icon

Duch nebo ryska?

klaudi00
19. led 2020

Ahojte holky, chci se zeptat jestli tam fakt něco je a nebo jen pouhá ryska, já tam něco sice vidím ale nejsem si jistá jestli je to to co tam má být 😀 lidi kteří můj test viděli říkají že tam je náznak ducha ale nevím jestli to říkají proto protože si to přeji 😀 tak prosím zkušené očko jestli se na to podívá prosím budu ráda za každou odpověď ♥️

Duch nebo ryska?
Strana
z9
vendelinka08
21. led 2020

@nikotynka01 bohužel na všech testech nic nevidím a to většinou duchy vidím i ty neviditelné

vendelinka08
21. led 2020

@klaudi00 na tom spodním vidim

klaudi00
autor
21. led 2020

Holky jste tu některá potrebuju poradit 😣

klaudi00
autor
21. led 2020

Víte že testuju teprve, a na tom druhym asi možná je. No a já šla spát v 22:00 prostě kolem 10 to je jedno a muj pejsek začal před chvili stekat a skocil po me sice ne po brise ale po nohach a me to vzbudilo samozrejme a lekla jsem se ... a me v ten okamzik zacali hrozne krece v podbrisku a trochu se bojim 😞myslite ze bych do rana mohla krvacet?

jjasmina
21. led 2020

@klaudi00 Pokud se má mimi udržet , tak se udrží 🙂 Ale na vaši konkretní otázku vám asi nikdo neodpoví. Vždycky se muže stát cokoliv, začínám 37tt a stejně bych si nedovolila říct, že se nic nemuže stát. Protože vždycky se může ještě něco stát.Jinak samozřejmě musíte věřit, že vše bude dobré 🙂

rebe
21. led 2020

@klaudi00 Myslím, že pokud jsi těhotná, z leknutí kvůli pejskovi nepotratíš.

nikotynka01
21. led 2020

@vendelinka08 a já právě pořád vidím.. Jen je to na nich vidět fakt málo na těch fotkách, ve skutečnosti jsou vidět víc.. Navíc dva dny mě bolí v podbřišku a prsa.. Ještě přidám lepší foto, kde je podle mého vidět líp.. Jen nevím málo kdo to vidí..

jjasmina
21. led 2020

@nikotynka01 bohužel no..

rebe
21. led 2020

@nikotynka01 Jestli vidíš čárku, tak netestuj znovu a znovu 🙂 Otestuj se za týden, ať máš dálnici na památku, a jinak to už neřeš.

nikotynka01
22. led 2020

@rebe já vím, taky to mám v plánu, když to vydržím otestuju se až jestli nepřijde ms.. Musím to vydržet a už na to nemyslet
@jjasmina bohužel..

jjasmina
22. led 2020

@nikotynka01 určitě zkuste vydržet, at se zbytečně nestresujete 🙂 budu držet palce at ms nepřijde 🙂

nikotynka01
22. led 2020

@jjasmina dekuju moc🤗

martaskaaa
22. led 2020

V kliduuuu..já těhotná stěhovala nábytek a táhla těžký gauč do 2.patra 😀 týden na to jsem zjistila, že jsem v 7tt 😀😀😀

klaudi00
autor
22. led 2020

@martaskaaa nakonec uz to preslo ani krece uz nemam 😄♥️

bvl
Autor odpověď smazal
jjasmina
23. led 2020

@bvl Na testování na začátku se hlavně používá test s citlivostí 10, test s citlivostí 25 to ješt nemusí odhalit

patmouse
23. led 2020

@bvl ja uz jsem tu jednou psala, ze nejsem lovec duchu. Ja tam vidim jen jednu carku,no...

patmouse
23. led 2020

@bvl a neni nutny tu fotku hned mazat a delat,ze nic 😉

valerienatalie7
24. led 2020

Ahoj holky vidite ducha ? Nebo vidím jen já ? :D 🤣

patmouse
24. led 2020

@valerienatalie7 Tezko rict. Vidim spatne zaostrenou fotku,kde to podstatny neni dost videt. 🤔

martaskaaa
24. led 2020

@klaudi00 tak jak dopadla ta krev?

kajina2019
24. led 2020

@lucijeennaa ja koupila 2 testy od pepina,vždycky jsem vzala první co mi padly pod ruku a týden po meškání

nikotynka01
24. led 2020

@klaudi00 tak jak to stebou vypadá?🙂

nikotynka01
24. led 2020

Holky vidíte to taky?😏

jjasmina
24. led 2020

@nikotynka01 Jednu čárku určitě.

martaskaaa
24. led 2020

@nikotynka01 hele a neděláš si tady z nás tak trochu prdel?

nikotynka01
24. led 2020

@jjasmina díky..

nikotynka01
24. led 2020

@martaskaaa proč bych si měla dělat prdel? Já tam druhou slabou prostě vidím.. Pardon, myslela sem, že tahle skupinka je tu od toho, asi ne.. Už nepřidávam radši nic..

martaskaaa
24. led 2020

@nikotynka01 ja nevím viď, dáváš sem asi už pátý test a všechny jsou úplně stejný a na žádným nic nevidím. Podle mě kdyby jsi byla těhotná, už by to bylo na těch nových vidět něco víc než nic

nikotynka01
24. led 2020

@martaskaaa tak vzhledem k tomu že poslední styk byl 13 tak nevím jestli by bylo vidět, víc než co vidím. Ale v pohodě. Už se tu ptát nebudu, díky za odpovědi

Strana
z9