Jsem těhotná? Zpozdila se menstruace, bolí podbřišek
Poradí mi někdo ?
Jelikož neberu Ha tak s přítelem máme přerušovanou soulož ( to nejhorší co může být ). Poslední MS jsem měla 26.3.2012, již 10 let jí mívám pravidelně po měsíci, tudíž jsem jí měla dostat 26.4.2012 a stále nic. Mám 5 dnů opoždění, kromě toho, že mě včera pobolíval podbřišek jako bych to měla dostat, a dneska mě šíleně bolely kolena tak nemám žádné příznaky. Myslíte, že mohu být těhotná ? Sama nevím ....
Teda já nechci být ošklivá, ale to je zase otázka... Slyšela jsi někdy o těhotenském testu? Jestli ne, tak to zkus u jasnovidky. 😀
To není myšleno vážně, že ne? To se učí snad už na základce, co je a není ochrana a co může a nemusí následovat.. Co vůbec čekáš, že Ti tu kdo odpoví? Jediný, co Ti každej může říct s jistotou, tak "je to možné", ale to víš i sama.
tak kdyz te boli kolena to je jasny tehotenstvi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙄
@kija
@mamkamarketa 😀 😀 😀 😀 někdy se tu člověk i dobře pobaví 😀
To je boží otázka 😀 Tak asi každá z nás to měla tak, že nedostala MS a pobolíval ji podbřišek 🙂 to těhu může znamenat, ale taky to může znamenat něco úplně jiného 🙂 Kolena bych spíš přičítala změně počasí a blbýmu tlaku, co teď je 😀 Normálně si vyběhni z práce pro test nebo po práci cestou domů, popřípadě nějaká obchodní centra maj otevřeno i zítra 😉
ano
😀 Jeee no jo, kolena jsem přehlídla, tak v tom případě je to bez debat 😀 😀
@monako3 to jo to si kolikrat ani v televizi nevymysli 😀
@mamkamarketa no ale jestli to neboli mezi kolenama.... 😉
@camelinka 😀
Otázka byla položena špatně, spíše jsem se chtěla zeptat jestli to taky někdo měl 😉 .
Opožděná menstruace by mohla znamenat těhotenství, pobolívání v podbřišku by mohlo znamenat příchod opožděné menstruace a bolavá kolena by mohla znamentat, že máte moc tvrdou podlahu nebo drsný koberec 😉
Jo, myslím si, že se někomu už možná někdy stalo, že otěhotněl po sexu bez ochrany, vynechala mu menstruace a pobolíval podbřišek 😀 Ale jistá si tím fakt nejsem 😉 😀
Myslím ,že takových otázek už tu byly stovky 😀 Já vím ,že jsi nedočkavá ,ale bez testu ti nikdo neporadí 😀 Já jsem měla rýmu a byla jsem nechlazena než mi došlo ,že je to těhu 😀 Někdy ty příznaky bývaji fakt zvláštni jako prsa jsem necítila vůbec jak zde maminky píšou 🙂 Tak ti přeji jestli je to chtěné až ti to výjde a jsi 😉 a jestli né až je to jen planý poplach 🙂
Ahoj třeba já měla opoždění o 10 dní a šíleně mě boleli prsa a strašně se mi nalili nikdo mi na ně nemohl šáhnout.. 😀 Tak jsem si dělala test a vyšel aktivně 😀

@brazdicka a co test,zkoušela jsi???
jinak takhle nikdo neporadí,to se jen můžeme domnívat,že možná jsi 😉