Dlouhodobé bolesti bříška u 3leté holčičky
Ahoj holky. Jak velkou máte zkušenost s mamatestem 10? Dělá třeba rysky? Dneska jsem ho zkoušela. Asi jsem už z toho snažení paranoidní ale když jsem ho namocila tak než vyschl tak jsem tam prostě dusika viděla. Po zaschnuti tam nebylo nic

Nevidim nic, bohuzel
A za me jje to kvalitni test
Na fotce nic vidět není,kdy testujete?
Vid na druhe foto. Ale ostatni nic
Nevidim na nicem test neni zaschly
Ja na te druhe fotce neco vidim, ale opravdu slabounke, na ostatnich nic
@katka102030 já mám s tímto testem dobrou zkušenost. I když ukázal ducha, byla jsem těhotná. A stalo se mi totéž, když jsem testovala několik dní před termínem MS, měla jsem vidět dusika, ale jakmile test uschnul, test vybelal...nyní jsem v 18 TT. Zkus testovat obden a uvidíš. Držím pěsti!
Taky vidím malý náznak na druhé fotce.
@katka102030 Nic tam nevidim. Za me je mamatest 100% spolehlivy. U vsech tehotenstvi jsem mela slaboulinkou druhou carku jiz 28. nebo 29. den cyklu. Na mokrem testu byla videt vic,ale zustala patrna i po zaschnuti. Kdyz jsem tehu nebyla,test byl cisty...i kdyz jsem si namlouvala,ze jsem ducha urcite videla... Kolikaty jsi DC?
@velas to je for, ne?
@sudylichozrout jako co
@sudylichozrout jako co je for? Zdá se me to byt nesmysl ale kalouska me pořád straší
@velas coze? :-O
@sudylichozrout jo ze muzu byt těhotná atd to me pořád dava do hlavy nebo na co se ptas
@sudylichozrout myslim si že je to blbostí kdyz normalne i po porodu to mívám pravidelný a sex byl 1dc ne ke konci
Vidím slabou světlou, ale vypadá to spíš jak ryska než čárka... Zkus jiný a z ranní moči... 🙂
už několikrát mě vyšel falešně pozitivní, zkusila bych i jinou značku
to už asi ano

nic tam nevidím