Duch nebo ryska?
Ahojte holky, chci se zeptat jestli tam fakt něco je a nebo jen pouhá ryska, já tam něco sice vidím ale nejsem si jistá jestli je to to co tam má být 😀 lidi kteří můj test viděli říkají že tam je náznak ducha ale nevím jestli to říkají proto protože si to přeji 😀 tak prosím zkušené očko jestli se na to podívá prosím budu ráda za každou odpověď ♥️

@klaudi00 na tom spodním vidim
Holky jste tu některá potrebuju poradit 😣
Víte že testuju teprve, a na tom druhym asi možná je. No a já šla spát v 22:00 prostě kolem 10 to je jedno a muj pejsek začal před chvili stekat a skocil po me sice ne po brise ale po nohach a me to vzbudilo samozrejme a lekla jsem se ... a me v ten okamzik zacali hrozne krece v podbrisku a trochu se bojim 😞myslite ze bych do rana mohla krvacet?
@klaudi00 Pokud se má mimi udržet , tak se udrží 🙂 Ale na vaši konkretní otázku vám asi nikdo neodpoví. Vždycky se muže stát cokoliv, začínám 37tt a stejně bych si nedovolila říct, že se nic nemuže stát. Protože vždycky se může ještě něco stát.Jinak samozřejmě musíte věřit, že vše bude dobré 🙂
@vendelinka08 a já právě pořád vidím.. Jen je to na nich vidět fakt málo na těch fotkách, ve skutečnosti jsou vidět víc.. Navíc dva dny mě bolí v podbřišku a prsa.. Ještě přidám lepší foto, kde je podle mého vidět líp.. Jen nevím málo kdo to vidí..
@nikotynka01 bohužel no..
@nikotynka01 Jestli vidíš čárku, tak netestuj znovu a znovu 🙂 Otestuj se za týden, ať máš dálnici na památku, a jinak to už neřeš.
@nikotynka01 určitě zkuste vydržet, at se zbytečně nestresujete 🙂 budu držet palce at ms nepřijde 🙂
@jjasmina dekuju moc🤗
V kliduuuu..já těhotná stěhovala nábytek a táhla těžký gauč do 2.patra 😀 týden na to jsem zjistila, že jsem v 7tt 😀😀😀
@martaskaaa nakonec uz to preslo ani krece uz nemam 😄♥️
@valerienatalie7 Tezko rict. Vidim spatne zaostrenou fotku,kde to podstatny neni dost videt. 🤔
@klaudi00 tak jak dopadla ta krev?
@lucijeennaa ja koupila 2 testy od pepina,vždycky jsem vzala první co mi padly pod ruku a týden po meškání
@klaudi00 tak jak to stebou vypadá?🙂
@nikotynka01 Jednu čárku určitě.
@nikotynka01 hele a neděláš si tady z nás tak trochu prdel?
@jjasmina díky..
@martaskaaa proč bych si měla dělat prdel? Já tam druhou slabou prostě vidím.. Pardon, myslela sem, že tahle skupinka je tu od toho, asi ne.. Už nepřidávam radši nic..
@nikotynka01 ja nevím viď, dáváš sem asi už pátý test a všechny jsou úplně stejný a na žádným nic nevidím. Podle mě kdyby jsi byla těhotná, už by to bylo na těch nových vidět něco víc než nic
@martaskaaa tak vzhledem k tomu že poslední styk byl 13 tak nevím jestli by bylo vidět, víc než co vidím. Ale v pohodě. Už se tu ptát nebudu, díky za odpovědi

@nikotynka01 bohužel na všech testech nic nevidím a to většinou duchy vidím i ty neviditelné