icon

Dá se věřit slabé pozitivní čárce na těhu testu?

mojsha
9. led 2012

Ahoj holky,
máte zkušennost s tím že jste byly těhu a test vám ze začátku ukazal pouze slabé ale viditelné pozitivní čárky?včera jsem si dělala TT z ranní moči a byl pozitivní stím, že čárka byla viditelná dobře nikoliv barevně sytá tako čárka v kontrolní zóně, dnes jsem si dělala test znovu (od jiné značky) a tam pozitivní čárka byla slabší něž včera 😒 tudíž nevím zda to mám brát vážně či ne, tak si přeju těhotenství, že si občas připadám že tu čárku si tam vsugerovávám 😅

lavender19xx
30. dub 2017

@ivankaaa888 jak píšou holky, lepší je držet se jedné značky, zkusit zase obden 😉, to už by mělo poskočit.

dixiee
1. kvě 2017

@ivankaaa888 a taky kazdy test ma jine mnozstvi barviva,tak to nemuzes uplne porovnavat.. kup si dr.max obyc prouzek,ten se vybarvuje hodne a uvidis,ze je carka silnejsi.. 👍

peanuty
1. kvě 2017

Ja jsem si dělala těhu test 13dní po oplodnění, byla tam slabounká čárka, ale viditelná. Objednala jsem se na gynekologii a na UZ byl váček.🙂

ivankaaa888
1. kvě 2017

Zitra zajdu na krev jestli to teda nedostanu.Drzte palce🙂 a za jak dlouho jsou vysledky?

lavender19xx
1. kvě 2017

@ivankaaa888 to záleží na laboratoři, ale mělo by to být ještě ten den, oni ti řeknou, kdy si můžeš zavolat 😉, tak tfuj tfuj 🍀.

ivankaaa888
1. kvě 2017

Dekuju😊A dnesni test ted odpoledne...😊 ale porad si to nepripoustim.

dixiee
1. kvě 2017

@ivankaaa888 to je dr. Max? Krasna carka!!! Tak potichounku gratuluji a at se dari tobe i mimi.. 🙂

ivankaaa888
1. kvě 2017

Ano to je dr max.Dekuju moc😙😊

deniska1996
7. kvě 2017

Tohle už je asi dost pozitivní že ano? Děkuji za odpovědi 🙂

ivankaaa888
7. kvě 2017

@deniska1996 Anooo gratulka😙

ria5
18. kvě 2017

Ahoj holky, co si myslite o mem testu?

ivet1987
18. kvě 2017

@ria5 super za 2 dny už půjde krásně vidět

ria5
18. kvě 2017

@ivet1987 To rada slysim 😄

luciek9152
1. srp 2017

Ahojky muze mi nekdo prosim poradit ve ctvrtek jsem byla v nemocnici vzali mi krev hcg bylo 0,10 ml/u a dnes v utery jsem si dala test na byla tam slaba druha carka..dnes jsem mela dostat i menstruaci a nikde nic. Na dalsi kontrolu jdu v pondeli.Mela jste nektera stim to uz zkusenost? Dekuji ( Nikdo nerek ze bych nemohla byt na pocatku tehu ale je moc brzy tak nejak to rekli 🙂 )

dasa.77
1. srp 2017

@luciek9152 hCG 0,10 se bere jako negativní, co já vím. ALE nejlepší řešení je,zajít si znovu na krev. A mělo by být jasno. Jinak do pondělka je daleko 😉
Držím palce

kolibricek36
2. srp 2017

Holky co myslite o tomto - testovano od den.... Radovat se nebo se pripravit na dalsi katastrofu

lencak80
2. srp 2017

@kolibricek36 nechci byt zla....ale proc mluvis hned o katastrofe? Test viditelne sili. Myslet hned na neco spatneho tak se radeji priprav na katastrofu. I kdyz mas uz treba spatnou zkusenost...tak zkus byt v pohode a myslet pozitivne.

kolibricek36
2. srp 2017

@lencak80 možná, je to tím, že jsem na ty testy pravděpodobně slepá jak patrona - už jsem byla na gyndě, vzala mi krev

lencak80
2. srp 2017

Tak to je dobre...alespon te to zklidni...ale opravdu je silnejsi...tak druim palce😉

dasa.77
2. srp 2017

@kolibricek36 krásně sílí...takže držím palce

kolibricek36
2. srp 2017

@dasa.77 dik, manzel letel na gyndu odpoledne - zacla jsem krvacet - tak mi napsala lwky na udrzeni a zastaveni krvaceni....

dasa.77
2. srp 2017

@kolibricek36 kolik dní po termínu MS? A kdy budeš mít výsledky z krve?

kolibricek36
2. srp 2017

@dasa.77 tehotna jsem to mi rekla.... No po terminu asi tal 5-6 dni

dasa.77
2. srp 2017

@kolibricek36 tak určitě to pomůže a vše bude dobrý
a co se týče testů,tak každá je má jinak silné, nejvíc asi vypoví hladina hCG v krvi

kalumibola
11. srp 2017

Holky co myslíte tento test ?

jitkasuchankova
22. zář 2017

Dobrý večer holky jsem tu nová a chtěla bych vás poprosit zda vidíte taky // jako ja🙂

neria55
22. zář 2017

@jitkasuchankova no možná vidím, budu držet palce 🙂

jitkasuchankova
22. zář 2017

@neria55 děkuji moc v pondělí jsem objednaná tak uvidíme

terezapetrova
22. zář 2017

@jitkasuchankova tak brzy na utz témeř stoprocentně nic vidět nebude, drzim palce aby to nakonec těhotenství bylo

peetulkka
22. zář 2017

Dobry vecer holky,chtela jsem se zeptat zda jste mel nekdo zkusenost s tim ze tehu test negativni,clarblue negativni.V utery jsem mela asi pravdepodobne nidacni krvácení jen na toaletnim papire cary jasnejsi krve ale ne moc pri utreni,a druhy den taky a trosku ruzove.Dostat to mam v nedeli.Mam endomer.v podkozi na brise a vzdy cc 2-3dny pred ms boli a ted nic.Navic BT dnes 37,1.Ale testy bile.Myslite ze je jeste brzy?Ze ani ten clarblue to nepobral?Dekuji za odpovedi prosim....

Strana