenní, nebyla jsem schopna ničeho..... Takže jsem pak litovala že jsem si to zakřikla a začlo to. Takže buď v klidu buďto to přijde nebo ne 🙂
mě nebylo celé tehotenství nic, byla jsem 6-9t ve Vietnamu, tak tam mi nechutnalo nic,ale to nebylo tehotenstvim 🙂 nezvracela jsem ani jednou. Jen jsem krkala. A byla unavená, a když už tak mi dělalo problém jídlo ,ale ne jako že by mi z něho bylo zle
Ahoj, já se cítila ze začátku naprosto skvěle, jen jsem byla utahaná =) až nějak kolem toho 10tt jsem začala 8-10x denně zvracet, bylo mi blbě jak psovi a trvalo to asi měsíc. Pak to začalo pooomalinku ustupovat. Prsa ani chutě ani nic podobného se nedostavilo =) Prsa mně teda svědí a jsou citlivá až teď , v 6 měsíci, to samé bříško, teprve začalo růst a jít vidět, nahoře mám 800g a mimčo jede dle tabulek;) každé těhotenství je jiné, můžeš mít každý příznak, ale nemusíš mít žádný...podle toho se zdravé těhu nijak neurčuje =) je to individuální..tak nehledej problémy a užívej si to, že je ti dobře ;)
Ze nemas nevolnosti nemusi nic znamenat. Ja jsem prvni 3 mesice "nevedela", ze jsem tehotna. Poskocila mi trochu prsa, ale nic me nebolelo, spatne mi nebylo, nemela jsem (cele tehu) zadne chute, brisko nic... Ted u druhyho je to uz o neco horsi 😀
Bud rada, ze nemas nevolnosti 🙂 ja zvracela od 8 do 16tt a fakt to neni nic prijemneho...ze dne na den to muze prijit a pak budes vzpominat na to, jake to bylo bez nevolnosti...ja nevolnosti nechtela a uzila si jich dost :( nevolnosti mit vubec nemusis 🙂
Budte rada.me kdyz jsem otehotnela bolel jen zaludek.od 9tt jsem zacala zbracet.zvracela jsem rano nez jsem vysla z bytu ven abych mohla jit do prace a jeste pred autem nez jsme s manzelem vyjeli.bastit susenky moc nepomahalo.jsem rada,ze mi to pak kolem toho ctvrteho mesice ustalo a uz nevratilo 🙂
Zadne nevolnosti jsem nemela. 🙂
My máme doma půlroční dcerku a za celých 9 měsíců těhotenství mi nebylo ani chvilku špatně. Samozřejmě v létě jsem se zadýchávala při větší námaze, jinak vůbec nic. ;) Myslím, že to je v pořádku, když nemáš nevolnosti. Tím lépe si můžeš těhotenství užít ;)

@lucina_r Vubec to neznaci neco v neporadku. Jsem v 16 tt a zadne nevolnosti apod. nemela.Tak se raduj, ze je Ti dobre 🙂