Co myslíte, jsem těhu?
Ahoj holky prosím o vaše názory.S manželem se snažíme o mimi,poslední menzes byl 19.června v neděli jsem to měla dostat a nic,už asi týden mě bolí prsa,v pondělí jsem v noci zvracela,pořád krkám a je mi tak nějak divně už 3 dny,jsem pořád spavá a při dlouhé chůzi mě bolí v podbříšku myslíte že bych mohla být těhu??včera jsem si dělala test a byl negativní.co myslíte?? Moc děkuju za případné odpovědi
@veritanas tak pozde? tak to je jeste sance 🙂 ten test si koupim, ale ty dr.max prece dvakrat po sobe neselzou ne? jsem docela trpeliva a testovat vim, ze v dobe kdy je treba...teda az na ten 10dpo co jsem testovala :D to byl jen pokus :D ale tred 13 dpo to uz ukaze spis vsem a jakykoli test, ale do digitalu pujdu, pri dalsim pokouseni 🙂 ted spis myslim, ze to muze byt zanet :(
ja pockam do pondeli..mezi tim se poradne zabavim..asi pujdu na kone nebo ja fakt nevim :D
@levana33 pokud si test dělala z různých vzorků ranní moči, alespoň tři dny od sebe, tak by to selhat nemělo..😀za sebe říkám, že je zbytečné se testovat dřív než v den ms a to ještě ráno... Já se testují až tak 30,popr. 35den cyklu... kamarádka čekala dvojčata a byla už v 6.tydnu a test měla slaboulinkeho ducha...a už od gynekologa veselá, že je zas v tom..😀😀😀
tak u nás nic :( no tak snad příště,jsem si objednala na internetu gynekologický čaj z kontryhele a řebříčku 🙂
Já mám 6-7 dní zpoždění :( ms nikde, ani náznaky, TT negativní, bolest prsou, pnutí a píchání v podbříšku, po jídle nevolnost trošku...zítra volám na gyndu at mě prohlídnou, aby to nebyla třeba cysta nebo tak, držte mi palce at mě pošle na krev a najdou mi maličkou šanci na miminko 🙂
Mela jsem divnou ms..takovou cerveno hnedou..test negativni..gyndu jeste nemam :(
Ahoj..ma. dotazek..tak nas 3 pokus 🙂 necitim absolutne zadne priznaky...dneska jsem 10 nebo 8 dpo..rano jsem delala mamates a zcervenal celej, udelaly se na nem tzv. Koucouri cary a ukazala se kontrolni carka a misto druhe byl bily pruh ktery se ztracel az se ukazala slaba carka...viz foto..je mozne ze je to poskozeny test? Ps: ve skutecnosti jde carka videt lepe..ale ten prubeh toho zbarveni me zajima..dekuji :* ooo kdyby to konecne vyslo
@levana33 nejakej pidi stin tam je, prubeh vybarveni bych nezkoumala, treba byl test trochu premokrelej, hlavne, ze je druha carka, ne? Tak at sili.
Jdu si pro jinej test 🙂 no ja taky cetla o mamatestu same spatne..ale byl po ruce jen ten...jee holky kdyby to vyslo..byla bych stastnaaaa
@levana33 Dr Max je nejlepsi, tak at to vyjde
tak jsem zacala spinit :/ 4 dny pred ms..takova chvilkova radost :D
@levana33 zkus ještě jiný test,to špinění může znamenat uhnízďování 😊
@andryyysssek uhnizdovani jsem mela..aspon myslim 6 den..mela jsem ruzovy vytok a kdyz jsem si projela prstem hluboko..mela jsem na prstech takove cernene kousicky...ja casto spinim 4 dny pred ms :(
@levana33 aha,tak uvidíš 😐 každopádně držím palce 😉
@levana33 já měla mamatest taky a stejný průběh při provádění, ale neřešila jsem to, to je tím jak moč vzlíná, aj to psali v návodu 😉 Mě to pak celé zbělalo a až pak se ukázala slabounká čárka sotva viditelná, po dvou dnech byla čárka už rychleji a silnější, celkem jasná, i když ne tak jak kontrolní. MS jsem měla mít kolem 3.9. a cítím na sobě první příznaky, takže si myslím, že to klaplo. Ale než začnu otravovat na gyndě, tak si koupím pro jistotu ještě nějaký lepší test 😉 Držím pěsti a určo test zopakuj a porovnej výsledky, když už jsou v té krabičce dva 😉
@kacenka115 jee tak to gratuluji 🙂) ja budu testovat zitra..vcera jsem sehnala zase jen mamatest..udelala ted rano a nic..takze spis nic.
No je pravda ze blbnu..carka po hodine zmizela uplne..jsem tak nedockava :D je to ted jeste horsi :D
@levana33 díky, snad všechno půjde dobře a tobě držím pěsti, ať ti to taky klapne 😉
@kacenka115 ja jsem 13 dpo koupila jsem si dr max10 a po uplnem zkoumani nic, nema to uz ted cenu a zacinam spinit, zitra ma byt ms..je to presne na cas, tak zase priste a jak jsi na tom ty?
@levana33 já si nový test ještě nekoupila, ale zítra půjdu kolem lékárny. Bude to spíš ale jen na potvrzení, protože jsem přesvědčena, že jsem v tom. 🙂 MS nikde a příznaky sílí. 🙂 A tobě držím pěsti v dalším snažení 🙂

@janikas85 jak dloujo si po vynechane? ja jsem si rikala, ze budu mit asi zanet, ale asi infekcni :( ted jsem si na wc vsimla nazelenaleho vytoku, ktery nevoni :( v pondeli jdu kazdopadne ke gynde..teda nevim jeste ke ktere :D, bydlim tu u Brna chvilku, tak hledam znamy lekar, ti nejlepsi uz neberou, tak nevim :D lecit to budu muset tak i tak. Jestli to je spozdeni a zblbnuti kvuli tomu..ale zase dneska me bricho splasko jako bych nemela pred ms :( jinak drzim palce vyjde nam to 🙂 musiiii!! 🙂