icon

Jsem těhotná?

tyna76
28. pro 2016

Dobrý den, potřebovala bych radu. Před 15 dny jsem měla pohlavní styk s mým přítelem. Ejakuloval do mě. Před 8 dny před tímto pohlavním stykem jsem přestala brát antikoncepci. Tak týden mě už poboliva v podbřišku, dneska mi dokonce je i na zvracení, bolela mě hlava a přijde mi že jsem i více unavená a více jim myslíte že bych mohla byt v tom? Moc bych si to přála 🙂 Děkuji, za rozumné odpovědi přeji krásný zbytek dne 🙂

Strana
z2
tyna76
autor
28. pro 2016

Tak mi pak dejte vědět, zdrejmně jste asi těhotná z čeho jinak by vás bolelo v podbřišku. Teplotu jsem si zatím neměřila @fiso

svetlus_pepca
28. pro 2016

Udělat si test bude zřejmě to nejlepší řešení, jak to zjistit! Já například otěhotněla první den po skončení menstruace po vysazení HA. Tu jsem brala 10 let bez přestávky. Takže na mě ať nikdo nechodí s nějakými dvěma týdny po, nemožnosti otěhotnět ihned po vysazení atd. 😉

fiso
28. pro 2016

@svetlus_pepca taky jsem brala 10 let bez přestávky..

fiso
28. pro 2016

@tyna76 test byl zatím negativní. Ale tak bolet v podbřišku může i kvůli ovu .. nebo si právě říkám kvůli hormonálním změnám ohledně vysazení HA. A vy jsem si test už dělala? 🙂

kac9
30. pro 2016

Dobrý den, přidávám se do této diskuse, protože se mi nechce zakládat novou se stejným tématem... Potřebovala bych radu... 24. 12. jsem měla dostat MS po 28 dnech, jak je u mě běžné. MS ale stále nedorazila a těhotenské testy jsou negativní :( je ještě nějaká možnost, že bych byla těhotná? Nebo mám jen dlouhý cyklus?

blahova_andrea
30. pro 2016

@kac9 opožděná ms může být z více důvodů. pokud neukáže test nic do nového roku ani se ms nedostaví, tak bych zavolala na gynekologii. občas některé ženy chodí na vyvolání ms

fandysek_1
30. pro 2016

Také se přidávám. 22.12. měla dorazit MS a nikde nic. Test negativní. Více méně mi vše šlapalo jako hodinky poslední rok a teď nic. Bolí mě podbřišek a celkově mi je spíš jako, když očekávám MS. 4.1. jdu na gyndu, když nedorazí MS.

Je tu někdo takový, kdo otěhotněl na konci cyklu a test ukázal //, až hodně později?

fandysek_1
30. pro 2016

@kac9 Dělala si těhotenský test? A jak ti je?

kac9
30. pro 2016

@fandysek_1 těhotenský test jsem dělala v pondělí a včera a oba negativní... A těhotenské příznaky nevím jestli mám, je mi zle každý den spíš k večeru, jsem trošku unavenější, potřebuju si jít odpoledne na chvíli lehnout a mám hustý bílo - žlutý výtok, jinak nic... Jsem z toho jelen :/

fandysek_1
30. pro 2016

@kac9 jsem taky zvědavá, protože mě popichuje na pravé straně a mohla bych spát každý den 16 hodin, ale zase si říkám, že pokud by to bylo těhotenství byl by test pozitivní, chci si udělat digitální ten bývá většinou potvrzující

kac9
30. pro 2016

@fandysek_1 taky si říkám, že by test měl vyjít pozitivní, když už mám to zpoždění takové... No uvidíme, každopádně držím palečky ať vše dopadne jak si přeješ 🙂 a dej vědět 🙂

fandysek_1
30. pro 2016

@kac9 tak to vypadá na příchod MS, malinko jsem zašpinila a zítra to bude jasné...svým způsobem jsem ráda :-/ nějak se to rozlouskne

kac9
30. pro 2016

@fandysek_1 uvidíš, neházej flintu do žita hned 🙂 drž se 🙂

satam
30. pro 2016

Ahoj holky, mohu poprosit o radu. Vím, že nejlépe ukáže čas, ale znáte to 🙂
1.12. jsem naposledy měla MS, ovulaci jsem neměla kolem 14DC, ale řekla bych, že až kolem 18.DC. Nevím to ale přesně, testy jsem nedělala, teplotu neměřila.
28.12. jsem měla dostat MS, ale zatím nepřišla. Jen špiním a to tak, že to ani na intimce není vidět, je to jen při vytření. Test jsem dělala dnes a úplně bílo.
Myslíte si, že můžu být těhotná?
Děkuji 🙂

fandysek_1
30. pro 2016

@satam to ti nikdo neřekne zda si těhotná...musíš pár dní vydržet a pak se ukáže...zda přijde ms nebo ti na UTZ potvrdí mimi

fandysek_1
30. pro 2016

@kac9 a tak jsem si zvykla radši se moc neradovat a test bílý takže asi tak...třeba u tebe to vyjde 🙂 držím palce

kac9
30. pro 2016

@fandysek_1 u mě zatím bohužel také test bílý :( děkuju za podporu 🙂

xyz30
5. led 2017

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte některá podobné zkušenosti.
Tento měsíc se mi stala nehoda, zhruba v polovině cyklu jsme se s manželem mazlili ( na sex nedošlo ), ale dráždil mě tam dole prsty a nejsem si jistá, zda jen neměl od preejakulátu, tak jsem si hned druhý den zašla pro pilulku po, jmenovala se Ellaone. Ještě doplním, že žádnou jinou antikoncepci neberu.
Pilulku jsem spolkla 12hodin po té " NEHODĚ" Zhruba za 2h po spolknutí tabletky jsem začala lehce špinit a od té doby mě bolí lehce břicho.
Zároveň jsem si od následujícího dne začala měřit bazální teplotu, abych věděla, zda proběhla ovulace, nebo ne.... teploty se zhruba od 15DC do dnešního dne 22DC pohybují stále 36,4 a 36,5
Minulý cyklu byli teploty po ovulaci od 36,8 do 36,9
Myslíte si, že ovulace proběhla? Nebo by se mohlo jednat o anovulační cyklus???
Děkuji všem za názory a omlouvám se, pokud jsem tím někoho pohoršila...pěkný den

kaitinka
5. led 2017

Krásný večer večer všem 🙂 Jsem tu nová a ráda bych se mezi vás přidala 🙂 Mám dojem, že jsem asi těhu, ale test nemá asi cenu zkoušet, když poslední MS jsem měla 13-16.12.2016 a další očekávám teď okolo 11.1. Na silvestr jsem začala mít první těhu příznaky (trvají do dnes), ale zdá se mi to jako blbost mít příznaky už 2-3 dny po ovulaci.. Jaké s tím máte zkušenosti vy?

Strana
z2