icon

Duch nebo ryska?

klaudi00
19. led 2020

Ahojte holky, chci se zeptat jestli tam fakt něco je a nebo jen pouhá ryska, já tam něco sice vidím ale nejsem si jistá jestli je to to co tam má být 😀 lidi kteří můj test viděli říkají že tam je náznak ducha ale nevím jestli to říkají proto protože si to přeji 😀 tak prosím zkušené očko jestli se na to podívá prosím budu ráda za každou odpověď ♥️

Duch nebo ryska?
Strana
z9
jjasmina
20. led 2020

@klaudi00 jak dlouho máte do ms?

klaudi00
autor
20. led 2020

@jjasmina no vite, já mam pocit ze k oplodneni došlo později, ms mam dostat az za mesic od posledního styku o kterem si myslim ze by se mohlo zadarit jsou 2 tydny, sli jsme na to hned po ms takze tak

rebe
20. led 2020

@klaudi00 Není. To, co možná vypadá jako duch, je jinde, než má být čárka. Kašli na to.

mom333
20. led 2020

@klaudi00 Jj u toho dnešního je už fakt nějaký pidi duch 🙈😁 a teď zkus vydržet dva dny, ať můžeme pěkně porovnat a ne hledat duchy zoomem😁🤩

klaudi00
autor
20. led 2020

@rebe asi vás vyvedu z omylu paní, tyhle testy mají pozitivní carku kupodivu hodne dole, pridávám fotku je presne tam kde ma byt 🙂

klaudi00
autor
20. led 2020

@mom333 taak snad haha😀♥️ ano presne tak zoomem😀😀

jjasmina
20. led 2020

@klaudi00 a vy víte, že ste měla ovulaci hned po ms? Já takhle ovulaci neměla nikdy totiž, vždycky v polovině cyklu spíše. Ale já tam bohužel nic stejně nevidím. Lehký náznak, ale to by se dalo taky polemizovat o rysce.

mom333
20. led 2020

@klaudi00 tak na to mrkneme ve středu, držím palce 👍🤩

misulka28
20. led 2020

@klaudi00 No popravdě nevidím nic. Pokud chceš mít jistotu, zajdi na krev..

mom333
20. led 2020

@jjasmina já vždy otehotnela hned po MS..divné, ale někdo to tak má. Není pravidlo v půlce cyku 🙂

jjasmina
20. led 2020

JJ taky bych skočila na krev, tak budeš mít aspon jistotu a ne lovit tady něco, co tam ani možná ani není :(

klaudi00
autor
20. led 2020

Uvidíme holky dám vedet ještě ve stredu jestli to neni ta ryska. 😀♥️

jjasmina
20. led 2020

@klaudi00 Já byla na krvi jako samoplátce, budeš mít jistotu druhej den, jestli tam hcg je nebo není a možná tě to vyjde i levněji než lovení duchů

jjasmina
20. led 2020

@mom333 Psala jsem , že to tak bylo u mě a jestli paní ví, že tu ovulaci měla. Určitě co je u mě, nemusí bejt u všech. Já ještě pár týdnu a mám termín porodu a že to byli nervy celé těhu

rebe
20. led 2020

@klaudi00 Držím palce. Těch lovkyň duchů, které tam něco viděly, a pak byly jen zklamané, jsou tu v diskusích minimálně stovky. Kéž nebudeš další z nich.

klaudi00
autor
20. led 2020

Ve stredu si pujdu rovnou na krev, mate pravdu no .. jsem sice zklamana ale nevadi snad to prijde

sylvusska
20. led 2020

@klaudi00 ja teda vidim ducha na tom dnesnim, uvidis, zda bude test silit a nebo co ukaze krev. 🙂

rebe
20. led 2020

@klaudi00 I na té krvi můžeš takhle brzy dostat jen nejednoznačný výsledek. Pokud jsi těhotná, budeš i za dva týdny, na tom nic neuspěcháš. Jen se týráš.

julinecka24
20. led 2020

@klaudi00 ja vidim na druhem testu carku jak dlouho mas do ms nebo zpozdeni

patmouse
20. led 2020

@klaudi00 na tom dnesnim je asi uz mozna neco malo videt, ale jak to clovek zkouma a kouka na tu jednu jasnou carku,tak pak vidi ruzovy naznaky vsude...to je klam oka 😉 ja jak jsem to nevidela na prvni pohled,proste jsem test vyhodila a nezkoumala ho pod lupou 😉
Taky zalezi,jakou ma test citlivost - je to 10 nebo 25?

klaudi00
autor
20. led 2020

Citlivost 10 no

A ms nemeska no :D musela jsem zapadnout těsně po ni pokud jsem v tom
Ale volala jsem doktorovi ze ve středu jdu na krev tak uvidím bojim se výsledku😀🤧

klaudi00
autor
20. led 2020

Tak poradte aspon jestli neni brzo jit i na tu krev sem strasne nedockava

patmouse
20. led 2020

@klaudi00 tak pokud je to citlivost 10 a je to uz 14 dnu od sexu,asi bych tomu moc sanci nedavala... ale kdo vi...tady vazne nezbyde nez cekat...

lucijeennaa
20. led 2020

@klaudi00 Stejně budete jednat dle sebe a své nedockavosti. Každá rada marná. 🙈 My jsme se o miminko taky museli snažit, a nebudu říkat, ze jsem si neudělala test už před MS, ale takovéhle loveni duchu neznam. A vydržela jsem to i než krve. Jedine co jsem hlídala byla ovulace, to jsme měli testu víc jak tehotenskych. 😁 A jak už jsem psala, ani pozitivní test vás neuklidni ba naopak.

lucijeennaa
20. led 2020

A pak opravdu nemůžete chodit každý den k doktorovi jestli už to srdicko vidí a ani jestli ještě furt tluce. 🙈

mom333
20. led 2020

@jjasmina já ani nikdy nevěděla že mám ovulaci, prostě jsem otehotnela 😁 ať už jsem chtěla či ne 😁 gratuluji...já přesně měsíc do termínu porodu 🙈😁

mom333
20. led 2020

@klaudi00 a proč tak strašně spěchat a chodit na krev? 🙂 chápu, naprosto, člověk je zvědavý, netrpělivý, ale abych šla kvůli tomu na krev, když za pár dní bude jistota na testu, případně později u dr 🙂 a to jsem měla taky fyzickou práci. 12tky, noční... zbytečně se netrap

lucijeennaa
20. led 2020

@klaudi00 kde vidíte čárku, protože já ji hledám asi úplně jinde. 🙈

astyna88
20. led 2020

To mate pepina? Bohuzel mate negativni....zatim,drzim pesti.

nikotynka01
20. led 2020

@klaudi00 tak u tebe vidím prostě dnes i já 🙂

Strana
z9