Duch nebo ryska?
Ahojte holky, chci se zeptat jestli tam fakt něco je a nebo jen pouhá ryska, já tam něco sice vidím ale nejsem si jistá jestli je to to co tam má být 😀 lidi kteří můj test viděli říkají že tam je náznak ducha ale nevím jestli to říkají proto protože si to přeji 😀 tak prosím zkušené očko jestli se na to podívá prosím budu ráda za každou odpověď ♥️

JJ taky bych skočila na krev, tak budeš mít aspon jistotu a ne lovit tady něco, co tam ani možná ani není :(
Uvidíme holky dám vedet ještě ve stredu jestli to neni ta ryska. 😀♥️
Ve stredu si pujdu rovnou na krev, mate pravdu no .. jsem sice zklamana ale nevadi snad to prijde
@klaudi00 ja vidim na druhem testu carku jak dlouho mas do ms nebo zpozdeni
@klaudi00 na tom dnesnim je asi uz mozna neco malo videt, ale jak to clovek zkouma a kouka na tu jednu jasnou carku,tak pak vidi ruzovy naznaky vsude...to je klam oka 😉 ja jak jsem to nevidela na prvni pohled,proste jsem test vyhodila a nezkoumala ho pod lupou 😉
Taky zalezi,jakou ma test citlivost - je to 10 nebo 25?
Citlivost 10 no
A ms nemeska no :D musela jsem zapadnout těsně po ni pokud jsem v tom
Ale volala jsem doktorovi ze ve středu jdu na krev tak uvidím bojim se výsledku😀🤧
Tak poradte aspon jestli neni brzo jit i na tu krev sem strasne nedockava
@klaudi00 Stejně budete jednat dle sebe a své nedockavosti. Každá rada marná. 🙈 My jsme se o miminko taky museli snažit, a nebudu říkat, ze jsem si neudělala test už před MS, ale takovéhle loveni duchu neznam. A vydržela jsem to i než krve. Jedine co jsem hlídala byla ovulace, to jsme měli testu víc jak tehotenskych. 😁 A jak už jsem psala, ani pozitivní test vás neuklidni ba naopak.
A pak opravdu nemůžete chodit každý den k doktorovi jestli už to srdicko vidí a ani jestli ještě furt tluce. 🙈
@klaudi00 kde vidíte čárku, protože já ji hledám asi úplně jinde. 🙈
To mate pepina? Bohuzel mate negativni....zatim,drzim pesti.
@klaudi00 tak u tebe vidím prostě dnes i já 🙂

@klaudi00 jak dlouho máte do ms?