Jsem těhotná? Zpozdila se menstruace, bolí podbřišek
Poradí mi někdo ?
Jelikož neberu Ha tak s přítelem máme přerušovanou soulož ( to nejhorší co může být ). Poslední MS jsem měla 26.3.2012, již 10 let jí mívám pravidelně po měsíci, tudíž jsem jí měla dostat 26.4.2012 a stále nic. Mám 5 dnů opoždění, kromě toho, že mě včera pobolíval podbřišek jako bych to měla dostat, a dneska mě šíleně bolely kolena tak nemám žádné příznaky. Myslíte, že mohu být těhotná ? Sama nevím ....
@brazdicka to je dobře 😀....Tak uvidíš.... 😀 já jsem taky miminko vbec neplánovala a když jsem zjistila že jsem opravdu těhotná tak jsem se rozhodla si to nechat jiným sem záviděla, že mají děti a já je mít nemohu...Tak jsem vzala v úvahu, že jsi to nechám...a jsem za našeho drobka ráda... 😀
jasně, že můžeš, ale nikdo ti to tady nepotvrdí 🙂 Zpoždění nemusí znamenat těhu a zároveň můžeš být těhotná ikdyž dostaneš menstruaci. Takže test a dr. ti řeknou víc ;)
brazdicka ahoj, témat, které jsi založila, je na naší stránce již několik. podívej se do kategorií Snažilky nebo Těhotenství a přidej se do již existujících diskusí 🙂

@brazdicka a ty by jsi chtěla mít miminko..nebo jste to plánovali do budoucna?... 😀