Dá se věřit slabé pozitivní čárce na těhu testu?
Ahoj holky,
máte zkušennost s tím že jste byly těhu a test vám ze začátku ukazal pouze slabé ale viditelné pozitivní čárky?včera jsem si dělala TT z ranní moči a byl pozitivní stím, že čárka byla viditelná dobře nikoliv barevně sytá tako čárka v kontrolní zóně, dnes jsem si dělala test znovu (od jiné značky) a tam pozitivní čárka byla slabší něž včera 😒 tudíž nevím zda to mám brát vážně či ne, tak si přeju těhotenství, že si občas připadám že tu čárku si tam vsugerovávám 😅
@ivankaaa888 a taky kazdy test ma jine mnozstvi barviva,tak to nemuzes uplne porovnavat.. kup si dr.max obyc prouzek,ten se vybarvuje hodne a uvidis,ze je carka silnejsi.. 👍
Ja jsem si dělala těhu test 13dní po oplodnění, byla tam slabounká čárka, ale viditelná. Objednala jsem se na gynekologii a na UZ byl váček.🙂
Zitra zajdu na krev jestli to teda nedostanu.Drzte palce🙂 a za jak dlouho jsou vysledky?
@ivankaaa888 to záleží na laboratoři, ale mělo by to být ještě ten den, oni ti řeknou, kdy si můžeš zavolat 😉, tak tfuj tfuj 🍀.
@ivankaaa888 to je dr. Max? Krasna carka!!! Tak potichounku gratuluji a at se dari tobe i mimi.. 🙂
Ano to je dr max.Dekuju moc😙😊
@deniska1996 Anooo gratulka😙
Ahojky muze mi nekdo prosim poradit ve ctvrtek jsem byla v nemocnici vzali mi krev hcg bylo 0,10 ml/u a dnes v utery jsem si dala test na byla tam slaba druha carka..dnes jsem mela dostat i menstruaci a nikde nic. Na dalsi kontrolu jdu v pondeli.Mela jste nektera stim to uz zkusenost? Dekuji ( Nikdo nerek ze bych nemohla byt na pocatku tehu ale je moc brzy tak nejak to rekli 🙂 )
@luciek9152 hCG 0,10 se bere jako negativní, co já vím. ALE nejlepší řešení je,zajít si znovu na krev. A mělo by být jasno. Jinak do pondělka je daleko 😉
Držím palce
@kolibricek36 nechci byt zla....ale proc mluvis hned o katastrofe? Test viditelne sili. Myslet hned na neco spatneho tak se radeji priprav na katastrofu. I kdyz mas uz treba spatnou zkusenost...tak zkus byt v pohode a myslet pozitivne.
@lencak80 možná, je to tím, že jsem na ty testy pravděpodobně slepá jak patrona - už jsem byla na gyndě, vzala mi krev
Tak to je dobre...alespon te to zklidni...ale opravdu je silnejsi...tak druim palce😉
@kolibricek36 krásně sílí...takže držím palce
@dasa.77 dik, manzel letel na gyndu odpoledne - zacla jsem krvacet - tak mi napsala lwky na udrzeni a zastaveni krvaceni....
@kolibricek36 kolik dní po termínu MS? A kdy budeš mít výsledky z krve?
@dasa.77 tehotna jsem to mi rekla.... No po terminu asi tal 5-6 dni
@kolibricek36 tak určitě to pomůže a vše bude dobrý
a co se týče testů,tak každá je má jinak silné, nejvíc asi vypoví hladina hCG v krvi
@jitkasuchankova no možná vidím, budu držet palce 🙂
@neria55 děkuji moc v pondělí jsem objednaná tak uvidíme
@jitkasuchankova tak brzy na utz témeř stoprocentně nic vidět nebude, drzim palce aby to nakonec těhotenství bylo
Dobry vecer holky,chtela jsem se zeptat zda jste mel nekdo zkusenost s tim ze tehu test negativni,clarblue negativni.V utery jsem mela asi pravdepodobne nidacni krvácení jen na toaletnim papire cary jasnejsi krve ale ne moc pri utreni,a druhy den taky a trosku ruzove.Dostat to mam v nedeli.Mam endomer.v podkozi na brise a vzdy cc 2-3dny pred ms boli a ted nic.Navic BT dnes 37,1.Ale testy bile.Myslite ze je jeste brzy?Ze ani ten clarblue to nepobral?Dekuji za odpovedi prosim....

@ivankaaa888 jak píšou holky, lepší je držet se jedné značky, zkusit zase obden 😉, to už by mělo poskočit.